top of page

Programma verblijf                                     2-STAR

Izmir Medical Esthetic Travel is de nummer 1 omdat we apart zijn van alle anderen.

1Ste stap:

Enkel wat we jullie vragen is om een datum te prikken voor jullie verblijf. Inclusie de prijzen zit een VIP-Privé wagen die jullie afhalen op de luchthaven van Izmir. Onze chauffeur en Mehtab zelf staat jullie op de wachten met uw naambordje met daarnaast ons Logo-teken. Zo kunnen jullie zorgeloos getransporteerd worden naar jullie hotel. In het hotel staat er een fris glaasje te wachten op jullie en maken we persoonlijk kennis. Voor de volgende dag spreken we af met de arts om uw medische behandelingen te bespreken en eventuele test te laten doen die nodig zijn voor de ingreep.

2de stap:

Uiteraard heeft u bij uw medische behandeling door artsen voorgeschreven verblijf in de kliniek ten opzichte welke behandeling u ondergaat. De artsen beslissen met u mee hoelang u onder hun toezicht in de kliniek moet blijven.  In deze periode moet onder toezicht staan voor de zorgen in de kliniek. In deze periode gaat het enkel voor verblijf voor uw behandeling en ben je ter beschikking voor de uitvoering. Alle praktische ingrepen zijn gelijk aan de kwaliteit onder alle medische behandelingen. We kunnen bij onze intake gesprekken wel de keuze geven aan jullie welke luxe graduatie kamer u opteert. Dit kan gaan van een normale ziekenkamer tot een hele luxe suite kamer met all-In service om u en uw familie, vrienden en bezoekers een aangenaam verblijf te geven. Mits dit een groot verschil geeft zit je daarin met een klein prijsverschil. Mehtab zal te alle tijden aanwezig zijn om je te ondersteunen.

3de stap:

Na de ingreep en nodige observatie van de artsen beslissen ze uw ontslag uit de kliniek. Dan ben u klaar om zorgeloos terug te keren naar het hotel met onze VIP-Privé wagen. Naargelang welke behandeling u heeft ondergaan zal je het moeten rustig aan doen en genieten van de faciliteiten in het hotel. Mehtab zal ook aanwezig blijven zolang je het nodig vind. Mehtab zal haar altijd bereikbaar maken en zal nooit meer dan 30 minuten van jou verwijderd zitten. Mehtab is trouwens fulltime in connectie met de artsen of chirurgen voor eventuele vragen.

Indien uw toestand het mogelijk maakt kunnen we altijd de stad in gaan op verkenning en genieten van de terrasjes, boetieks, ect. 

4de stap:

Door de opgegeven tijd van de artsen moeten we naar de eindcontrole in de kliniek. De VIP-Privé wagen zal u ten alle tijden brengen waar het nodig is. Je hebt een bespreking met de arts over het verloop in uw nazorg en wat u moet doen. U krijgt de nodige documenten mee voor de voorgeschreven medicijnen met uw medisch dossier. Mehtab is ook bij het gesprek aanwezig zodat ze perfect uw nazorg kan opvolgen.

5de Stap:

Waarschijnlijk zal ne nog 1-2 dagen kunnen genieten in het stadshotel voor je terug naar de luchthaven word gebracht met de Vip-wagen. 

Dit plannen we graag vooraf om geen verrassingen te hebben, indien u enkele dagen of een week langer wil blijven. Er is heel wat te beleven in en rond Izmir en begeleiden u daar graag in. 

Eens je terug thuis bent zal Mehtab u dagelijks een afspraak vragen voor een video-call voor de nazorg bij te houden.

Verblijf                                      2-STAR

Bij een 2-STAR keuze is de medische behandeling kwalitatief evenwaardig en zie je geen enkel verschil dan met een 5-STARS pakket. 

Ook uw voor en nazorgen en service van Mehtab zijn hetzelfde. 

Enige verschil is dat u gekozen hebt voor een mooi 4-sterren stadshotel niet ver van uw behandelingen en kliniek in centrum van Izmir.

2-STARS onderdeel uit ons pakket is voorzien voor patiënten die houden van een stad-trip en geen behoefte hebben aan luxe resorts-faciliteiten en witte stranden

Wij willen ook de mogelijkheid geven aan de mensen die het budget-matig willen houden en enkel het doel voor ogen zien van hun medische behandelingen, uitstapjes naar bezienswaardigheden, boetiek, restaurant en gezellige avond terrasjes. Dit is een hotel met enkele faciliteiten waar je een gezellige tijd kunt doorbrengen met meer mogelijkheden om uw rust te vinden bij uw revalidatie. Ook een ideale keuze indien je medische behandelingen wil laten doen in putje winter, dan heb je toch niks aan een hotel aan zee.  Alle andere uitstappen zijn nog mogelijk op aanvraag, indien je u krachtig genoeg voelt. Tijdens jullie verblijf heb je plots toch een behoefte voor een trip of plaatsen te bezoeken, aarzel dan niet Mehtab erover aan te spreken, je bent 1 en al haar gast en breng dit graag in orde. 

HOTEL 2-STAR verblijf:

  • 4-sterrenhotel

  • Gratis Ontbijt in kamer of restaurant

  • Gratis Wifi

  • Bar&Concert

  • Restaurant

  • Room service

  • Airconditioning

  • Fitness

  • Sauna 

  • Binnen zwembad 

Wij werken samen met door ons geselecteerde hotels zodat we zeker zijn van een kwalitatief verblijf.

Prijzen variëren naarmate de seisoenen  van de aanvragen. Uw totaal prijs is daarom elke maand variabel. Maar zeker de beste prijs.

Daarom stellen wij het op prijs om zo goed mogelijk uw behoeften door te geven en wij stellen jou uw pakket samen.

vakantie logo
bottom of page