top of page

Hollywood Smile-behandeling

Een perfecte witte glimlach is het visitekaartje van uw uiterlijk, iedereen kan die droom waarmaken bij Izmir Medical Esthetic Travel.

Stralend witte tanden horen bij Hollywoodsterren, net als luxehuizen en de nieuwste auto’s. Maar vaak ligt het niet alleen aan het bleken. Veel mensen gebruiken op grote schaal veel invasievere methoden om een perfecte glimlach te krijgen. Als je hun foto’s van de rode loper bekijkt, zie je dat alle beroemdheden één ding gemeen hebben: een stralend witte glimlach en perfect rechte tanden. Perfecte tanden horen bij acteurs. Maar als u denkt dat het alleen bij bleken in de praktijk blijft, is dat vaak niet het geval. Er zijn veel manieren om een mooie glimlach te krijgen. Een van de meest voorkomende is bleken. Maar soms is bleken niet genoeg om geweldige resultaten te bereiken, dus komen er radicalere tandveranderingen om de hoek kijken. Al deze procedures staan bekend als Hollywood Smile.

Hollywood Smile in Izmir-Turkije is een voorkeursbehandeling voor een perfecte glimlach. Deze procedure is een behandeling die zorgt voor een evenredige, heldere en witte lach zoals bij Hollywood beroemdheden. Als het nodig is om de structuur van de tanden te onderzoeken, zou het helaas juist zijn om te zeggen dat ze systemen hebben die beschadigd kunnen zijn. Daarom kan de Hollywood Smile behandeling beschadigde en slecht uitziende tanden behandelen.

Droomt u van die felbegeerde Hollywood Smile? Dan bent u niet de enige. Veel mensen dromen ervan om een paar krijtwitte parels aan de buitenwereld te tonen als ze glimlachen. Weinig mensen zijn van nature gezegend met sneeuwwitte tanden. Daarom is de Hollywood Smile iets waar je actief moeite voor moet doen. Het is ook heel goed mogelijk om een rode loper-waardige glimlach te hebben. Velen kiezen bijvoorbeeld voor tanden bleken om hun tanden een paar tinten lichter te maken. Maar omdat het effect van tanden bleken na verloop van tijd afneemt, kan niet iedereen na de behandeling het gewenste resultaat bereiken. Niet in de laatste plaats kan het bleken van tanden tijdelijke pijn en andere bijwerkingen veroorzaken.

Aan de andere kant is een kronen een behandelmethode die prachtige en heldere tanden oplevert en langdurige resultaten biedt. De behandeling wordt veel toegepast, zoals bekend van de Hollywood Smile van film- en televisiesterren. De behandeling is permanent; het is dus geen procedure die na 2-3 jaar herhaald moet worden, zoals bij het bleken van tanden.

De Hollywood Smile in Turkije is een complete verandering van uw glimlach, namelijk de volledige herstructurering van kaakprotheses met behulp van kronen, veneers en tandheelkundige implantaten. De Hollywood Smile omvat ook de esthetische plaatsing van tandkronen op alle tanden. Dit betekent dat de premolaren ertussen zitten. De term wordt gebruikt om te verwijzen naar de gebleekte tanden van Hollywood beroemdheden.

Het belang van een glimlach is van het grootste belang om uw persoonlijkheid weer te geven en uw charisma te benadrukken. In tegenstelling tot veel van de trends die de maatschappij ons oplegt, is het hebben van een compleet gebit van invloed op ons leven. Tanden zijn indicatoren van onze algemene lichamelijke en geestelijke gezondheid en hun functies. Vanwege het belang van onze tanden in ons sociale leven is de populariteit van esthetische tandheelkunde en de Hollywood Smile de laatste jaren enorm toegenomen.

