top of page

Borstverkleining

Grote borsten kunnen bij vrouwen zeer belangrijke gezondheidsproblemen veroorzaken. De belangrijkste hiervan zijn;

  • Nek-, rug- en schouderpijn,

  • Ongemak veroorzaakt door uitslag en geur van het contact van de borsten op de buik,

  • Beperking van fysieke activiteiten en onvermogen om de gewenste kleding te dragen,

  • Pithole-vervorming gecreëerd door de bh-band op de schouder

Door een borstverkleining te laten doen in Turkije, geeft Izmir Medical Esthetic Travel u de kans om van al deze problemen af te komen. 

Borstverkleining bij Izmir-Met

Wie zijn de beste kandidaten voor borstverkleining?

Borstweefsel ontwikkelt zich tot het einde van de adolescentie. Het gewicht dat tijdens en na deze periode wordt gecreëerd,  bepaalt de grootte van de borsten. In sommige gevallen kunnen individuen genetisch grote borsten hebben. Of het nu vanwege gewichtstoename of genetische redenen is, grote borsten hebben zowel fysiek als mentaal invloed op patiënten. Vooral in de adolescentie kan het ervoor zorgen dat mensen introvert worden, waardoor het moeilijk wordt om geschikte kleding te vinden. Ook veroorzaken grote borsten huiduitslag en zweren. Vrouwen met grote borsten kunnen moeite hebben met sporten. Dit zorgt er op de lange termijn voor dat mensen stoppen met sporten en ervoor zorgen dat ze aankomen. Iedereen die al deze negatieve effecten heeft en geen gezondheidsprobleem heeft om een operatie te ondergaan, kan een borst verkleinende operatie ondergaan.

Borstverkleining in één oogopslag

Procedure: Borstverkleining

Duur: 2-3 uur

Verblijf : 2-daags ziekenhuis 4-daags hotel

Anesthesie: Algemeen

Herstel: 7 dagen Litteken: vorm van een omgekeerde \T\

Resultaten: eindresultaat 3-6 maanden

Incisies van borstverkleining

Bij borst verkleinende operaties, variëren de incisie en het litteken afhankelijk van de methode die wordt gebruikt. Bij borstverkleining zijn er over het algemeen twee incisies. Bij borsten die minder doorhangen, wordt een cirkelvormige incisie rond de tepel gemaakt.

De andere methode heeft een incisie in de vorm van een omgekeerde "T" en wordt uitgevoerd op grotere borsten. Dit litteken loopt van rond de tepel tot aan de onderkant van de borst. De littekens verdwijnen aanzienlijk na verloop van tijd. Vooral bij vrouwen met een blanke huid verdwijnt het litteken in de loop der jaren bijna. Na de procedure deelt uw chirurg belangrijke punten over de littekens en de dingen waar u op moet letten. 

Borst verkleining.jpg
Hoe wordt een borstverkleinende operatie uitgevoerd?

 

Er zijn chirurgische technieken die variëren afhankelijk van de conditie van de borsten. De chirurg zal tijdens het onderzoek beslissen welke van deze technieken geschikt zijn voor de patiënten met enkele metingen. 

 

Borsten kunnen in de gewenste hoeveelheid worden verkleind met de methode die de tepeltransplantatietechniek wordt genoemd. Deze techniek wordt over het algemeen gebruikt bij zeer grote borsten. Het wordt toegepast bij mensen die wel van plan zijn zwanger te worden. Het is geen voorkeursmethode vanwege het verlies van gevoel in de tepel na de procedure en het risico op het voorkomen van borstvoeding. 

 
Een andere methode is om de tepel te beschermen en de tepel op te tillen nadat voldoende weefsel is verwijderd. Bij deze methode wordt de borstvoedingsfunctie niet beïnvloed, omdat de melkkanalen worden beschermd. Een borstverkleining duurt gemiddeld 2 uur, afhankelijk van de conditie van de borsten onder algehele narcose.  

