top of page

Liposuctie

Het aantal vetcellen in het volwassen menselijk lichaam is constant. Na de puberteit neemt het aantal vetcellen niet toe, maar het volume vetcellen. Dit resulteert in gewichtstoename. Eetgewoonten en levensstijl zijn de belangrijkste factoren voor de gewichtstoename van mensen. Liposuctie,de methode van vetverwijdering, is een van de meest gevraagde en gevraagde operaties in de esthetische chirurgie.   Liposuctie is een chirurgische methode om vetweefsel te verwijderen dat niet verloren kan gaan door een dieet of lichaamsbeweging. 

Allereerst is, liposuctie geen directe methode om gewicht te verliezen. 

Wie heeft een liposuctieoperatie nodig?

Allereerst moet een goede kandidaat voor liposuctie realistische verwachtingen hebben over de resultaten van de procedure. We mogen niet vergeten dat liposuctie-chirurgie geen gewichtsverlies is, maar een regionale methode voor het uitdunnen en vormgeven van het lichaam. De persoon die over deze operatie beslist, moet hiervan op de hoogte zijn. Liposuctie is een systemische oplossing voor gezondheidsproblemen die kan worden toegepast op iedereen die niet zwanger is of is bevallen. Vóór de procedure moeten de risicofactoren grondig worden onderzocht en mag de patiënt geen risico lopen tegen de procedure. 

Lipo

Liposuctie in één oogopslag

Procedure: Liposuctie

Duur: 2-4 uur

Verblijf: 2-3 dagen ziekenhuis 4-5 dagen hotel

Anesthesie: Algemeen

Herstel: 7 dagen Litteken: gaten van 1 mm

Resultaten: eindresultaat 3 maand of 6 jaar

Voor de operatie:

  • Eerst moeten de patiënt en de arts samenkomen en de verwachtingen uitleggen.

  • Zoals de arts de patiënt informeert, moet de patiënt de arts ook informeren over de medicijnen die de patiënt gebruikt.

  • Rokers kunnen enkele bijwerkingen hebben tijdens de operatie. Rokers moeten daarom vóór de operatie stoppen met roken.

  • Ten slotte worden de nodige tests uitgevoerd en geëvalueerd vóór de operatie. 

Lipo room

"

Ik heb twee weken geleden een gecombineerde liposuctie en buikwandcorrectie ondergaan, die met succes is uitgevoerd. Nu, na twee weken van mijn operatie, kan ik gemakkelijk mijn dagelijkse leven hervatten. Ik heb een geweldig resultaat en het overtreft echt mijn verwachtingen. Bedankt dokter, bedankt geweldige uitrusting

"

(Liposuctie - recensie)

Hoe wordt het gedaan?

 

Liposuctie wordt aangebracht door het overtollige vetweefsel onder de huid te verwijderen met behulp van een dunne metalen canule en het uit kleine gaatjes te verwijderen. Voor dit proces worden incisies van 3-5 mm gemaakt op de juiste punten op de huid. De hoeveelheid vet die uit de regio moet worden afgenomen en de juiste canule moeten worden gekozen. 

 

De canules die voor deze procedure worden gebruikt, hebben een diameter van 2-5 mm en een lengte van 10-45 cm. Voorafgaand aan het proces wordt een speciaal bereide vloeistof aan het in te nemen gebied gegeven. Het doel van deze vloeistof is om het bindweefsel tussen de vetten in dat gebied los te maken en de procedure te vergemakkelijken. Klassieke liposuctiecanules worden bij deze methoden gebruikt en worden een klassieke methode genoemd. 

 

Naast deze methode wordt er nog een andere methode gebruikt. Vaser liposuctie, deze methode heeft twee doelen. De eerste is om de bindweefsels tussen de vetweefsels af te breken en het proces te vergemakkelijken. Maar de tweede belangrijkste reden is dat tijdens het liposuctieproces het collageen onder het vetweefsel tot op zekere hoogte wordt verwarmd. 

In welke regio's kan liposuctie worden toegepast?

 

 

 

BIJ VROUWEN

 

Rug-binnenste delen van armen, heupen, dijen, zijkanten van buik en taille, binnenste en buitenste gebieden van de knie en binnenste en buitenste delen van de enkel, kliergebied.

BIJ MANNEN

 

Er worden meer vetophopingen gezien in het buikgebied, de buik, de zijkant van de taille en andere gebieden in het borstgebied. Af en toe kunnen er vetophopingen zijn in de regio's die liposuctie vereisen.

