top of page

Armlift - Brachioplastiek

Armlift: de ingreep – verwijderen van overtollige huid van de bovenarmen

Na een zwangerschap, aanzienlijk gewichtsverlies of veroudering ontstaat vaak een huidoverschot aan de onderkant van de bovenarmen en de binnenzijde van de bovenbenen. Een armlift kan de oplossing zijn voor verloren huidelasticiteit en -overschotten.

De armlift is een courante chirurgische ingreep die vooral om esthetische redenen uitgevoerd wordt. Deze twee uur durende operatie vindt plaats onder algemene anesthesie. Bij een armlift wordt het huidoverschot verwijderd, meestal aan de binnenzijde van de bovenarm. Hierdoor wordt de huid weer strakker. Vaak wordt een armlift gecombineerd met een liposculptuur. Hierbij wordt het onderhuidse vetweefsel weggenomen.

Armlifting komt voor vij veroudering of gewichtverlies
Armlift: postoperatieve zorgen

 

Na de ingreep brengt de plastische chirurg een drukverband aan dat u gedurende twee weken dient te dragen. Twee weken na de armlift worden het verband en de hechtingen verwijderd. Zware inspanningen worden afgeraden, tot zes weken na de armlift. Na ongeveer 7 dagen mag u lichte werkzaamheden hervatten.

Het huidoverschot wordt aan de binnenkant van de bovenarm verwijderd, vermits het litteken daar het minst opvalt. Het litteken loopt gewoonlijk dus van in de oksel tot aan de elleboog. De eerste maanden kan het litteken rood en knobbelig zijn. Een jaar na de armlift gaan de littekens wel verbleken en vervlakken. Tot dan wordt aangeraden het litteken te beschermen tegen de zon.

Laat u de dag van de ingreep begeleiden. U mag gedurende enige tijd niet zelf met de wagen rijden.

Waarom kiezen voor Izmir Medical Esthetic Medical Travel voor de beste armlifting in Turkije?

Izmir Medical Esthetic Travel werkt met zeer ervaren esthetisch chirurgen. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied en zijn lid van ASPS (American Society of Plastic Chirurgie) en TAPS (Turkish Society of Plastic Chirurgie). Onze chirurgen hebben meer dan 500 arm liftten uitgevoerd. De operatie wordt uitgevoerd in door JCI geaccrediteerde ziekenhuizen. Wij regelen een mooi 5-sterrenhotel dicht bij uw ziekenhuis. Of u kunt ook kiezen uit ons 5 STARS pakketten verblijf. Ons medisch teamlid verwelkomt u op de luchthaven en brengt u met vip-transfer naar het hotel. We begeleiden je bij elke stap van je arm lift job in Turkije.

Patiënttevredenheid is de belangrijkste waarde voor Izmir Medical Esthetic Travel.

We bieden u:

  • Meest moderne technologie.

  • Mooi uitziende armen.

  • Beste prijzen.

  • Verbazingwekkende, natuurlijk ogende resultaten.

  • Nazorgondersteuning na armlifting.  

  • We verliezen jou geen minuut uit het oog.

Indien jullie nog vragen hebben contacteer me vrijblijvend, we zoeken het beste uit voor jou.

Groetjes Mehtab,

NULarm
bottom of page