top of page

Wat ons onderscheid van de rest

Gepersonaliseerde zorg om aan uw behoeften te voldoen

Onze Patiënten

We weten hoe frustrerend het kan zijn wanneer u een expert moet bezoeken of antwoorden moet krijgen en er geen beschikbaar zijn. Bij ons is niemand zomaar een nummer en creëren we een familiaal gevoel. We zoeken uw behoeften uit zowel voor uw behandeling met een technisch advies.

In onze Travel afdeling:

Voor uw verblijfswensen stellen we een zorgeloos plan voor jou of familie op.

Uw behandelingen combineren met een vakantie voor heel jouw gezin naar wens met Nederlandstalige begeleiding en advies voor dezelfde prijs dan 1 behandeling in België of Nederland. 

Ontdek zelf het verschil bij Izmir Medical Esthetic Travel.

Boeking voor informatieafspraak op dezelfde dag

Bij Izmir Medical Esthetic Travel willen we de toegang van patiënten tot zorg en de kwaliteit van de zorg op zijn best houden. Elk contact die u neemt komt bij de zaakvoerster Izmir Medical Esthetic Travel terecht Mehtab Peker Everaert.

Daarom leggen we zoveel nadruk op het bieden van toegang tot onze toegewijde gegevens voor een afspraak op dezelfde dag.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dienstverleners

Onze Nederlandstalige dienstverleners maakt de patiëntervaring veel eenvoudiger en onze zorgdiensten effectiever.

We benadrukken gemak voor al onze patiënten om ervoor te zorgen dat een bezoek aan ons iets is dat u wilt doen met een aangenaam vakantie gevoel.

UW familieleden of vrienden worden naar wens verder begeleid tijdens uw behandelingen.

We laten u terugkeren naar huis met UW nieuwe U.

Geef al uw wensen door en we bespreken het tot in de puntjes.

Uw gezondheid staat voorop. 

Wat ons onderscheid van de rest

Gepersonaliseerde zorg om aan uw behoeften te voldoen

Vluchten boeken

Bij Izmir Medical Esthetic Travel hebben we ook een TRAVEL afdeling die onze patiënten en familieleden of vrienden begeleiding bied bij het boeken van een vlucht.

Onze TRAVEL afdeling werk samen met de best prijs/kwaliteit organisaties.

Vraag naar onze sleutel op de deur programma's.

We willen uw zorgeloos laten genieten van onze diensten.

Onze ervaringen delen van het mooie Turkije

Bij Izmir Medical Esthetic Travel willen we graag uw Medical behandelingen combineren met een welverdiende vakantie. Geef uw interesses door aan ons en we bieden jou het beste pakket. Wil je voor of na uw behandeling nog enkele dagen extra genieten van Turkije, geef ons uw beschikbare data door voor de verlenging.

Zowel Zee en boottochten, Strand met blauw water of animatie, uitstappen in de bergen, avondje uit in gezellige stadjes, Terrasjes, Restaurants, Concerten, Sportactiviteiten, Open museums uit de oude Griekse tijd, en vele andere bezienswaardigheden,

Zaakvoerster Izmir Medical Esthetic Travel Mehtab Peker zorg persoonlijk voor uw privé begeleiding.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Onze VIP-Wagens

Onze TRAVEL afdeling maakt de patiënten veel eenvoudiger en onze zorgdiensten effectiever.

We benadrukken gemak voor al onze patiënten en familieleden of vrienden om ervoor te zorgen dat onze VIP-Transfer jullie afhalen en brengen op de juiste tijden op de luchthaven. Ook staat er een VIP-wagen klaar van hotel en kliniek transfer. Bij een gezellig avondje uit, bezoek bezienswaardigheden of een dagje strand kunnen ook onze VIP-wagens worden ingeboekt. 

Geef al uw wensen door en we bespreken het tot in de detail.

Op die manier willen we uw van de onnodige stress besparen tijdens uw behandelingen en het vakantiegevoel optimaliseren.