Het verblindende effect van de Hollywood Smile op de rode loper is een van de kenmerken van Hollywood geworden. Beroemdheden van alle rangen en standen domineren het filmdoek en het podium met hun prachtige parelwitte tanden en oogverblindende glimlach. De lens waarin de media zich op de Hollywood Smile richtten, toonde grote belangstelling voor het effect van de tanden.

Hollywood Smile is een totale make-over van uw glimlach, d.w.z. een volledige reconstructie van beide kaken met behulp van caps, veneers en, heel vaak, implantaten.

  

Bij Hollywood Smile worden kronen geplaatst op alle tanden, of in ieder geval op alle zichtbare tanden in beide kaken, dus tot en met de premolaren.

De bleekkleur komt in vier tinten op de schaal van 1-4, waarbij 1 de helderste is, en 4 de minst heldere, maar nog steeds volledig witte kleur.

In de meeste dagelijkse situaties is het vrij moeilijk om de vier tinten te onderscheiden, en ze zijn alleen zichtbaar bij zeer fel licht of wanneer iemand heel breed glimlacht.

 

Anderzijds kunnen patiënten die de natuurlijke gelige tint van de tanden willen behouden, kiezen voor de standaardkleuren A1, A2, A3, B1, B2 en B3.

Hollywoodsmile

Wie zijn de ideale kandidaten voor de Hollywood Smile?

Het Hollywood Smile-proces omvat de behandeling van alle tanden van de patiënt. Om deze reden kan het voorkomen dat patiënten een slijpen- of wortelkanaalbehandeling in hun gebit nodig hebben. In dit geval moeten de patiënten natuurlijk ouder zijn dan 18 jaar. Iedereen met een volledig ontwikkeld gebit is een ideale kandidaat voor de Hollywood Smile in  Izmir-MET Turkije. Bovendien is het feit dat de patiënten geen ernstige gezondheidsproblemen hebben noodzakelijk voor de behandeling van de Hollywood Smile. Om deze reden is het ook essentieel voor patiënten om tandheelkundige behandelingen te ondergaan.

Met polijsten en het verwijderen van verkleuringen kan een regelmatige gebitsreiniging bij iedereen plaatsvinden, ongeacht de leeftijd. Vooral roken veroorzaakt verkleuring. Maar ook thee en koffie kunnen als donkere schaduwen neerslaan en uw glimlach geler doen lijken. Een tandheelkundig implantaat kan bijvoorbeeld de oplossing zijn als u een ontbrekende tand heeft. Deze behandeling vereist een totale groei van de kin.

Kortom, iedereen kan een Hollywood Smile krijgen in Turkije. Het krijgen van uw perfecte nieuwe glimlach is een proces in één stap. Daarom is de kans groot dat het ook voor u geldt. Ongeacht de conditie of structuur van uw tanden en of u gebitsproblemen heeft, wij verzekeren u dat de beste Hollywood Smile procedure in Izmir Medical Esthetic Travel Turkije bij u past. Wij zullen u ook helpen door uw tanden te veranderen voor het beste. Vergroot uw zelfvertrouwen aanzienlijk met een unieke glimlach in het nieuwe esthetische wit. Aangezien een Hollywood Smile in Izmir-MET  Turkije weinig kost, schept het mogelijkheden voor veel meer mensen om tandheelkundige diensten te ontvangen.

Als u gebroken tanden, verslechterde tanden, vlekken of misvormde tanden heeft, kunnen wij deze problemen oplossen met Hollywood smile in Izmir Medical Esthetic Travel 

Hollywood Smile consultatie

Hollywood Smile consultatie begeleid mevrouw Mehab u in een organisatorische fase voor de patiënt en de tandarts. Tandheelkundige behandeling is normaal een langdurige procedure, waarbij het soms onmogelijk is om alle bestaande tandheelkundige problemen in één bezoek aan de tandarts op te lossen. In deze context stelt onze tandarts tijdens de Hollywood Smile consultatie een uitgebreid behandelplan op. Onze specialist spreekt met de patiënt een globale planning af voor alle procedures. Tijdens het consult krijgt de patiënt alle informatie over hoe de behandeling zal verlopen. Door samen met de arts de behandelingsprocedures te plannen, kunt u alle financiële kosten nauwkeurig berekenen.

