top of page

Programma
verblijf                                                             5-STAR

vakantie logo.jpg

Izmir Medical Esthetic Travel is de nummer 1 omdat we apart zijn van alle anderen.

1Ste stap:

Enkel wat we jullie vragen is om een datum te prikken voor jullie verblijf. Inclusie de prijzen zit een VIP-Privé wagen die jullie afhalen op de luchthaven van Izmir. Onze chauffeur en Mehtab zelf staat jullie op de wachten met uw naambordje met daarnaast ons Logo-teken. Zo kunnen jullie zorgeloos getransporteerd worden naar onze natuurrijke plaats. Eens we boven op onze bergverblijf zijn maken we persoonlijk kennis en verwelkomen we jullie met een fris glaasje en hapjes, genietend van de 1000 meter hoge beelden, midden in de ongerepte natuur met tussen de bergen door, onze stad Izmir en zeezicht.  Voor de volgende dag spreken we af met de arts om uw medische behandelingen te bespreken en eventuele test te laten doen die nodig zijn voor de ingreep. 

2de stap:

Uiteraard heeft u bij uw medische behandeling door artsen voorgeschreven verblijf in de kliniek ten opzichte welke behandeling u ondergaat. De artsen beslissen met u mee hoelang u onder hun toezicht in de kliniek moet blijven.  In deze periode moet onder toezicht staan voor de zorgen in de kliniek. In deze periode gaat het enkel voor verblijf voor uw behandeling en ben je ter beschikking voor de uitvoering. Alle praktische ingrepen zijn gelijk aan de kwaliteit onder alle medische behandelingen. We kunnen bij onze intake gesprekken wel de keuze geven aan jullie welke luxe graduatie kamer u opteert. Dit kan gaan van een normale ziekenkamer tot een hele luxe suite kamer met all-In service om u en uw familie, vrienden en bezoekers een aangenaam verblijf te geven. Mits dit een groot verschil geeft zit je daarin met een klein prijsverschil. Mehtab zal te alle tijden aanwezig zijn om je te ondersteunen.

3de stap:

Na de ingreep en nodige observatie van de artsen beslissen ze uw ontslag uit de kliniek. Dan ben u klaar om zorgeloos terug te keren naar ons verblijf met onze VIP-Privé wagen. Naargelang welke behandeling u heeft ondergaan zal je het moeten rustig aan doen en genieten van de groene natuurrijke omgeving.. Mehtab zal ten aller tijden bij jou zijn voor al uw nodige verzorging. Indien voorgeschreven van de artsen zal er ook een verpleegster bij ons zijn. Mehtab is trouwens fulltime in connectie met de artsen of chirurgen voor eventuele vragen. 

Indien uw toestand het mogelijk maakt kunnen we altijd de stad in gaan op verkenning en genieten van de terrasjes, boetieks, ect. of een wandeling maken in onze natuur. Alles word beslist naar volgens uw behoefte en de voorschriften van de artsen.

Wij zijn altijd bereid tot uw dienst te staan voor de mooiste hoeken uit Turkije te laten zien tijdens uw revalidatie. 

4de stap:

Door de opgegeven tijd van de artsen moeten we naar de tussen controle of eindcontrole in de kliniek. De VIP-Privé wagen zal u brengen waar het nodig is. Je hebt een bespreking met de arts over het verloop in uw nazorg en wat u moet doen. U krijgt de nodige documenten mee voor de voorgeschreven medicijnen met uw medisch dossier. Mehtab is ook bij het gesprek aanwezig zodat ze perfect uw nazorg kan opvolgen.

5de Stap:

Waarschijnlijk zal je nog enkel dagen of een extra week kunnen genieten in ons prachtig voor je terug naar de luchthaven word gebracht met de Vip-wagen. 

Er is heel wat te beleven in en rond Izmir en begeleiden u daar graag in. 

Eens je terug thuis bent zal Mehtab u dagelijks een afspraak vragen voor een video-call voor de nazorg bij te houden.

Gallerij: Beelden van onze omgeving

Verblijf                                                                   5-STAR

Bij een 5-STAR keuze is de medische behandeling kwalitatief evenwaardig en zie je geen enkel verschil dan met de andere pakketten

Ook uw voor en nazorgen en service van Mehtab zijn hetzelfde. 

