top of page

Borstvergroting

Borsten zijn erg belangrijk voor elke vrouw. Ze geven om de grootte en vorm van hun borst. Een goede vorm en maat geven vrouwen vertrouwen. Door borstvergroting in Turkije te laten doen, geeft Izmir Medical Esthetic Travel u de kans om de borst te krijgen die u wenst.

Wie zijn de beste kandidaten voor borstvergrotingschirurgie?

Gezonde vrouwen die ouder zijn dan 18 jaar, borstontwikkeling hebben voltooid en een kleine hoeveelheid borstweefsel hebben, zijn de beste kandidaten. Tegelijkertijd zijn vrouwen zonder slappe borsten of vrouwen met de minste slappe borsten goede kandidaten.

Borstvergroting vraag naar uw wensen

Borstvergroting in één oogopslag

Procedure: Borstvergroting/Augmentatie/Implantaat

Duur: 2 tot 3 uur

Verblijf: 4 nachten hotel, 1 nacht ziekenhuisverblijf

Anesthesie: Algemene anesthesie

Herstel:7 tot 9 dagen.

Bijwerking: Tijdelijke zwelling, blauwe plekken, pijn, ongemak, tepelgevoeligheid, gevoelloosheid

Complicaties: Littekens, Bloeding, Seroma, Infectie, Extrusie, Zwelling, blauwe plekken en pijn, Asymmetrie, Verhoogd of verminderd gevoel

Littekens: Minimaal (afhankelijk van het type incisie)

Pijn: Licht (afhankelijk van de patiënt)

Resultaten: Onmiddellijk (eindresultaten na 4 tot 6 maanden en kunnen veranderen door zwangerschap, zwaartekracht, gewicht of leeftijd)

Gecombineerde operaties: Borstlift, liposuctie, neusoperatie, botox en fillers

Welk borstimplantaat is ideaal voor u?

Het belangrijkste criterium hierbij is de lichaamslengte van de vrouw. Protheses met een kleine basisdiameter hebben de voorkeur bij vrouwen die korter zijn en een smalle ribbenkast hebben. Prothesen met een brede basisdiameter hebben de voorkeur bij mensen met een grotere ribbenkast. Het belangrijkste punt hierbij is de borstbasis. De borstbasis is het gebied waar de prothese wordt geplaatst. De grootte van de basis is afhankelijk van de lichaamsstructuur en het borstweefsel van de patiënt.

Opmetingen voor borstvergroting
voorbereiding borstvergroting
Resultaat borstvergroting
Borstvergroting voor en na .jpg

"

Ik ben altijd iemand geweest die geobsedeerd is door uiterlijk. Ik heb zoveel dingen gedaan om mooi te blijven. Omdat ik bang was voor een operatie, raadpleegde ik veel waardeloze gels en massages om mijn borsten groter te maken en niets werkte. Uiteindelijk zette ik mijn angst weg en besloot ik een operatie te ondergaan. Ik heb veel dokters bezocht,

Heb Izmir-MET en Mehtab Peker leren kennen en ondertussen heel goede vriendinnen geworden.

Mehtab Peker leidde me bij de beste Chirurg en was de enige die betrouwbaar voor mij was. Hij sprak de ervaren waarheid. Ik heb een borstvergroting ondergaan en ben nu zeer tevreden. Ik bedankt zowel het team Izmir Medical Esthetic Travel als Dr. Murat Mersin.

Durf eindelijk met trots mijn bikini aan zonder T-shirt eroverheen.

"

(Borstvergroting - recensie)

Borstvergroting voor en na
Hoe bereid je je voor op de operatie?

 

Na de beslissing over een borstvergrotingsoperatie, is de eerste en belangrijkste stap het bepalen van uw chirurg. Vergeet niet dat u het proces nog lang na de operatie met uw arts zult uitvoeren. Om deze reden moet u een arts vinden die u gemakkelijk alle vragen in uw hoofd kunt stellen, de juiste antwoorden krijgt en, belangrijker nog, die u kunt vertrouwen. Als tussenschakel ben je op het goede adres bij Izmir Medical Esthetic Travel bij Mehtab Peker.

 

Een gedetailleerd lichamelijk onderzoek wordt uitgevoerd nadat men voor operatie heeft besloten. De prothese en maat moeten worden gekozen op basis van de grootte van de borst. De positie van de tepels en de kwaliteit van het borstweefsel zijn de wensen van de patiënt. Deze beslissingen kunnen gemakkelijk worden genomen nadat de nodige metingen zijn gedaan.