U kunt een tand redden in een vroeg stadium van cariës wanneer er nog geen onaangenaam gevoel is. De ziekte wordt gediagnosticeerd met behulp van spot röntgenfoto’s of tijdens het Hollywood Smile consult. Daarom is het beter om onze tandarts te raadplegen wanneer u nergens anders last van heeft. In dat geval houdt u niet alleen uw tanden intact, maar spaart u ook uw zenuwen en geld.

Uiteraard zal Mehtab bij de eerste intake gesprekken uw klachten en behoeftes noteren. Jullie wisselen foto's uit aan elkaar en Mehtab zal in Turkije het eerste gesprek met de tandarts doen. U kunt daar ook bij betrokken geraken met een Video Call Meeting. Op die manier kan er met de tandarts een startprijs worden afgesproken voor u enige boeking doet.

Kleurkeuze

Wat zijn de risico’s van de Hollywood Smile?

Zoals aan elke procedure zijn er risico’s verbonden aan de Hollywood Smile. Deze risico’s zijn afhankelijk van de methode die u kiest voor Hollywood Smile. Deze behandelmethode is niet pijnlijk. Er zijn echter een paar dingen die u moet weten. Sommigen zullen gevoeligheid of tintelingen ervaren tijdens de behandeling. Dit verdwijnt weer binnen een dag en is niet gevaarlijk.

Tijdens de procedure worden de tanden vatbaarder voor verkleuring. Daarom moet u oppassen dat u geen voedsel en dranken met een hoog kleurstofgehalte consumeert. Uw tanden kunnen echter nog gevoeliger worden omdat er slijtage aan de tanden optreedt.

Ook zijn er, ongeacht de voordelen van de Hollywood Smile, momenten waarop deze contra-indicaties zijn, of waarop het nodig is het proces enige tijd uit te stellen. Dit zijn de volgende problemen:

 • Ontstekingsprocessen in de mondholte

 • Ernstige tandcariës, grote externe vullingen

 • Tandenknarsen dat het tandglazuur vernietigt

 • Gevaarlijke sporten doen

 • Aanwezigheid van slechte gewoonten: nagelbijten, flessen openen met de tanden

 • Ernstige afwijkingen en malocclusie

 • Afwezigheid van tanden: structuren kunnen alleen aan hun tanden worden bevestigd

 • Zeer donkere vlekken op het glazuur: De platen zijn dun, zodat bij weerkaatsing van het licht vlekken van de coatings te zien zijn.

Hoe bereidt u zich voor op de Hollywood Smile-procedure?

Onze experts werken met elke patiënt individueel samen bij het creëren van een Hollywood Smile. Onze tandartsen houden rekening met leeftijd, geslacht, sociale status, type glimlach (open of gesloten), en of tanden moeten worden aangepast. Daarnaast bekijken specialisten de zachte weefsels van uw gezicht om te zien of een behandeling nodig is. Voor sommigen raden artsen aan om de tanden iets groter te maken, omdat uit onderzoek is gebleken dat iemand met een dergelijk gebit als strenger en zelfverzekerder overkomt.

Nadat alle procedures zijn voltooid, gebruikt de tandarts een unieke kleurenschaal om te bepalen welke kleur tand de patiënt wil zien.

Het ontwerp van de Hollywood Smile omvat veel verschillende individuele of gecombineerde processen voor het veranderen van tandweefsel. Een holistische benadering is essentieel bij het plannen van dergelijke procedures. In sommige gevallen kan het nodig zijn om tandartsen uit verschillende vakgebieden te raadplegen en een gezamenlijke beslissing te nemen om meer dan één tandarts te behandelen om de gezondheid van het weefsel te behouden en langetermijnresultaten van de behandeling te garanderen. Aangezien de tandstructuur, de gezondheidstoestand, de functionele gewoonten en behoeften, het gezichtsprofiel en de esthetische verwachtingen van de patiënten kunnen veranderen, moet er rekening mee worden gehouden dat de voorgestelde behandelingsopties en resultaten voor elk individu kunnen verschillen.

