top of page

Facelift

De huid, die voortdurend wordt blootgesteld aan externe factoren, veroudert gemakkelijker dan andere organen. Volgens de resultaten van onderzoeken zijn omgevingsfactoren de belangrijkste factor bij huidveroudering. Veel factoren, zoals de uitstoot van gassen uit milieuafval, een intensief werktempo en een inactief leven, spelen een grote rol bij huidveroudering. Hierdoor veroudert de huid van mensen die in grote, drukke steden wonen sneller en agressiever. Een andere factor bij huidveroudering zijn genetische factoren. De gemiddelde leeftijd van huidveroudering kan worden bepaald door de huidstructuur van het gezin te onderzoeken.

Facelift web
Facelift-operatie

 

Deel uw verwachtingen en wensen van faceliftchirurgie met Izmir Medical Esthetic Travel. Er is geen leeftijdsgrens voor faceliftchirurgie , maar het wordt meestal aanbevolen voor mensen ouder dan 50 jaar. Jongere mensen wordt geadviseerd om een ​​mini-facelift-operatie of verjonging met huidvullers toe te passen.

Facelift in één oogopslag

 • Werkwijze : facelift 

 • Duur : 3 uur

 • Verblijf : 2 dagen ziekenhuis 5 dagen hotel

 • Anesthesie : Algemeen

 • Herstel : 10 dagen

 • Litteken : voorkant van het oor

 • Resultaten : eindresultaat 3 maand  

 • Bescherming tegen zonlicht

 • Het consumeren van voedingsmiddelen die antioxidanten bevatten

 • Het hydrateren van de huid 

 • Veel water drinken

 • Rook niet en drink geen alcohol

 • Zoveel mogelijk natuurlijke producten consumeren

 • Let op de inhoud van de gebruikte cosmetische producten

 • Neem een ​​stressvrije levensfilosofie aan 

Huidveroudering is niet te voorkomen, maar wel uit te stellen.

Wat zijn de manieren om
huidveroudering te vertragen?

Chirugie room Facelifting

"

Ik heb altijd eigenaar van twee grote bedrijven geweest en ik ben 52 jaar oud. Daarom ik al heel lang een subliem druk leven gehad heb met weinig slaap. Dit zag je aan mijn gezicht. Ik heb wat details gehad, zoals vulling en botox. Dit moest ik telkens herhalen. Uiteindelijk heb ik besloten dat ik een blijvend resultaat wil hebben. Facelift is een van de moeilijkste operaties. Ik ben al heel lang patiënt bij Izmir Medical Esthetic Travel, Dus ik ging direct naar een afspraak met professor Murat Mersin. Ik ben geopereerd en het resultaat is boven verwachting.

"

(Facelifting - recensie)

Facelift-procedure

 

Gebieden die verouderd, hangend of vervormd zijn, worden geïdentificeerd. De huidtextuur in deze gebieden wordt verwijderd en het slappe bindweefsel onder de huid wordt naar boven gehangen. Als het voorhoofdgebied moet worden ingegrepen, wordt een incisie gemaakt vanuit het hoofdhuidgebied. Daarna worden het voorhoofd en de wenkbrauwen naar boven gehangen. De incisie zit dus verborgen in het haar. Voor het verzakken van het gebied waar het jukbeen zich bevindt, wordt de incisie gemaakt waar de oogzakken zich bevinden. Het gebied rond het midden van het gezicht wordt naar boven gehangen door het oogzakgebied binnen te gaan. 

 

Wanneer een ingreep in het kin- en nekgebied nodig is, worden incisies gemaakt achter het oorgebied. Kin- en nekgebied worden gestrekt met incisies gemaakt vanaf de achterkant van de oren. Daarom zijn kleine littekens die kunnen worden gevormd verborgen achter de oren. Er kan ook worden ingegrepen in het nekgebied door de incisie te maken vanuit het gebied onder de kin. Bij al deze ingrepen worden de weefsels losgemaakt en weer vastgemaakt aan hun oorspronkelijke punten. Ook wordt chirurgische ingreep gecombineerd met andere technieken. Als er bijvoorbeeld een afname van het vetweefsel is, worden tekortkomingen in het gebied aangevuld met het vetweefsel dat bij de patiënt wordt weggenomen. 

 

Soms kunnen rimpels ontstaan ​​door overmatige beweging van de spieren in het gezicht. Facelift chirurgie in Turkije uitgevoerd door de meest ervaren artsen. Plastische chirurgie ondergaan in Turkije heeft veel voordelen. Goedkope prijzen, internationaal succesvolle artsen, geweldige ziekenhuizen en toeristische attracties zijn er enkele van. Indien u een facelift operatie wilt ondergaan in Turkije, neem dan contact met ons op. 

Nulifer Oz

Veelgestelde Vragen

Ik wil een facelift operatie ondergaan, maar heeft dit invloed op mijn gezichtsuitdrukkingen?

Een goede planning is net zo belangrijk als de operatie zelf. Ongeplande procedures zoals overmatig tillen kunnen negatieve resultaten veroorzaken, zoals verlies van uitstraling en onnodig grote littekens.

Ik wil een esthetische gezichtsoperatie ondergaan, maar zijn niet-chirurgische methoden levensvatbaar? Als zo'n operatie mogelijk is, wat is dan de duurzaamheid ervan?

Gezichts-esthetiek kan in veel verschillende categorieën worden onderzocht. De chirurg en de patiënt kunnen samen bepalen wat de patiënt nodig heeft tijdens het onderzoek. Bij Full Facelift operaties worden er sneetjes gemaakt in de hoofdhuid, achter het oor, etc. Hierdoor worden de littekens verborgen. Hijsen kan echter ook worden bereikt met trekdraad met minimale doorbuiging of vullingen . Deze methoden zijn echter niet permanent. Deze draadjes en vulstoffen worden binnen een bepaalde tijd door het lichaam opgenomen.

