top of page

Buikwandcorrectie

Tummy Tuck,

Is een procedure die is gebaseerd op het verwijderen van uitgezakt weefsel op de huid van de buik en het herstellen van losse spieren.

Lukt het je niet om van de slappe huid af te komen? U kunt proberen om zware fitness- of gymprogramma's te doen om een goed uitziende buik te krijgen. Wat u nodig heeft is een buikwandcorrectie in Turkije. Izmir Medical Esthetic Travel kan u helpen uw wens te verwezenlijken. 

Buikwand metingen
Wie zijn de beste kandidaten voor een buikwandcorrectie?

Ten eerste kan elke vrouw en man die geen gezondheidsproblemen heeft en deze operatie nodig heeft, een buikwandcorrectie ondergaan.

Vooral bij mannen, frequente gewichtstoename en -verlies; bij vrouwen kan meer dan één zwangerschap de buikspieren doen uitrekken. Als gevolg hiervan kunnen ze, ongeacht hoeveel gewicht er verloren gaat, de slappe huid in de buikstreek niet kwijtraken.

Bovendien, als gevolg van de misvormingen die optreden in het collageen, kan de huid ondanks intensieve lichaamsbeweging en sport niet terugkeren naar zijn oude, stevige uiterlijk. Elke gezonde persoon met een slappe buikhuid kan een buikwandcorrectie ondergaan om redenen zoals zwangerschap, frequente gewichtstoename en verlies.

Buikwandcorrectie in één oogopslag

Procedure: buikwandcorrectie (Tummy Tuck)

Duur: 2 to 3 uur

Verblijf : 5 nachten hotel, 1-2 nachten ziekenhuisverblijf

Anesthesie:Algemene anesthesie

Herstel: 7 tot 9 dagen.

Littekens: bijna minimaal

Pijn: Licht (afhankelijk van de patiënt)

Resultaten: Onmiddellijk (eindresultaten na 6 maanden tot 1 jaar)

Buikwand tekening

"

Mehtab straalt zoveel vertrouwen uit dat ik me gewoon liet leiden in het proces, Zowel voor als na de operatie voelde ik me erg op mijn gemak omdat ik het Izmir-MET team volledig vertrouwde, hoewel ik me voor het hele proces erg ongerust maakte. Ik bedank hem duizenden keren voor het resultaat van mijn operatie. Hij is echt de dokter die ik kan vertrouwen zonder enige twijfel 

(Buikwandcorrectie - recensie)

"

Voor wie is een buikwandcorrectie niet geschikt?

 

Na gesprekken met een ervaren chirurg kunt u beslissen of een buikwandcorrectie voor u geschikt is. In sommige gevallen moeten patiënten mogelijk wachten of deze operatie vermijden. Patiënten met gezondheidsproblemen die een operatie of wondgenezing in de weg staan, zijn bijvoorbeeld geen geschikte kandidaten voor een buikwandcorrectie.

Patiënten die een zwaarlijvigheidsoperatie hebben ondergaan of die net zijn bevallen, moeten een vast gewicht bereiken gedurende ten minste 6 maanden en 1 jaar na deze procedures. 

 

Tummy Tuck, die verschillende soorten heeft, is een procedure die is gebaseerd op het verwijderen van uitgezakt weefsel op de huid van de buik en het herstellen van losse spieren. 

Een fitte buik hebben is een droom die zowel mannen als vrouwen hun hele leven willen bereiken. De gewenste look kan verloren gaan door overmatige gewichtstoename of zwangerschap. Als gevolg hiervan proberen we deze look te verkrijgen met intensieve lichaamsbeweging en sportactiviteiten. 

Om de een of andere reden, ongeacht hoe intensief het dieet is en hoeveel lichaamsbeweging er wordt gedaan, kan het zijn dat het gewenste uiterlijk niet wordt bereikt. In dit geval kunnen patiënten dit uiterlijk bereiken met geschikte buikwandcorrecties. 

Wat is buikwandcorrectie?
In welke regio's kan liposuctie worden toegepast?