Om duurzamere behandelresultaten te bereiken, staat de continuïteit van de gezondheid van het gebit voorop bij de keuze van de behandeloptie. Zo zijn bijvoorbeeld het bleken van tanden en tandvleesverjonging voor patiënten met gezonde tanden soms voldoende om het perfecte ontwerp van de glimlach te creëren en gezond weefsel te behouden zonder verlies van tandweefsel.

Onze tandarts beoordeelt verschillende parameters in detail bij het plannen van de geschikte behandeling voor de patiënt. De functionele gewoonten van de patiënt, de mate van belasting waaraan de tanden worden blootgesteld en de gewenste kleur van de tanden zijn van groot belang bij het bepalen van de te gebruiken materialen. Tijdens het ontwerpproces wordt rekening gehouden met parameters zoals de verwachte veranderingen in het esthetische plan en de karakteristieke kenmerken van het profiel.

Om de Hollywood Smile-behandeling in een kortere tijd dan de verwachtingen van de patiënt te voltooien, moet de patiënt tijdens de ontwikkeling van de behandeling alle verzoeken met betrekking tot de ontwerpkenmerken aan de tandarts overbrengen. Zolang het ontwerp het creëren van een gezonde mondomgeving niet in de weg staat, kan het esthetische veranderingen omvatten die aan de verwachtingen van de patiënt voldoen.

Als er specifieke problemen en ziekten in de mond zijn, is het noodzakelijk om de behandeling te beginnen met het elimineren ervan. Bestaande ziekten van de mond en tanden zijn factoren die de levensduur van een esthetisch glimlachontwerp aanzienlijk kunnen verkorten en de gezondheid van tanden en tandvlees bedreigen.

Welke methoden zijn er voor een Hollywood Smile?

Bij mensen met ideaal geplaatste en gezonde tanden kunnen de grootte van de tanden, de vorm, de kleur van de tand, de asymmetrie van het tandvlees of het uiterlijk esthetische problemen veroorzaken. Als het probleem alleen de kleurtint is en een paar tinten lichter moet worden gemaakt, kan de tandarts de behandeling uitvoeren met alleen het bleken van de tanden. Als de patiënt de kleurtint van zijn tanden aanzienlijk wil veranderen of de vorm of grootte van de tanden wil veranderen, kan een veneers of facingsbehandeling de aangewezen behandeling zijn, afhankelijk van de omvang van de verandering en de toestand van de aangrenzende tanden.

Als het niveau en de conditie van het tandvlees niet ideaal zijn, is het mogelijk om esthetisch tandvlees toe te passen, inclusief verwijdering en correctie van het tandvlees. De deskundige kan deze behandelingen afzonderlijk toepassen, of gecombineerde behandelingen plannen wanneer dat nodig is.

De voorkeursbehandeling bij patiënten waarvan het tandweefsel om verschillende redenen beschadigd of verloren is gegaan, verschilt naar gelang van de bestaande tandproblemen. Bij cariës of barsten in de tanden kan het aanbrengen van vullingen of andere facings de voorkeursbehandeling zijn om het esthetische uiterlijk te herstellen, afhankelijk van het weefselverlies, de vereiste duurzaamheid van de tand en de esthetische verwachtingen. Veneers kunnen nodig zijn bij overmatige slijtage van de tanden. De behandeling van problemen zoals tandvleesvergroting of teruggetrokken tandvlees omvat het verwijderen of rechtzetten van het tandvlees. De arts kan in het behandelplan tandheelkundige implantaten of bruggen zonder tanden opnemen.