Enige verschil is dat u gekozen hebt voor onze natuurrijke verblijf op onze plaats zelf. We zitten enkele kilometers hogerop uit de drukte van uw behandelingen en kliniek in centrum van Izmir. Onze groene natuurrijke berg keuze in Izmir is echt een paradijsplaats voor mensen die van rust en natuur houden. Aan de Egeïsche kust met tropische stranden met kristalhelder water, met ons 5-STARS pakket bieden we ook natuur privé stranden aan. Wereldwijd zijn er altijd plaatsen dat het toerisme niet kan vinden.

5-STARS onderdeel uit ons Travel pakket is echt uniek en voorzien voor patiënten die houden van bergen, natuur en 100% privacy tijdens uw verblijf. Je wil niet de drukte van de resorts of je wil niet voor jezelf zorgen in een Villa. Je hou van een revalidatietijd met onze eigen keuken of aangepaste voeding naar volgens de artsen het voorgeschreven hebben. Wij hebben ook een professionele verpleegster voor medische verzorging of extra spuitjes zodat je daarvoor telkens niet de drukke stad in moet. Een ideale plaats voor bezinning door de onvergetelijke beelden. Ideaal als je alleen reist of wil combineren met uw vrienden, partner of met kinderen.

Wij willen ook de mogelijkheid geven aan de mensen die meer willen dan enkel de medische behandelingen, hoe leuk kan het zijn dat je de keuze kunt maken om een medische behandeling te laten doen tijdens uw avontuurlijke verblijf in de bergen met gezin of vrienden. Na een medische behandeling vind je het misschien leuker om jezelf af te zonderen op een privé plaats tot alle medische pleisters minder zichtbaar zijn. In een resort word je alvast bekeken.

Uitstapjes naar bezienswaardigheden, boetiek, restaurant en gezellige avond terrasjes kan altijd. Er kan ook tijd genomen worden voor daguitstappen in het mooie Turkije. Trekking of zelfs een korte wandeling rond onze eigen plaatsen is adembenemend  mooi.

Wij kunnen bij uw geplande medische behandeling ook andere esthetische behandelingen combineren. Trouwens is dit de juiste moment om te profiteren van de goedkopere esthetische cosmetische behandeling. Denk eraan dat de prijzen zijn veel hoger in Europa zijn. Gewoon even als nieuwe persoon terug keren naar huis. Twee weken kunnen vlug om zijn. Compleet uitgerust in een vernieuwde versie van uzelf, vol spanning om het aan al je vrienden te tonen.

Alle uitstappen of bijkomende esthetische behandelingen zijn mogelijk op aanvraag. Tijdens jullie verblijf heb je plots toch een behoefte voor een trip of plaatsen te bezoeken, aarzel dan niet Mehtab erover aan te spreken, je bent 1 en al haar gast en breng dit graag in orde. 

Ons eigen 5-STAR verblijf:

 • 100% Pricacy

 • Huislijke sfeer

 • Al -time Vip Privé chauffeur

 • Keuken naar eigen keuze

 • Gratis Wifi

 • slaapkamers, balkon

 • 20 min Restaurants

 • All-In service

 • Verpleegster service

 • Verzorging

 • Groene natuur gebergte gebied

 • 10 min zwembad 

 • 20 min Wellness-Spa-Sauna-Fitness

 • 15 min Egeïsche kust

 • Exclusieve begeleide uitstapjes

 • BBQ top berg overview Izmir

 • 15 min groot ultra modern shopping center

 • 25 min centrum Izmir

 • 30 min airport

Wij werken samen met door ons geselecteerde organisaties  zodat we zeker zijn van een kwalitatief verblijf.

Prijzen variëren naarmate de seisoenen  van de aanvragen. Uw totaal prijs is daarom elke maand variabel. Maar zeker de beste prijs.

Dit 5-STARS verblijf pakket is zeker niet duurder dan de vorige pakketen, zeker niet door de 24/7 begeleiding en verzorging.

Daarom stellen wij het op prijs om zo goed mogelijk uw behoeften door te geven en wij stellen jou uw pakket samen.

Izmir Natuur.
bottom of page