Ziekenhuizen en Chirurgen

Elk jaar komen meer dan 700 duizend mensen naar Turkije voor medische doeleinden. Dit aantal is echt ongelooflijk. Turkije is uitgegroeid tot een van de meest populaire landen voor kwalitatief medisch toerisme. Ik wilde dat mijn buitenlandse patiënten zich tijdens het proces veilig en comfortabel zouden voelen.

Istanbul en Izmir beschikken over de best kwalitatieve klinieken en Chirurgen. Zowel Izmir Medical Esthetic Travel als de patiënten hebben optimale vertrouwen nodig in Chirurgen, Verpleegkundigen, en ziekenhuisapparatuur. 

Door professionele audits voor elke behandeling hebben we de beste artsen geselecteerd op basis van referenties en resultaten.

Onze streng geselecteerde ziekenhuizen te Izmir Turkije in onze samenwerking heeft de classificatie A+ gekregen van het Turkse Ministerie van Volksgezondheid en is geaccrediteerd door JCI, wat staat voor gouden standaarden op het gebied van hygiëne en kwaliteit.

We willen uw zorgeloos laten genieten van onze goed voorbereide diensten.

      Keuze Hotel, verblijfopties,      5-Sterren mogelijkheden

Bij contact Izmir Medical Esthetic Travel zal er een plan opgesteld worden naar volgens wens en budget. 

Geef uw interesses door aan ons en we bieden jou het beste pakket. Behandelingen in de kliniek worden uiteraard geboekt met nodige overnachtingen onder medisch toezicht van de dokters. Bij deze overnachtingen met medisch toezicht is er dag en nacht een begeleidster bij jou aanwezig. De kamers kunnen gekozen worden van budget kamer en tot luxe suite.
Voor of na uw behandeling nog enkele dagen extra genieten van Turkije, Dan kun je met partner of vrienden verblijven ik een luxe villa, luxe resorts, stadhotels. Alles is mogelijk naar combinatie van uw revalidatie tijd. De mogelijkheden worden eerst besproken met de artsen voor we plannen boeken. Wil je liever uit de drukte blijven en jouw nature schoonheid en revalidatie in kwalitatieve handen geven, dan kun je kiezen voor ons eigen B&B plaats. Wij hebben kamers ter beschikking boven op een berg in een natuurrijke groene omgeving, 15 minuten van de stad Izmir met een uniek uitzicht over de zee en de stad miljoenen Izmir. 5 sterren aanbieding en ideale plaats voor extra verzorging als je alleen boekt.                      

                  Izmir-MET noemt onze waaier van keuzes 5-STARS

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Hotel centrum, budget vriendelijk

4 sterren verblijf in centrum incl. ontbijt

5 sterren luxe resorts

Full luxe villa

B&B Ten huize van Mehtab All-In + Verzorging

Medical Esthetic behandelingen

Izmir Medical Esthetic Travel zit midden in de bron Izmir. De wereld plaats voor Mediale, Esthetische en Cosmetische behandelingen. Gehomologeerde klinieken en chirurgen, artsen tot verpleging. Onze dagelijkse ervaring en audits brengen ons in een talrijke behandelingen. Wij staan als Nederlandstalig team staan klaar voor alle vragen te beantwoorden en ze na te streven, Wij staan klaar voor alle twijfels weg te werken voordat de patiënt beslissingen neemt. Wij vinden het belangrijk om elke moment te beschikking te staan zowel voor het proces, tijdens en na het proces. Wij geven ook psychologische ondersteuning bij patiënten met onzekerheid of ondersteuning hoe omgaan met een ander en mooier figuur. 

Elke behandeling word beschreven in onze website, maar aarzel niet om een gesprek aan te gaan of een WhatsApp of Mail te sturen naar Mehtab.

Geen enkele dag of moment laat uw begeleiding tijdens uw verblijf alleen staan.

bottom of page