Kan een facelift onder plaatselijke verdoving plaatsvinden?

Ja, maar voor een comfortabeler proces wordt algemene anesthesie gebruikt.

Kan een slappe huid worden teruggedraaid?

Verzakt huidweefsel wordt verwijderd om er jonger uit te zien.

Wat zijn de voordelen van een faceliftoperatie?

Na de facelift-operatie krijgen de patiënten een natuurlijk jongere uitstraling en raken ze de vermoeide blik van hun gezicht kwijt.

Hoe weet ik of ik een mini of een echte facelift nodig heb?

Als er sprake is van een slappe huid bij de hals en onder de kin, heeft de patiënt een volledige facelift nodig. Als de verslapte huid zich alleen op het gezicht bevindt, is een mini-facelift voldoende.

Hoe lang duurt het herstel na een facelift?

De patiënten kunnen na 3-10 dagen terugkeren naar hun dagelijks leven.

Facelift in Turkey

Facelift in Turkije overwogen vanwege veel verschillende redenen. Facelift-chirurgie wordt in Turkije meerdere keren per jaar toegepast. De chirurg in Turkije heeft veel ervaring in cosmetische chirurgie.

Waarom is een faceliftoperatie nodig?

De menselijke huid heeft de neiging om na verloop van tijd te verslappen. Enkele redenen die het verouderingsproces versnellen zijn stress, zonlicht, omgevingsfactoren en genetische factoren. Daarnaast neemt het vetweefsel op het gezicht in de loop van de tijd af. Dit kan verslapping van de huid of rimpels in het gezicht veroorzaken.

Voor cosmetische chirurgie of plastische chirurgie zijn er drie delen van het gezicht:

 • • Bovenste gezicht, voorhoofd en wenkbrauwen. Interventies op dit gebied worden bovenste faceliften genoemd. Wenkbrauwenliften zijn inbegrepen in dit deel van de facelift.

 • • Het tweede deel van het gezicht voor esthetische chirurgie wordt genoemd: midden gezicht dat het oog en de wangen omvat. Operaties aan het midden gezichtsgebied worden de midden facelift genoemd.

 • • Het derde deel van het gezicht wordt het onderkant genoemd, dat het gebied van het ondervlak en de nek omvat. Operatie bij een lagere facelift-operatie omvat nek liften.

Wat veroorzaakt een slappe huid?

Een slappe huid kan worden verholpen door een facelift-operatie. Een slappe huid kan optreden als gevolg van veroudering, genetische factoren, effecten van de zwaartekracht, overmatige blootstelling aan zonlicht, roken en frequent gewichtsverlies. Ook hebben veel jonge mensen een facelift nodig, waaronder nek liften, wenkbrauw liften, ooglidoperaties vanwege de slappe huid veroorzaakt door stressvol werk en levensstijl en werken op de computer zorgt er voortdurend voor dat het esthetische uiterlijk van het gezicht verslechtert.

Wie is een goede kandidaat voor Face Lift Chirurgie?

De ideale kandidaten voor een faceliftoperatie zijn degenen met een slappe huid in het gezicht en de hals. Er is geen leeftijdsgrens voor faceliftchirurgie, tenzij de algemene gezondheidstoestand van de patiënt de operatie belemmert. Faceliftchirurgie wordt over het algemeen uitgevoerd bij mannelijke en vrouwelijke patiënten ouder dan 40 jaar . Facelift-chirurgie kan ook worden uitgevoerd in combinatie met operaties zoals neuscorrectie, ooglidcorrecties, wenkbrauwliften en nekliften. 

Hoe lang duurt een facelift-operatie?

Facelift-chirurgie wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. Klassieke faceliftchirurgie duurt drie tot vier uur. Als de facelift-operatie wordt gecombineerd met ooglidoperaties, waaronder ooglidcorrectie of ptosis, wenkbrauwliften, neuscorrectie, nek liften, moet de duur van de operatie worden besproken met de plastisch chirurg vóór de cosmetische ingreep. 

Waar zullen de littekens van de incisie zijn?

De incisielittekens voor facelift-chirurgie zijn afhankelijk van het gebied van de operatie. Als de patiënt een cosmetische ingreep wil waarbij het gezicht en de nek betrokken zijn, wordt het litteken voor uw oor en achter uw oor gepland om het gemakkelijk te kunnen verbergen.

Wat kunt u verwachten van een faceliftoperatie in Turkije?

Facelift-chirurgie is in Turkije de laatste jaren erg populair geworden. Zowel buitenlandse als autochtone patiënten krijgen bevredigende resultaten. Als een patiënt van plan is een facelift-operatie te ondergaan in Turkije, moet hij beginnen met goed onderzoek te doen naar de plastisch chirurg. Na onderzoek en een goed gevoel over de plastisch chirurg, zou je een consult moeten hebben. Daarom is het best alles te regelen en u te laten begeleiden door Izmir Medical Esthetic Travel. Tijdens het lichamelijk onderzoek dient de patiënt de plastisch chirurg te informeren over gewenste gecombineerde operaties zoals wenkbrauwliften, ooglidoperaties, nek liften of neuscorrectie. De patiënt moet worden geïnformeerd over de effecten van algemene anesthesie, risico's op complicaties, mogelijke zwelling van het gezicht. De patiënt dient de plastisch chirurg te informeren over zijn/haar gezondheidsverhaal.

Indien er nog vragen mochten zijn neem vrijblijvend contact op met ons, groetjes Mehtab

bottom of page