Stel dat het probleem van tandvergroting esthetisch ongemak veroorzaakt; de juiste behandelmethode wordt gekozen op basis van de mate van verdringing van de tanden. Tanden hechten of lamineren wordt vaak gebruikt wanneer de patiënt zijn tanden wil verplaatsen met minimale verdringing. Dit zorgt voor aanzienlijk behoud van gezond tandweefsel. Samengevat zijn er verschillende manieren om een Hollywood Smile te krijgen; we zullen ze hieronder opnoemen:

 • Tanden bleken: Een van de meest kritische principes om een mooie Hollywood Smile te hebben is het hebben van witte tanden tijdens het glimlachen.

 • Tandimplantaat: Het verlies van een tand om welke reden dan ook vermindert iemands zelfvertrouwen aanzienlijk en maakt de glimlach onaangenaam. Gelukkig kan iemand tegenwoordig zijn verloren tand vervangen en een mooie glimlach krijgen dankzij de vooruitgang van de tandheelkunde. Tandheelkundige implantaten voeren de Hollywood Smile uit.

 • Tandkroon en bruggen: U kunt ook een Hollywood Smile bereiken door het plaatsen van een kroon of brug. Deze methode wordt voornamelijk gebruikt voor natuurlijke tanden met een gemiddelde complexiteit. Dit betekent dat ten minste de helft van de tanden van de patiënt gezond is, en dat de andere helft gezonde wortels heeft en voldoende volume om met kronen te plaatsen. Een brug kan worden geplaatst als er één of twee tanden ontbreken zonder noemenswaardige complicaties, maar u moet een implantaat hebben als er meer tanden ontbreken.

 • Glimlachcorrectie: Het verschijnen van veel tandvlees tijdens het glimlachen verstoort de esthetiek. Hiervoor adviseren wij gingivale esthetiek.

Wat zijn Tandbrug?

Tandbrug zijn de prothetische vervanging van een of meer ontbrekende tanden. Hieronder vallen tandvervangingen zoals een kunstgebit of tandheelkundige implantaten.

De naam komt van de praktische plaatsing in de mondholte, waarbij de ene tand als een brug met de andere wordt verbonden. Het lost meestal de esthetische en functionele problemen op die ontstaan na tandverlies. Het wordt door leken vaak ten onrechte een kunstgebit genoemd. Het belangrijkste verschil tussen een prothese en een Tandbrug is dat de brug vast, duurzaam en niet-verwijderbaar is.

Wat zijn tandimplantaat?

Tandimplantaat zijn een zeer effectieve en relatief eenvoudige chirurgische ingreep. De tandarts plaatst de tandimplantaat zorgvuldig in het kaakbot. Dit gebeurt in de tandartsstoel onder lokale verdoving, wat een volledig pijnloos proces garandeert. De procedure voor tandimplantaat duurt ongeveer 30-45 minuten.

U kunt terugkeren naar uw sociale activiteiten, meestal na de tandimplantaat procedure. Bij postoperatieve problemen, vooral bij kleine ingrepen, is de pijn mild. De genezing duurt 3-6 maanden wanneer zich een stevige verbinding vormt tussen het bot en het implantaat. Dit proces wordt osseointegratie genoemd. De hersteltijd hangt af van de kwaliteit van het bot. Het tandheelkundig implantaat wordt gesloten met een metalen kapje dat iets voorbij de rand van het tandvlees komt. Na 3-6 maanden wordt er een gebitsprothese op gemaakt. Nadat het implantaat perfect is genezen, bouwt de tandarts een kroon, brug of prothese met conventionele insteekverbindingen. Hiervoor moet u 2x naar Izmir komen.

