top of page

Fillers 

Bij het verouderen wordt onze huid minder elastisch en wordt er bindweefsel afgebroken, de huid wordt droger, waardoor er rimpels gaan ontstaan. Door middel van een rimpelopvulling kunnen we de huidveroudering en volumeverlies tegengaan. Wanneer er hyaluronzuur ter hoogte van de rimpels wordt ingespoten, dan zullen deze rimpels tijdelijk minder diep zijn. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk product is, zijn er weinig of geen nevenwerkingen.

Fillers man

INJECTIES MET NATUURLIJK HYALURONZUUR

Hyaluronzuur kan expressierimpels en assymetrische volumes aanpakken en volumeverlies van het gelaat herstellen. Injecties met hyaluronzuur worden met of zonder lokale verdoving uitgevoerd. In bepaalde gevallen bevat het product zelf reeds een verdovend middel. Best meld je aan de arts indien je pijn of hinder ondervindt bij de inspuiting.

 

SNELLE BEHANDELING VAN ALLE SOORTEN RIMPELS

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en het effect wordt versterkt gedurende de drie weken volgend op de injectie. Er wordt afgeraden om de eerste 48 tot 72 uur na de inspuiting met hyaluronzuur te sporten en de behandelde zone te masseren de dag en de nacht volgend op de behandeling.

 

FREQUENTIE VAN DE BEHANDELING MET EEN FILLER OP BASIS VAN HYALURONZUUR

Inspuitingen met een natuurlijk hyaluronzuur versnelllen het verouderingsproces niet. Ze hebben wel een effect op de expressierimpels, hebben een voedend aspect en worden perfect opgenomen door het lichaam. De injecties zullen na verloop van tijd moeten worden herhaald. De termijn tussen twee injecties zal variëren van persoon tot persoon en duurt gemiddeld 6 à 12 maanden. Een nieuwe behandeling is pas nodig wanneer het effect van het product uitgewerkt is.

VEELGESTELDE VRAGEN: OPVULLEN VAN RIMPELS MET FILLERS

WELKE RIMPELS KUNNEN OPGEVULD WORDEN MET FILLERS/RIMPELVULLER?

•Fronsrimpels, kraaienpootjes, denkrimpels, rimpels rond de mond,..

•Nasolabiale plooi

•Diepe neus-lippen-plooi, afhangende mondhoeken

•Lippen

WELKE FILLERS GEBRUIKEN DE PLASTISCH CHIRURGEN ?

Onze plastisch chirurgen gebruiken enkel natuurlijke producten van de allerhoogste kwaliteit. Het veiligste product is hyaluronzuur en dit bestaat onder verschillende merknamen.

WAT DOET EEN FILLER / RIMPELVULLER?

Een filler vult letterlijk de huid. De lichaamseigen stof wordt geïnjecteerd (met een injectienaald) ter hoogte van de rimpel in de huid of onder de huid. Hierdoor wordt de rimpel omhoog gelift en vervaagt deze.

DOET EEN RIMPELVULLING MET FILLER PIJN?

Het eerste prikje is kort voelbaar maar daar de gebruikte fillers vermengd zijn met een verdovingsmiddel, zijn de volgende prikjes vrijwel pijnloos.

HOELANG DUURT EEN RIMPELVULLING MET FILLERS EN WANNEER IS HET EFFECT ZICHTBAAR?

De behandeling duurt tussen 15 min tot 45 min, afhankelijk van het te behandelen gebied.Het effect is onmiddellijk zichtbaar.

IS ER EEN BLIJVEND RESULTAAT?

Het effect van rimpelopvulling met een natuurlijke filler geeft een tijdelijk resultaat. Gemiddeld bedraagt deze periode 6 tot 18 maanden. Aangezien natuurlijke producten ook door het lichaam worden afgebroken, is het mogelijk dat de injectie herhaald moet worden na 6 tot 12 maanden.Als de filler uitgewerkt is, zal het gelaat er weer uitzien als vóór de behandeling.

ZIJN ER RISICO’S OF BIJWERKINGEN?

De meest voorkomende reactie is lichte zwelling, roodheid, een blauwe plek. Deze verdwijnen volledig binnen de 24 uur. Men kan meteen na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten. Het is raadzaam om de zon, intense hitte en koude te vermijden totdat de zwelling en roodheid verdwenen is

Fillerbehandeling

FILLERS

 

Diepere rimpels kunnen worden weggewerkt door ze op te vullen. Dit gebeurt met fillers of injectables. De beste fillers zijn de fillers die lijken op de natuurlijke producten die in ons lichaam aanwezig zijn. Onze cellen maken onder andere collageen en elastine aan. Deze stoffen worden echter afgebroken tijdens het verouderings proces.

 

GEBRUIK FILLERS

 

Onderhuidse inspuitingen met natuurlijke producten is veel effectiever dan het aanbrengen van crèmes. Deze natuurlijke producten zijn veilig en kennen geen allergische reacties.

Alle gelaatsrimpels kunnen in princiep behandeld worden. De meest courante behandelingen zijn die van de naso labiale plooi (plooi tussen neus en lippen), de rimpels tussen mondhoeken en kaakrand, kraaienpootjes en de fronsrimpel. Een natuurlijke filler is ook ideaal voor een lipvergroting.

Ondanks het feit dat natuurlijke fillers na zes maanden weer afgebroken worden, en het resultaat dus na enige tijd weer verdwijnt, is een natuurlijke filler het meest gekozen vulmiddel voor een tijdelijk resultaat.

NULfillers
bottom of page