top of page

Lip Esthetic

Er bestaan verschillende technieken om lippen op te vullen

De Russian methode om lippen op te vullen staat momenteel erg in de kijker! In feite is dit geen nieuwe techniek, want deze methode wordt al sinds vele jaren toegepast.

 

Wat kan je verstaan onder de Russian method?

Bij deze behandeling worden je lippen opgevuld door middel van micro-injecties in je lippenlijn.

Je lippen bestaan namelijk uit meerdere onderdelen, waarvan de lippenlijn er één is. De lippenlijn is in feite een afgesloten buisje dat rond de rand van de bovenlip en onderlip loopt. Dit buisje kan je zien als de contour van je lippen, ook lippenlijn of lippenrand genoemd.

 

Natuurlijke look gegarandeerd!

Dankzij de micro spuitjes zullen je lippen vol en mooi gevuld worden, zonder het gekende duckface fenomeen! Een duckface krijg je immers wanneer er te veel product in je lippen wordt ingespoten.

 

Lipvergroting op maat

Afhankelijk van de vorm van je lippen en je wensen, zal onze dokter bepalen of de Russian method een gepaste techniek is voor jou.

Tijdens de consultatie zal onze arts je advies geven over welke methode zal worden gebruikt om je lippen te vergroten of de vorm van je lippen aan te passen. Hierbij kunnen verschillende technieken aan bod komen en wordt ook bepaald hoeveel product zal worden gebruikt voor je lipcorrectie.

Lip Esthetiek
NULLIP
bottom of page