 

Na alle planning wordt er een passende operatiedag bepaald. Voorafgaand aan de operatie indien de patiënt dagelijks medicatie gebruikt wordt de planning overeenkomstig gemaakt. Aangezien de bloed verdunnende medicijnen bloedingsproblemen zullen veroorzaken tijdens en na de operatie, stopt de patiënt met het gebruik van deze medicijnen als de arts dit gepast acht. Nadat de nodige analyses en tests zijn uitgevoerd en de goedkeuring van de anesthesie is genomen, wordt de operatie uitgevoerd. De operatie duurt 2-3 uur en patiënten verblijven een nacht in het ziekenhuis.

Soorten borstimplantaten
De vormen van borstinplantaten zijn meestal in 2 soorten
Prothesen worden onderverdeeld in twee groepen

 

 1. Ronde

 2. Ovaal

Volumes van prothesen kunnen variëren van 100 cc tot 1000 cc. Prothesen hebben echter nog een ander kenmerk dat we projectie noemen. Prothesen met dezelfde basisdiameter kunnen verschillende hoogtes hebben

 

 1. Gemaakt van water

 2. Gemaakt van siliconen

De dichtheid van siliconenprothesen kan variëren.

Waar worden deze prothesen geplaatst?

 

Borstimplantaten kunnen op 3 verschillende plaatsen worden geplaatst

 1. Submusculair, onder de spier (bij voorkeur bij patiënten met klein borstweefsel)

 2. Subfasciaal, onder de fascia

 3. Subglandulair, onder het borstweefsel

Hoe wordt Borst Job uitgevoerd?

 

Nadat de patiënt is ingeslapen, wordt de vastgestelde incisie gemaakt. Welke methode ook wordt gebruikt (sub-glandulair, subfasciaal, submusculair), het gebied wordt geprepareerd volgens de basisdiameter van de prothese.Eerst wordt een proefprothese geplaatst. Als de gewenste maat en vorm is bereikt, wordt de permanente prothese geplaatst na het verwijderen van de tijdelijke.

Indien nodig worden drains ingezet om bloedophoping te voorkomen. Deze worden een dag later verwijderd. De weefsels worden vervolgens gesloten met behulp van hechtingen in een geschikte anatomische positie.

 

Eerst worden pro-operatieve tekeningen en plannen gemaakt. Er worden drie afzonderlijke incisiegebieden bepaald om de plaats voor te bereiden waar de prothese zal worden geplaatst. De operaties worden uitgevoerd onder algehele narcose.

Herstelperiode na borstvergrotingsoperatie

 

Prothesen die onder de spier worden geplaatst bij borstvergrotingschirurgie zijn pijnlijker dan andere methoden. Het is een pijn die wordt veroorzaakt door het plaatsen van de prothese onder de spier en het is een normale en tijdelijke toestand. De pijn zal afnemen en verdwijnen in de eerste week na de operatie. Na een borstvergroting is de pijn meestal onder controle te krijgen met pijnstillers. Er wordt niet veel pijn gevoeld als de patiënten de eerste 2-3 dagen pijnstillers gebruiken die door de arts worden aanbevolen.

 

Na een borstimplantaatoperatie is het noodzakelijk om een nacht in het ziekenhuis te blijven vanwege de anesthesie die bij de operatie wordt gebruikt. Na de operatie wordt de patiënt gekleed in een beha in de vorm van een korset. Het is handig om deze BH enkele weken te gebruiken. Na het eerste verband wissel is het mogelijk om met toestemming van uw arts te douchen.

 

Om het genezingsproces te versnellen, is het beter om de eerste week te rusten. Pijn, oedeem, spanning en blauwe plekken beginnen een week na de operatie te verdwijnen. De patiënten kunnen comfortabeler bewegen en kunnen snel terugkeren naar hun dagelijks leven. Patiënten kunnen na een week gemakkelijk weer aan het werk op kantoor. Dit proces kan echter langer duren voor patiënten die een fysiek zwaardere baan hebben.

Borstvergroting, veel gestelde vragen

Veelgestelde Vragen

Ik heb een houdingsstoornis door rugpijn en ik wil ook een borstvergroting ondergaan. Wegen de siliconen die worden gebruikt voor borstvergrotingen, veroorzaakt het meer rugpijn?

De patiënten die een borstvergroting willen ondergaan, moeten eerst door een ervaren chirurg worden onderzocht. Tijdens dit onderzoek worden de nodige metingen gedaan. De maat en vorm van de te gebruiken borstprothese wordt bepaald. Borstprothesen die in de juiste maten worden gebruikt, veroorzaken geen rug- of nekpijn. Abnormale prothesen kunnen echter dergelijke pijn veroorzaken.

Moet ik vrij krijgen van mijn werk?

Hoewel het van methode tot methode en van patiënt tot patiënt verschilt, kunt u na 3-5 dagen weer aan het bureauwerk.

Zijn siliconen borstimplantaten veilig?

