top of page

FEU Techniek

Wat is Sapphire Haartransplantatie?

Met de ontwikkeling van de technologie zien we dat er verschillende ontwikkelingen zijn geweest in haartransplantatie technieken. De hulpmiddelen voor haartransplantatie zijn ook mee ontwikkeld. De Fue-techniek heeft de haartransplantatie verbeterd door het gebruik van haartransplantatie-instrumenten met saffierpunten.

Chirurgen verminderen het pijngevoel door vóór de haartransplantatie verdoving te geven. Het biedt een comfortabele en pijnloze haartransplantatie-ervaring. Over het algemeen wordt pijn niet te veel gevoeld bij haartransplantatieprocedures.

 

Het biedt een modern en comfortabel gebruik. Dankzij saffier haartransplantatie wordt zowel de pijn weggenomen als gebruik gemaakt van speciale mogelijkheden.

 

De natuurlijke resultaten van de FUE-methode, een van de modernste haartransplantatietechnieken die tegenwoordig veel worden toegepast, hebben dit succes een stap verder gebracht door bij de transplantatie gebruik te maken van speciale instrumenten met saffierpunten.

Hoe wordt Sapphire Haartransplantatie toegepast?

Saffier haartransplantatie word gebruikt met de FUE techniek het zijn chirurgische instrumenten met scherpe punten. De haarwortels worden één voor één verzameld. Na het uithaal fase van de grafts met de micromar/micromotor worden de grafts ingeplant in de wortelkanaal insicies wat de Chirurg met sapphire heeft gemaakt.

 

Over het algemeen kunnen haartransplantaties verwondingen en bloedingen veroorzaken. Dankzij saffier haartransplantatie wordt deze situatie geminimaliseerd.

Verschil tussen Sapphire FUE en klassieke FUE wat betreft het openen van microkanalen

FUE, die wordt uitgevoerd met tips van echt saffier, een zeer waardevol mineraal, verwijst naar het gebruik van een speciale saffieren tip in plaats van een metalen spleet in de openingsfase van de haartransplantatie. FUE met saffierpunt is geen techniek, maar een innovatie toegepast in Turkije.  FUE-methode. Het is ontworpen om nog kleinere microkanaaltjes te openen in het gebied waar de haarfollikels zullen worden getransplanteerd, waardoor de vorming van korstjes wordt geminimaliseerd en het genezingsproces wordt versneld.

 

 

Bij FUE (Follicular Unit Extraction) met saffierpunt worden de haarfollikels onder plaatselijke verdoving één voor één uit het donorgebied gehaald met behulp van microtips met een diameter van 0,6 - 0,7 - 0,8 mm door middel van een micromotor. Het verzamelde haar moet worden getransplanteerd in de kanalen die bij de FUE-methode worden geopend.

 

Deze kanalen beïnvloeden rechtstreeks de hoek, de richting en de dichtheid van het haar, die het uiterlijk van het haar aanzienlijk beïnvloeden. Daarom is het openen van de kanalen de belangrijkste fase voor het welslagen van een operatie. Microkanalen kunnen nu op de beste manier worden geopend met behulp van deze speciale saffierpunten. In deze kanalen worden haarfollikels getransplanteerd. Tussen 1,0 -1,3 - 1,5 mm zijn de kleine kanaaltjes die met scherpe, gladde en duurzame saffierpunten worden geopend de grootte van de haarfollikel, waardoor het aantal geopende kanaaltjes toeneemt.

 

De reden is de natuurlijke hoek en richting die aan het haar moet worden gegeven. Wanneer men 65-70 grafts probeert te transplanteren in het genoemde gebied van vierkante centimeter, zal het onmogelijk zijn deze haren met een natuurlijke hoek en richting te transplanteren. De natuurlijke haarhoek is 40-45 graden. Ten koste van de dichtheid bij zo'n transplantatie kan het haar in zeer steile hoeken worden getransplanteerd, waardoor de resultaten ontstaan die onder de mensen grasmannetjes worden genoemd.

Voordelen van FUE haartransplantatie met Sapphire haartransplantatie tip in vergelijking met metalen spleet:

Dankzij het gladde oppervlak met antibacteriële eigenschappen, fysieke kwaliteiten zoals hardheid, scherpte en duurzaamheid, zijn er veel minder trillingen bij het gebruik van een saffieren punt tijdens het openen van het kanaal. Zo worden zowel het trauma als het risico van weefselbeschadiging geminimaliseerd.

 

In vergelijking met de metalen spleet biedt het de mogelijkheid om het kanaal te openen door minder onderhuidse vloeistof in te spuiten. Aangezien er na de toepassing minder oedeem wordt gezien, is het voor de patiënten in alle opzichten comfortabeler na de operatie.

  • Door de kleine afmetingen van de voor de transplantatie geopende kanalen is de postoperatieve weefselgenezing sneller dan bij metalen spleten en, wat nog belangrijker is, er is een gladde verbinding op de huid.

  • Aangezien de haarfollikels in de kanalen van hun eigen grootte in de meest natuurlijke hoek worden getransplanteerd, is er geen kans op ontwrichting van de wortels en verandering van de hoekinstellingen.

  • U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en ondersteuning over de 'FUE techniek met Sapphire Tip' toegepast bij Serenity Aesthetics, waarbij natuurlijke, esthetisch succesvolle resultaten worden verkregen.

Facelift Neuscorrectie Haartranplantatie Liposuctie, zie op de website al onze behandelingen
bottom of page