De primaire conditie is uitstekend, en ze hebben permanent aan mondhygiëne gedaan. Om ontsteking van het tandvlees te voorkomen, moet u uw tanden en implantaten zeer goed schoonmaken met een tandenborstel, interdentale borstel of flossdraad, volgens de instructies van de arts en mondhygiënist. Anders kunnen het tandimplantaat uitvallen. Om het risico op falen te minimaliseren, wordt u uitgenodigd voor regelmatige controles zolang het implantaat in uw mond zit. Andere essentiële voorwaarden zijn bot van onvoldoende kwaliteit op de beoogde implantatieplaats en algemene ernstige ziekten zoals diabetes, bloedstollingsstoornissen, met bestraling behandelde kanker en beschikbare corticoïden.

Wat zijn tandkroon?

Tandkroon zijn een cosmetische en compenserende techniek om schade aan sommige beschadigde tanden als gevolg van breuk, het uitvallen van delen van de tand of letsel door cariës te compenseren. Tandartsen kiezen voor herstel en behoud van de natuurlijke functie van tanden en kiezen wat onaangetast blijft. Tandkroon bootsen het uiterlijk, de efficiëntie en het deel van de natuurlijke tanden sterk na.

Hollywood Smile procedure

Om de Hollywood Smile procedure in Turkije te ondergaan, moet u de onderstaande stappen volgen:

 • Tests

Eerst zal onze chirurg uw tanden onderzoeken, de conditie van uw tanden controleren terwijl uw mond gesloten is, en kijken of ze een Hollywood Smile nodig hebben. Het zou het beste zijn als u onze tandarts tijdens de eerste sessie vertelt over uw tandvleesproblemen en eventuele gaatjes. Als u een vreselijke gewoonte heeft om met uw tanden te knarsen, moet u andere methoden gebruiken om uw tanden te bleken.

In de volgende stap bekijkt onze specialist de conditie van uw mond om te bepalen of u aan de eisen voor een Hollywood Smile voldoet. Met de proeflach kunt u het meest geschikte type glimlach voor u kiezen en het resultaat zien. De smile line heeft verschillende modellen, zoals jeugd, natuur en Hollywood. U kiest onze tandarts voor uw smile line.

 • Proces

Onze specialist zal de procedure kiezen die u nodig heeft voor een Hollywood Smile. In dit proces zal de tandarts metingen doen en proeven maken. Alle ontwerpen zijn pijnloos en uiterst eenvoudig. U krijgt in korte tijd een esthetische glimlach. U wordt tijdens de procedure onder lokale verdoving gebracht.

 • Definitieve

Nadat uw procedures zijn voltooid, zal onze tandarts u verzorgingsinstructies geven. Dienovereenkomstig moet u uw tanden verzorgen en uw esthetische glimlach beschermen.

Herstel na Hollywood Smile

Zoals bij elke procedure moet u na de Hollywood Smile op een aantal elementen letten:

 • U dient de eerste drie uur voedsel te weigeren, ongeacht de Hollywood Smile procedure. Na de Hollywood Smile procedure kunt u eten. Kies hiervoor zacht en warm voedsel.

 • Sluit in de volgende uren warm en koud voedsel en pittig, zuur voedsel uit het dieet.

 • Als je hechtingen in je mond hebt, kauw dan voedsel aan de kant zonder hechtingen.

 • Het zou het beste zijn als u uw voeding afwisselt. Zorg ervoor dat het voedsel dat u consumeert alle essentiële voedingsstoffen bevat, vooral calcium.

 • Drink geen alcohol en rook niet.

 • Wij raden ook af om koffie en zwarte thee te drinken. U kunt beter kiezen voor kruidenthee of gedroogde vruchtencompote.

 • Eet geen vast voedsel na de Hollywood Smile.

 • Zo veel mogelijk water drinken (tot 1,5-2 liter) is essentieel na de Hollywood Smile.

 • U kunt zachte kwark, verschillende soorten yoghurt en babyvoeding in potjes kopen. Als u een implantaat heeft gehad, eet dan enige tijd alleen vloeibaar en gepureerd voedsel.

 • Beperk u de eerste 3-4 dagen tot mondspoelingen (houd de zoutoplossing/het water in de mond); daarna kunt u voorzichtig spoelen.

