top of page

Bil liften/correctie

Heupen tellen als de meest aantrekkelijke en prominente figuur in het vrouwenlichaam. Lange benen, een slanke taille en een strakke, platte buik zijn de belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat de billen er goed uitzien.

Bil lift is een veilige en geprefereerde operatie door vrouwen die een jongere uitstraling en een strak afgeronde kont willen hebben.

Niet tevreden over uw bikken? Bil lifting is de oplossing bij ons.
Wat is een bil lift-operatie?

 

Als gevolg van overmatige gewichtstoename of -verlies treden genetische factoren of zwaartekrachtvervorming en verzakking op in de kolf. Alle uitgevoerde procedures over heupen en billen zijn gegroepeerd onder de titel butt-esthetiek.

Het doel van butt-esthetiek is om de billen op te tillen en een mooie vorm te geven, het overtollige vet in het bekkengebied te verwijderen, de taille te carven en af te slanken. De afgelopen jaren zijn er veel methoden gevonden om de billen te vergroten en de manier waarop de persoon zal worden uitgevoerd varieert. 

Bil lifting in één oogopslag

Procedure: Butt Lift

Duur: 2-3 uur

Verblijf : 1 dagen ziekenhuis 6 dagen hotel

Anesthesie :Algemeen

Herstel : 7 dagen

Litteken: Geen litteken of 2 mm

Resultaten : eindresultaat 6 maanden of 1 jaar

Procedures die kunnen worden uitgevoerd om een beter uitziende bil te krijgen, zijn het optillen van de billen, het verlichten van de effecten van veroudering en overgewicht in de billen en het strakker maken van de huid.

Als er geen verzakkingsproblemen en dergelijke waren, kan de kont worden opgetild door alleen liposuctie, vetinjectie of siliconenimplantaten uit te voeren. 

Het krimpprobleem is verholpen. Vouwen uit de rondingen worden verwijderd. Er wordt een nieuwe normale vorm van de binnenlip gegeven. De overige weefsels worden genaaid. De garens die worden gebruikt voor de naden in het operatiegebied zijn van het zelfsmeltende type.

Zodra het genezingsproces is voltooid, is er geen gevoelloosheid in de seksuele zone. Mensen hebben geen probleem met hun partner na deze operatie, Wordt ook gedefinieerd als esthetische of genitale esthetiek, . Zwangerschap is geen belemmering.  

Billifting strand.jpg

 

 • Vetinjecties: Laserliposuctie wordt uitgevoerd op het bekkengebied, de taille en de onder- en buitenzijden van de billen met behulp van dunne canules. Er worden enkele speciale procedures uitgevoerd om het afgenomen vet van de patiënt zelf te zuiveren en in het bovenste deel van de billen te plaatsen. Zo krijgen we een prominente kont.

 • Siliconenimplantaten: als de vetmassa in de kolf niet voldoende is, kunnen siliconenimplantaten worden geplaatst. Dit proces geeft een gelifte en prominente bil. De gebruikte implantaten zijn speciaal gemaakt voor de billen.  

 

 • Buttlifting: voor mensen die in de huid zijn ingezakt als gevolg van overmatig gewichtsverlies, wordt de huid verwijderd van de onderbuik en de bovenste billen, waarna de billen worden gelift door een buttliftprocedure.

 • Billenverstrakking en -vermindering: enorme kont als gevolg van gewichtstoename of een aantal structurele redenen kan worden verminderd door liposuctietechniek uit te voeren. Soms worden chirurgische procedures uitgevoerd om de zeer slappe billen aan te spannen en op te tillen. Patiënten die aan deze situatie lijden, zijn vaak patiënten die aanzienlijk zijn afgevallen. 

Butt Lift-bewerkingsmethoden

 • Na de operatie is het voldoende om één nacht in het ziekenhuis te blijven

 • Direct na de operatie moet een speciaal korset worden gedragen. Dit korset dient 3 tot 4 weken gedragen te worden om de vorming van oedeem en zwelling te verminderen en betere resultaten te verkrijgen.

 • Het gevoel van de patiënt met enige pijn, pijn en moeite met bewegen gedurende enkele dagen na de operatie is te verwachten en kan worden gecontroleerd door orale pijnstillers.

 • Er is geen pijn of moeite tijdens het zitten omdat niet alle technieken in het zitgedeelte worden uitgevoerd, maar in de eerste periode na de operatie kan het moeilijk zijn om op te staan en te gaan zitten.  

 • Het kan na de operatie gemakkelijk worden teruggebracht naar het dagelijks leven.

 • Het wordt aanbevolen om na de tweede dag een bad te nemen om de hechtingen niet vochtig te houden.

 • Gedurende de eerste 10 dagen moeten korte douches worden genomen. 

 • Door het gebruik van resorbeerbare hechtingen is het niet nodig om de chirurgische hechtingen na de operatie te verwijderen.

 • De patiënten kunnen na 3 dagen na de operatie douchen

 • Het korset dat na de operatie gedurende 4 weken wordt gedragen, kan alleen tijdens het douchen worden uitgedaan.

 • Er zullen vervolgafspraken zijn 1 week, 1 maand en 6 maanden na de buttlift Operatie die tot nu toe is uitgevoerd. 

Chirurgie butt lifting.jpg

Na de butt lift-operatie en herstelperiode

Billifting, bekijk onze website of neem contact.

Veelgestelde Vragen

In hoeverre zijn onze routinematige bewegingen beperkt na een billiftoperatie en hoe lang duurt dit?

Na een buttlift-operatie wordt door de patiënt een korset gedragen dat geschikt is voor deze procedure. De eerste dagen na de ingreep mag de patiënt niet lang op de rug liggen of zitten. De lengte van deze periode hangt af van het herstelproces van de patiënt en de beslissing van de chirurg. 

 

Aan wie wordt een bil lift uitgevoerd?

Bil lift-operatie kan worden uitgevoerd voor alle mensen die niet tevreden zijn met de vorm van hun kont. Patiënten klagen vaak over de lage of zeer platte vorm van hun kont. 

Waar moet rekening mee worden gehouden vóór de bil lift?

Zoals bij alle operaties, moet de patiënt die een bil lift-operatie ondergaat en een roker is, gedurende drie weken vóór de operatie stoppen met roken. 

Vast zullen er nog vragen zijn, gelieve niet te aarzelen om ons vrijblijvend te contacteren voor meer inlichtingen. 

Groetjes van Mehtab, 

bottom of page