 

MINI-BUIKJES

 

Een mini-buikwandcorrectieis een ingreep waarbij alleen het doorhangen onder de navel wordt gecorrigeerd. Bij een mini-buikwandcorrectie is de incisie niet zo lang als de volledige buikwandcorrectie. Omdat het litteken in het ondergoedgebied achterblijft, zijn er geen zichtbare littekens.

Dit litteken verandert na verloop van tijd in huidskleur. Mensen die een mini-buikoperatie ondergaan zullen weinig of geen spierherstel ondergaan. Daarom is de pijn na de procedure erg laag.

BIJ MANNEN

 

Er worden meer vetophopingen gezien in het buikgebied, de buik, de zijkant van de taille en andere gebieden in het borstgebied. Af en toe kunnen er vetophopingen zijn in de regio's die liposuctie vereisen.

Hoe bereid je je voor op een buikwandcorrectie?

 

De eerste stap is het kiezen van een chirurg die u gedurende het hele proces kunt vertrouwen. Het belangrijkste hier is om de chirurg die u kiest persoonlijk te ontmoeten voor de behandeling begint. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u uw wensen en vragen stellen.

Stoppen met roken voor en na de procedure zal gunstig zijn omdat het de bestaande complicaties waarschijnlijker maakt en het herstel vertraagt. Ook moet u uw arts uitgebreid informeren over de medicijnen die u gebruikt, ziekten die u heeft en eerdere operaties die u heeft ondergaan.

Met behulp van een goed dieet voor en na de procedure kunt u uw herstelproces versnellen. 

 

Nadat u heeft besloten tot een buikwandcorrectie, wordt u uitgebreid onderzocht door de anesthesioloog. Dit onderzoek vindt plaats op de dag van de operatie of eerder en na de noodzakelijke onderzoeken.

Nadat uw geschiktheid voor een operatie is bevestigd, wordt 8 uur voor de operatie gestopt met eten en drinken.

Vervolgens maakt uw chirurg de nodige tekeningen voor de operatie en wordt u naar de operatiekamer gebracht.  

De operatie duurt gemiddeld 1-3 uur. Na de ingreep worden onderdrukdrains gebruikt om bloedingen te voorkomen. Aan het einde van de operatie, nadat de nodige verbanden zijn aangebracht en het korset is aangekleed, worden de patiënten naar de kamer gebracht waar ze een nacht zullen rusten. 

Hoe wordt een buikwandcorrectie uitgevoerd?
Herstel na een operatie

 

Na de operatie verblijven patiënten één nacht in het ziekenhuis. Omdat in deze periode pijnstillers worden gebruikt, wordt de pijn onder controle gehouden. Patiënten worden na de operatie verplaatst en geholpen bij het opstaan. Na een nacht rust worden de patiënten ontslagen nadat de drains zijn verwijderd.

Na ontslag gebruiken patiënten pijnstillers die de chirurg heeft voorgeschreven om de pijn onder controle te houden. Na een week rust kunnen patiënten hun dagelijkse leven weer oppakken en aan hun bureauwerk beginnen.

vrouw zw buik

Veelgestelde Vragen

Zijn er routinematige gedragingen zoals slaaphouding, zitten enz. waar ik op moet letten na een buikwandcorrectie?

In de eerste twee dagen na een buikwandcorrectie kan het zijn dat mensen vanwege de pijn niet erg rechtop staan, in deze periode moeten korte wandelingen worden gemaakt en mogen ze niet inactief zijn. 

Veroorzaakt sporten, bewegen etc. na de buikwandcorrectie problemen met de hechtingen?

In de eerste maand na een buikwandcorrectie kan het geen kwaad om lichte oefeningen te doen. Oefeningen zoals wandelen moeten zonder pauze worden voortgezet. 

Veroorzaakt een beetje zwanger worden na de buikwandcorrectie problemen bij het hechten, operatielitteken

Als een zwangerschap gepland is na een buikwandcorrectie, moet de operatie worden uitgesteld. Zwangerschap mag niet plaatsvinden gedurende ten minste 6 maanden na de operatie om volledig te herstellen. 

Hoe lang moet ik een korset dragen?

Na de ingreep wordt gedurende 6 weken een korset gedragen. Tijdens het gebruik zal uw arts u speciale waarschuwingen geven. 

