top of page
IZMIR-MET logo.jpg

Onze behandelingen - Websitemaps Izmir Medical Esthetic Travel

Bij IZMIR-MET word elke vraag beantwoord en beschreven:

Wist u dat?  Het verschil tussen Plastische cosmetische chirurgie en esthetische cosmetica geneeskunde.

“Ik wil mijn lippen vergroten.” Chirurgie of esthetische geneeskunde? 

“Ik wil het volume van mijn borst vergroten.” Chirurgie of esthetische geneeskunde?  

Het is niet ongewoon dat mensen het verschil tussen deze twee interventies niet kennen. Ze hebben inderdaad een gemeenschappelijk doel: verfraaiing en verjonging. Verschillen liggen echter in hun gevolgen en levensduur. Ze zijn ver genoeg weg om elk te bevredigen volgens de behoefte en vraag.

We leggen het verschil uit tussen deze twee interventies, met zijn voor- en nadelen.

Esthetische Cosmetica geneeskunde

De laatste jaren beleeft de esthetische cosmetica  geneeskunde veel belangstelling. Als bewijs schat de International Master Course on Aging Skin (IMCAS) de jaarlijkse groei van esthetische geneeskunde in de wereld op ongeveer 10%. Het wordt populair dankzij de zachte en niet-invasieve methoden, omdat het de correctie van niet-pathologische complexen op een tijdelijke en omkeerbare manier mogelijk maakt. De esthetische geneeskunde houdt zich bezig met het onderhouden, opvullen of corrigeren van verschillende delen van het lichaam.

De voordelen : de voorgestelde procedures zijn veel minder beperkend dan cosmetische chirurgie, wat een belangrijk voordeel is. De meeste behandelingen die in de esthetische geneeskunde worden aangeboden, vereisen geen anesthesie. Het is nog steeds mogelijk om een crème aan te brengen of een verdovingsinjectie te maken tijdens ongemakkelijke sessies. 

Esthetische geneeskunde is omkeerbaar en verdwijnt na verloop van tijd.  Voor botox-injecties duurt het bijvoorbeeld tussen de 4 en 6 maanden, afhankelijk van de gezichtsuitdrukking en leeftijd. Geen grote spijt te verwachten…

Nog een van de voordelen van esthetische geneeskunde: het is financieel betaalbaarder dan chirurgie. Hyaluronzuur injecties, Bijvoorbeeld zijn erg beroemd, beginnen vanaf 360 euro in Europa, Turkije kost hetzelfde product en behandeling beginnend vanaf 150€. Voor cosmetische chirurgie zal het nodig zijn om minstens vanaf 3000 euro te tellen voor een zorg wat daarentegen in Turkije 1500€ is voor dezelfde kwaliteit en met Europese opgeleide Chirurgen.

De nadelen : esthetische geneeskunde biedt een zeer breed scala aan apparaten met meerdere toepassingen, die de patiënt soms kunnen desoriënteren.  Maar een professioneel kan u begeleiden bij het kiezen van een behandeling die perfect is aangepast aan de indicatie.  

Bovendien, hoewel de procedures minder zwaar zijn dan een operatie, zijn er vaak verschillende (milde) bijwerkingen: blauwe plekken, zwelling, roodheid, enz. Maar, was het enkel dit…maar om er jonger uit te zien.

Plastische Cosmetische chirurgie

In tegenstelling tot esthetische geneeskunde, wordt chirurgie al tientallen jaren over de hele wereld geïmplanteerd. Vanaf het jaar 2000 nam het aantal patiënten met 50% toe, met de wens om een perfect lichaam te hebben, bijna vergelijkbaar met de internetpop. Inderdaad, het is erg populair voor alle leeftijdscategorieën. Het maakt het mogelijk om een deel van het lichaam of gezicht volledig en definitief te veranderen.  Net als esthetische geneeskunde heeft chirurgie voor- en nadelen.

De voordelen : De operatie biedt een definitief antwoord, omdat na de operatie het resultaat onomkeerbaar is. Het wordt ook gebruikt voor sequelae of meer uitgesproken misvormingen.  Je moet er dus over nadenken voordat je begint!

De nadelen : Chirurgie vereist noodzakelijk algemene of lokale anesthesie. Dit zijn zwaardere (en duurdere) operaties, die dus meer tijd voor reflectie zullen vergen. Het zal ook nodig zijn om een periode van rust, genezing en postoperatieve zorg te bieden.  

Tenslotte zijn, net als bij de esthetische geneeskunde, de risico’s op falen en complicaties niet uit te sluiten. Die zijn vaak belangrijker: afstoting van implantaten, huidverkleuringen… of zelfs teleurstelling over de resultaten. Daarom is het noodzakelijk enkel de beste organisaties en artsen aan te spreken. Geef een voorkeur aan een ervaren organisatie die u als tussenpersoon begeleid naar de top artsen en klinieken. Artsen hebben niet altijd de volle tijd door hun drukke agenda's en de tussenorganisatie begeleid jou van begin tot einde waar u gerust vertrouwen van ondervind.

 

In geval van twijfel over uw behoeften, raden wij u aan om rechtstreeks contact op te nemen met ons Izmir Medical Esthetic centrum voor al uw vragen. 

Groetjes Mehtab, 

Onze behandelingen: 

Stijlvole general procedures

IZMIR MEDICAL ESTHETIC TRAVEL is gefocust op het volledige scala aan behandelingen die zijn gericht op het corrigeren van afwijkingen, het bereiken van symmetrie en het creëren van een aangenamere en uitnodigende lichaamsanatomie.Van neuscorrectie, facelift, liposuctie en borstlift tot borstimplantaten, gynaecomastie, labiaplastiek en zo meer. IZMIR-MET kan u helpen om esthetische doelen te bereiken waarvan u eerder dacht dat ze onhaalbaar waren. Moderne, minimaal invasieve technieken die worden gebruikt, stelt IZMIR-MET in staat om voortreffelijke, verfijnde resultaten te bereiken

ozel

Onze vakantie afdeling: 

Stijlvole reis combinaties

IZMIR MEDICAL ESTHETIC TRAVEL is gefocust op een 5 sterren keuze programma voor verblijf en bezienswaardigheden. het volledige scala van onze sterren die zijn gericht op vakantie tijdens uw medische behandelingen. IZMIR-MET kan u helpen om tijdens uw verblijf van de beste plaatsen te genieten wat je op een normale vakantie niet kunt vinden. IZMIR-MET in staat om voortreffelijke, rustgevende vakanties te bieden met VIP-Chauffeur.

bottom of page