Borstprothesen van siliconengel, die sinds de jaren 2000 worden geproduceerd, worden veilig gebruikt en hoeven niet periodiek te worden vervangen. De meest effectieve, permanente en betrouwbare methode voor het vergroten van het borstweefsel is een borstvergrotingsoperatie met siliconen borstprothesen.

Verlies ik de gevoeligheid van mijn tepels na een borstvergroting in Turkije?

Implantaten kunnen worden geplaatst vanaf de incisies die worden gemaakt op de tepel, onder de tepel en de oksel. Hoewel een afname van de tepelgevoeligheid zelden wordt gezien bij implantaten die van de tepel zijn gemaakt, is er bij andere methoden geen risico.

Is er een bijwerking van een operatie?

Er is nooit een bijwerking op lange termijn geweest.

Wat zijn de risico's en mogelijke complicaties van borstimplantaten?

Er is een klein risico op infectie en bloeding direct na de operatie. Dit zijn echter beheersbare omstandigheden. 

Bent u allergisch voor borstsiliconen?

Implantaten zijn inerte producten. Een allergische reactie is onwaarschijnlijk.

Hoe vaak moeten borstimplantaten worden vervangen?

Iedereen die besluit een borstvergroting te ondergaan, denkt dat de prothese binnen 10 jaar vervangen moet worden als resultaat van zijn onderzoek op internet. Met de zich ontwikkelende technologie is de kwaliteit van de prothesen echter toegenomen. Daarom is het onder normale omstandigheden niet nodig om de prothese te vervangen. Afgezien hiervan kan de persoon, zelfs als er geen probleem is, de prothese op zijn verzoek veranderen of verwijderen

Is er een niet-chirurgische methode voor borstvergroting?

Sommige hormonale geneesmiddelen kunnen een effect hebben op de borstgroei tijdens de adolescentie. Na de adolescentieperiode is een operatie de enige methode om de borsten te vergroten.

Hoe lang duurt het voordat borstimplantaten op hun plaats vallen?

Protheses vestigen zich 6 maanden tot 1 jaar na de operatie op de plaats.

Waarom borstvergrotingskosten in Turkije

De kosten van borstvergroting variëren tussen 4500€ en 9000€ in het Amerika en Europa. Daar hoort gewoon behandeling bij. Met de consultatie en nazorg kunnen de prijzen met ongeveer 500€ – 1000€ stijgen. Borstvergroting kosten in Turkije is ongeveer 3000€-4000€. Het is een all-inclusive pakket. Het omvat alles wat u nodig heeft, zoals de operatie, ziekenhuisverblijven, alle tests en check-ups, consultatie, accommodatie, VIP-transfers van en naar de luchthaven. Het kostenverschil is te wijten aan arbeidskosten en operationele kosten. Ook is er een valutaverschil tussen Turkije en Europa. Esthetische chirurgen voeren dus veel borstoperaties uit in Turkije. Ze zijn zeer ervaren en behalen de beste borstvergrotingsresultaten.

Waarom kiezen voor Izmir Medical Esthetic Travel voor de beste borst job in Turkije?

Izmir Medical Esthetic Travel werkt met zeer ervaren esthetisch chirurgen. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied en zijn lid van ASPS (American Society of Plastic chirurgie) en TAPS (Turkish Society of Plastic chirurgie). Onze chirurgen hebben meer dan 1000 borstvergrotingen uitgevoerd. De operatie wordt uitgevoerd in door JCI geaccrediteerde ziekenhuizen. Wij regelen een mooi 5-sterrenhotel dicht bij uw ziekenhuis of naar keuze uit onze 5-STARS pakketten. Ons medisch teamlid verwelkomt u op de luchthaven en brengt u met vip-transfer naar het hotel. We begeleiden je bij elke stap van je borst job in Turkije. Patiënttevredenheid is de belangrijkste waarde voor Izmir Medical Esthetic

We bieden u:

 • Meest moderne technologie.

 • Gewenste borsten.

 • Beste prijzen.

 • Verbazingwekkende, natuurlijk ogende resultaten.

 • Nazorgondersteuning na borstvergroting.

 • Perfectie begeleiding en ondersteuning elke dag van uw verblijf 24uur, je staat er geen minuut alleen voor.

Is er enige garantie?

Turkije is een van de topbestemmingen voor medisch toerisme onder patiënten. 700.000 patiënten bezoeken jaarlijks Turkije. Cosmetische operaties worden uitgevoerd met ervaren chirurgen. Patiënttevredenheid is erg belangrijk voor ons en daar is een strenge toezicht op. Na thuiskomst nemen we contact met je op. We zullen je volgen tijdens je volledige herstel. Hoewel het zeer zelden gebeurt, heeft elke operatie zijn eigen risico's en complicaties. Als u corrigerende operaties nodig heeft, is deze gratis.

Indien er nog bijkomende vragen zijn neem vrijblijvend contact met mij op, groetjes Mehtab.

bottom of page