 • Na 3-5 dagen, dat wil zeggen nadat het ontstekingsproces en het oedeem zijn afgenomen, moet u een tandenborstel gaan gebruiken. De aanbevolen stijfheid van de borstelharen moet zacht of ultrazacht zijn om het tandvlees en het gebied van de aangebrachte hechtingen niet te beschadigen.

 • Breng de tandpasta tegelijk met de borstel aan. Deze pasta’s zorgen voor een effectieve preventie van gingivitis.

 • Vergeet geen koude kompressen om de kans op zwelling te verminderen. De compressietijd is 5-10 minuten; de intervallen zijn 3-5 minuten. De compressen beginnen direct na thuiskomst na de Hollywood Smile en kunnen gedurende de eerste dag periodiek worden herhaald.

 • Uw arts zal u pijnstillers voorschrijven. Controleer uw toestand; indien nodig kunt u ’s nachts of nadat u het effect van de verdoving niet meer voelt, pijnstillers nemen.

 • De verzorgingslijst voor elke patiënt is individueel en wordt aangegeven in de aanbevelingen van de arts. In het algemeen kan de arts echter zalven voor het hechtingsgebied voorschrijven, antibiotica, antihistaminica om de weefselzwelling te verminderen, en geneesmiddelen die veel vitaminen bevatten.

 • Vermijd fysieke inspanning, til geen gewichten.

 • Vermijd onderkoeling en oververhitting. Wij raden u aan gedurende een maand geen baden, sauna’s, zwembaden en zwemmen in zee te bezoeken.

 • Als u een bovenkaakimplantaat heeft gehad, inclusief een sinusliftprocedure (vervanging van de kaakholte), moet u niet hard hoesten, niezen en uw neus heel voorzichtig gebruiken.

 • Ook als u een implantaat heeft gehad, moet u een tijdje niet flossen. Na de implantatie wordt het tandvlees minder gevoelig, en het kan zijn dat u niet meer kunt stoppen met flossen. Dit kan het weefsel beschadigen, waardoor bacteriën in het gebied rond de ingebrachte implantaten terechtkomen.

 • Blijf uit de buurt van ingewikkelde voorwerpen. Als u met uw tanden op harde dingen bijt, op pennen kauwt of noten openbreekt, kunnen uw tanden beschadigd raken. Natuurlijk kunnen tandartsen dit herstellen, maar het is beter om dergelijke situaties niet te laten ontstaan.

Hollywood Smile resultaten

De resultaten van Hollywood Smile in Turkije zijn onmiddellijk en natuurlijk. U kunt er na de behandeling al mee pronken op de zonnige stranden en de terrasjes avonds. U zult een drastische transformatie merken in verschillende aspecten van uw glimlach, van de uitlijning van uw tanden tot hun parelmoerglans en perfecte grootte.

Als u uw Hollywood Smile goed verzorgt, kunnen de resultaten vele jaren meegaan. De meest kritische voorwaarde is echter regelmatig onderhoud en hygiëne.

Izmir is de meest geprefereerde stad in Turkije voor beide, vakanties en  tandheelkundige behandelingen door veel patiënten. Om deze reden kunnen patiënten natuurlijk de voorkeur geven aan: Izmir om zeer succesvolle behandelingen te krijgen tegen zeer betaalbare prijzen. Als u van plan bent om een Hollywood-glimlach in Turkije, je kan kiezen Izmir.

Artsen en verpleegkundigen werkzaam in  Izmir tandheelkundige centra zijn gewend om buitenlandse patiënten te behandelen. Eigenlijk,  Izmir tandheelkundige centra werken vaak niet met Turkse patiënten.

Contacteer Mehtab voor vrijblijvende informatie, al gaat het om uw ideeën eens te wisselen en kennis te maken. 

Groetjes Mehtab,

NUL Holly
bottom of page