Algemene informatie over borstverkleining

RISICO'S EN COMPLICATIES

 

Er zijn risico's die voortvloeien uit anesthesie en chirurgische risico's bij borstverkleining. De risico's van anesthesie kunnen worden geminimaliseerd met gedetailleerde analyse en onderzoeken vóór de operatie. Chirurgische risico's zoals bloeding, infectie, verlies van gevoel kunnen ook onder controle worden gehouden met een goede planning vóór de procedure.

Borstverkleining kosten in Turkije

 

De kosten van borstverkleining variëren tussen 5500€ en 8000€ in het Amerika en Europa. Daar hoort gewoon behandeling bij. Met de consultatie en nazorg kunnen de prijzen met ongeveer 500€ - 1000€ stijgen.

Borstverkleining kost in Turkije ongeveer 3500€-4500€. Het is een all-inclusive pakket. Het omvat alles wat u nodig heeft, zoals de operatie, ziekenhuisverblijven, alle tests en check-ups, consultatie, accommodatie, VIP-transfers naar de luchthaven.

Het kostenverschil is te wijten aan arbeidskosten en operationele kosten. Ook is er een valutaverschil tussen Turkije en Europa. Esthetische chirurgen voeren dus veel borstoperaties uit in Turkije. Ze zijn zeer ervaren en behalen de beste resultaten voor borstverkleining. 

Herstel van borstverkleining

Drains worden gebruikt om bloedingsproblemen na de procedure te voorkomen. Deze drains worden 2 dagen na de ingreep verwijderd. Na een verblijf van één nacht in het ziekenhuis vanwege anesthesie, worden patiënten ontslagen.

Wanneer u in een ziekenhuisomgeving verblijft, kunt u gemakkelijk omgaan met pijn. Na het ontslag is de pijn gemakkelijk onder controle te krijgen met de medicijnen die de chirurg geeft.

Na de operatie wordt een speciale beha gebruikt. Deze beha wordt de eerste 3 weken gebruikt totdat de wondjes genezen zijn. Na 3 weken kunnen patiënten hun eigen beha gaan dragen.

In de eerste 10 dagen kunnen de borsten groter lijken door oedeem.

Na 10 dagen zijn oedeem en blauwe plekken bijna verdwenen.

Patiënten kunnen na 10 dagen gemakkelijk terugkeren naar hun dagelijks leven en werk.

Hoeveel gewicht wordt er verwijderd bij borstverkleining?

Borst zw3.jpg

Chirurg en patiënt beslissen samen hoeveel weefsel er wordt verwijderd tijdens een borstverkleining. Sommige mensen willen dat hun borsten zo veel mogelijk worden verkleind, terwijl anderen dat niet willen. Hierbij is het van groot belang dat de chirurg en de patiënt een gezamenlijke beslissing hebben. Na de nodige metingen en planning wordt overtollig weefsel verwijderd en worden de borsten verkleind. 

Veelgestelde Vragen

Ik heb grote borsten, dus ik wil een borstverkleining ondergaan. Ik wil een proportionele borstomvang bereiken. Is het voor mij mogelijk om de ideale vorm te bepalen, hoe kunnen we dit bepalen?

De belangrijkste factor die de duurzaamheid van het resultaat van de operatie beïnvloedt, is het bereiken van het ideale gewicht voordat de plastische chirurgie overal in het lichaam kan worden uitgevoerd. Als gewichtsverlies gepland is na een borstverkleining, is het belangrijk om na de operatie een meer proportionele borst ten opzichte van het lichaam te hebben.

Hoe lang duurt een borstverkleining?

Hoe lang duurt een borstverkleining?

Zal ik pijn voelen?

De eerste 2 dagen na de ingreep is er lichte pijn. Deze pijn kan tijdens en na deze periode onder controle worden gehouden met effectieve pijnstillers.

Kan ik borstvoeding geven na een borstverkleining?

Afhankelijk van de technieken die worden gebruikt bij borstverkleining, kan de borstvoedingsfunctie worden beïnvloed. Technieken om melkkanalen te beschermen worden gebruikt voor patiënten met een zwangerschapsplan na de procedure.

