top of page

Draad facelifting

De draadjeslift is een behandeling die ook wel PDO threads of V Soft Lift wordt genoemd. Het is een methode om huidveroudering aan te pakken, zonder daarbij in de huid te snijden, zoals bij een facelift. Door het inbrengen van draadjes in de lederhuid met een hele fijne naald, gaat de huid rondom dit hechtmateriaal opnieuw collageen aanmaken. We geven u graag meer uitleg over het doel van de draadjeslift en hoe het in zijn werk gaat. Voor een persoonlijk advies kunt u een gratis adviesgesprek aanvragen.

Draadlifting

Draadjeslift tegen huidveroudering

De draadjeslift is een effectieve behandeling, die wij inzetten tegen huidveroudering. Huidveroudering is een normaal proces, waar iedereen in de loop van de jaren mee te maken krijgt. Welk effect heeft veroudering op het gezicht? Een jong gezicht heeft meestal de vorm van een ‘V’. Naar mate u ouder wordt verliest de huid structuur, elasticiteit, volume, spieren en zelfs botmassa. Dit betekent dat de klassieke, jong uitziende V-vorm van uw gezicht wordt omgedraaid en er meer een omgekeerde 'V' zichtbaar is.

De draadjeslift of Soft Lift behandeling wil de jonge V-vorm van het gezicht te herstellen. Er zijn verschillende methodes om rimpels te verwijderen of te verminderen. De draadjeslift is daar een van.

Voordelen van de draadjeslift

De draadjeslift is niet zo ingrijpend als bijvoorbeeld een facelift en biedt toch goede resultaten.

• Effectieve huidverjonging en jongere gelaatstrekken zonder operatie
• Liftend effect dankzij kleine draadjes
• Stimuleert de huid om blijvend collageen aan te maken
• Vrijwel nooit littekenvorming
• Eenvoudige ingreep, duurt slechts 30 tot 60 minuten
• Effect ongeveer 2 jaar zichtbaar

draadlift1
draadlift1
NULdraad
bottom of page