Krijg ik zichtbare littekens na een buikwandcorrectie?

Na elke chirurgische ingreep blijft er min of meer een litteken achter. Dit litteken vervaagt na verloop van tijd en verandert in huidskleur. Er worden enkele vochtinbrengende middelen gebruikt om het litteken minder zichtbaar te maken. Het maakt echter niet uit welke methode wordt gebruikt, het is niet mogelijk om dit litteken volledig te verwijderen. Toch is het mogelijk om dit spoor te verbergen. Tijdens de procedure kan dit litteken in de bikinilijn worden verborgen.  

Hoe oud moet ik zijn voor een buikwandcorrectie?

Elke gezonde persoon die zijn ontwikkeling heeft voltooid, kan een buikwandcorrectie ondergaan. Deze ontwikkeling is meestal rond de leeftijd van 18-20 jaar voltooid. 

Hoe lang na de zwangerschap moet ik wachten met een buikwandcorrectie?

U moet na de zwangerschap minimaal 6 maanden wachten omdat zowel de borstvoedingsperiode als het afvallen doorgaat. Na een buikwandcorrectie die in deze periode wordt uitgevoerd, kan dit tot onverwachte resultaten leiden. 

Welk effect heeft gewichtstoename of gewichtsverlies op het resultaat van een buikwandcorrectie?

Het verslappen van de buikhuid en het rekken van de spieren zijn het gevolg van snel gewichtsverlies. Aankomen en afvallen na een buikwandcorrectie kan ervoor zorgen dat deze huid gaat verslappen en spieren weer gaan strekken.  

Zijn de resultaten van een buikwandcorrectie blijvend?

De resultaten zijn blijvend zolang de patiënten hun gewicht behouden. De veroudering veroorzaakt echter, net als in het hele lichaam, na verloop van tijd verslapping van de huid van de buik.  

Zal een buikwandcorrectie van striae afkomen?

Bij een buikwandcorrectie worden striae samen met de slappe huid verwijderd

Wat gebeurt er met mijn navel na een buikwandcorrectie?

Bij een mini-buikwandcorrectie wordt de navel niet aangeraakt. Bij de volledige buikwandcorrectie wordt echter de navel verwijderd om het resterende weefsel eromheen uit te rekken. Daarna wordt de navel op zijn nieuwe locatie geplaatst.

Nazorg instructies:

  • Lange wandelingen na de procedure zijn erg belangrijk voor uw lichaam om van oedeem af te komen.

  • Op gewicht blijven is erg belangrijk voor een blijvend resultaat na een buikwandcorrectie.

  • Medicijnen en vochtinbrengende crèmes die door de arts worden aanbevolen, moeten na de procedure worden gebruikt.

  • Het gebruik van een korset is erg belangrijk na een buikwandcorrectie. Het moet tijdens het genezingsproces worden gebruikt zoals aanbevolen door de arts.  

Risico's en complicaties

Bij een buikwandcorrectie kunnen na alle voorzorgsmaatregelen alle risico's onder controle worden gehouden en is een goede planning gemaakt.

Mogelijke risico's kunnen echter als volgt worden opgesomd;

  • Ophoping van seroom onder de huid.

  • Weefselschade,

  • Verlies van gevoel,

  • Risico op bijwerkingen van anesthesie, bloeding en infectie. 

Kosten buikwandcorrectie (buikwandcorrectie) in Turkije

Een buikwandcorrectie  kost in Turkije ongeveer 3500€. Het is een all-inclusive pakket. Het omvat alles wat u nodig heeft, zoals de operatie, ziekenhuisverblijven, alle tests en check-ups, consultatie, accommodatie, VIP-transfers naar de luchthaven.

Het kostenverschil is te wijten aan arbeidskosten en operationele kosten. Ook is er een valutaverschil tussen Turkije en Europa. Esthetisch chirurgen voeren dus veel buikwandcorrecties uit in Turkije. Ze zijn zeer ervaren en behalen de beste resultaten van een buikwandcorrectie. 

Aarzel niet bij meerdere vragen ons vrijblijvend te contacteren.

Groetjes Mehtab,

bottom of page