Kan een borstverkleining in Turkije worden uitgevoerd met een borstlift?

Na het verwijderen van voldoende weefsel tijdens een borstverkleining, worden het resterende borstweefsel en de tepel verplaatst naar de plaats waar ze zouden moeten zijn. Op deze manier wordt de borst, terwijl deze wordt verkleind, ook gelift.

Zijn littekens voor borstverkleining blijvend?

Er is een bepaald litteken, afhankelijk van de techniek die moet worden gebruikt bij borstverkleining. Welke methode er ook wordt gebruikt, het litteken zal een dunne witte vlek worden die na een lange periode zal vervagen.

Hoe lang duurt het herstel van de borstverkleining?

Borstweefsel kan weer groeien als gevolg van abnormale gewichtsveranderingen en zwangerschap na een borstverkleining. Daarom is gewicht controle na de procedure belangrijk.

Worden mijn tepels verplaatst?

De doorhangende tepel wordt tijdens de borstverkleining teruggeplaatst nadat de nodige metingen zijn uitgevoerd.

Mag ik borstvoeding geven na een borstverkleining?

Tijdens borstverkleining kan de borstvoedingsfunctie worden beschermd door gebruik te maken van de beschermende technieken van de melkkanalen.

Hoe lang houden de resultaten van borstverkleining aan?

Met behoud van het gewicht na de ingreep is het mogelijk om het resultaat van een borstverkleining vele jaren te behouden.

Hoe pijnlijk is een borstverkleining?

Na de borstverkleining kan de pijn tijdens de opnameperiode bestreden worden met effectieve pijnstillers. In de postoperatieve periode worden pijnstillers gebruikt die zijn voorgeschreven door de chirurg.

Hoe snel kan ik mijn normale activiteiten hervatten na een borstverkleining?

Op de 2e dag na de borstverkleining worden de drains verwijderd. Met het verwijderen van deze drains kunnen patiënten snel terugkeren naar hun dagelijks leven. Aan het einde van de eerste week kunnen ze gemakkelijk hun armen optillen en weer aan het bureau werken.

Waarom kiezen voor Izmir Medical Esthetic Travel voor de beste borst job in Turkije?

Izmir Medical Esthetic Travel werkt met zeer ervaren esthetisch chirurgen. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied en zijn lid van ASPS (American Society of Plastic chirurgie) en TAPS (Turkish Society of Plastic chirurgie). Onze chirurgen hebben meer dan 1000 borstvergrotingen uitgevoerd. De operatie wordt uitgevoerd in door JCI geaccrediteerde ziekenhuizen. Wij regelen een mooi 5-sterrenhotel dicht bij uw ziekenhuis of naar keuze uit onze 5-STARS pakketten. Ons medisch teamlid verwelkomt u op de luchthaven en brengt u met vip-transfer naar het hotel. We begeleiden je bij elke stap van je borst job in Turkije. Patiënttevredenheid is de belangrijkste waarde voor Izmir Medical Esthetic Travel

We bieden u:

  • Meest moderne technologie.

  • Gewenste borsten.

  • Beste prijzen.

  • Verbazingwekkende, natuurlijk ogende resultaten.

  • Nazorgondersteuning na borstverkleining.

  • Perfectie begeleiding en ondersteuning elke dag van uw verblijf 24uur, je staat er geen minuut alleen voor.

Is er enige garantie?

Turkije is een van de topbestemmingen voor medisch toerisme onder patiënten. 700.000 patiënten bezoeken jaarlijks Turkije. Cosmetische operaties worden uitgevoerd met ervaren chirurgen. Patiënttevredenheid is erg belangrijk voor ons en daar is een strenge toezicht op. Na thuiskomst nemen we contact met je op. We zullen je volgen tijdens je volledige herstel. Hoewel het zeer zelden gebeurt, heeft elke operatie zijn eigen risico's en complicaties. Als u corrigerende operaties nodig heeft, is deze gratis.

Indien er nog bijkomende vragen zijn neem vrijblijvend contact met mij op, groetjes Mehtab.

bottom of page