Herstel na Liposuctie

Vergeet niet dat het hebben van deze toepassing niet betekent dat u niet meer aankomt. Om niet opnieuw aan te komen, is het erg belangrijk om na de operatie aandacht te besteden aan levensstijl, voeding en beweging. Als er vaak sprake is van gewichtstoename, zal het niet mogelijk zijn om succes te behalen. 

Als huidverslapping aanwezig is naast lokale vetoverschotten, kan bestaande verslapping niet herstellen. Verzakking van de buikwand bij vrouwen die een bevalling hebben, kan niet worden verwijderd door liposuctie. Bovendien biedt deze applicatie niet de mogelijkheid om van cellulitis af te komen.

Liposuctie idee
Meeting

Na de operatie

Na de operatie moet het korset worden gebruikt tijdens de door de arts aanbevolen hersteltijd. Deze korsetten voorkomen bloedingen in het liposuctiegebied dankzij de elastische compressie die ze bieden. Ze voorkomen ook ophoping van bloed, hematomen en seroom. 

Het is onvermijdelijk dat er wat oedeem en blauwe plekken in en rond de liposuctie ontstaan. Ze nemen aanzienlijk af binnen 6-8 weken. Na de operatie duurt de procedure van het behandelde gebied ongeveer 8 weken en worden de sporen van de operatie tot 6 maanden gecorrigeerd. 

Patiënten die een liposuctie-operatie hebben ondergaan, hebben meestal een sta-periode van 4-6 uur. Als ze in stabiele toestand zijn, kunnen ze staan en rondlopen in de kliniek. Na de operatie kan de patiënt onmiddellijk terugkeren naar het sociale leven. Het is voldoende om één nacht na de operatie in het ziekenhuis te blijven. 

Jas vrouw zwart

Veelgestelde Vragen

Hoeveel kost liposuctie in Turkije?

Liposuctie in Turkije is een populaire procedure die wordt gebruikt door zowel mannen als vrouwen die worstelen om de laatste paar hardnekkige vetzakken te verliezen. De kosten van liposuctie in Turkije zijn aantrekkelijk in vergelijking met de Europese prijzen.

Is liposuctie veilig?

De procedure heeft dezelfde risico's als elke andere operatie. Alle voorzorgsmaatregelen en planningen worden echter vóór de operatie gemaakt en patiënten hoeven zich geen zorgen te maken over de risico's.

Liposuctie versus buikwandcorrectie

Bij liposuctie kan slechts een bepaalde hoeveelheid vetweefsel worden verwijderd. Met een buikwandcorrectie kan echter meer vetweefsel worden verwijderd, samen met een te slappe huid.

Is er een beperking om de lichaamsdelen te contouren of vorm te geven?

Naarmate de technologie zich ontwikkelt, kunnen wensen beter worden vervuld. Er is bijna geen beperking voor chirurgen om te vormen en te contouren. Alle vetgebieden van het lichaam, zoals buik, rug, armen, benen, kaak, buffelbulten kunnen gemakkelijk worden gevormd.

Wat zijn de opties die de delen van het lichaam vormen?

Er zijn meerdere chirurgische ingrepen, een daarvan is liposuctie, ook wel bekend als vetverwijdering. Vetverwijdering is een chirurgische ingreep waarmee de persoon zijn / haar gedroomde lichaam kan bereiken door het overtollige vet kwijt te raken. Vetverwijdering wordt over het algemeen uitgevoerd terwijl de patiënt onder algemene anesthesie is. Algemene anesthetica hebben meer de voorkeur van chirurgen omdat algemene anesthetica comfortabeler zijn voor de patiënten voor het langdurige herstelproces. Niet alleen algemene anesthetica bieden een comfortabele chirurgische procedure voor de patiënt, maar ook voor de chirurgen.

Waarom is compressiekleding nodig?

Compressiekleding stelt de patiënt in staat om het gevormde lichaam na de chirurgische ingreep te behouden. Ook ondersteunt het compressiekledingstuk elk deel van het lichaam en het bloedsomloopsysteem. De patiënten voelen zich prettiger bij het dragen van het compressiekledingstuk. Bovendien geeft het kledingstuk de patiënt een veilig gevoel.

Wat moeten patiënten doen vóór de chirurgische procedure van vetverwijdering?

De patiënten moeten voldoende informatie hebben over de chirurgische ingreep, zoals algemene anesthetica, het herstelproces op lange termijn, behandelplan, mogelijkheid van lokale anesthetica. De patiënt heeft overleg met de chirurg nodig om het behandelplan te kunnen bepalen. Het behandelplan moet alle antwoorden op het hele proces bevatten. Hier zijn enkele leidende vragen voor de patiënten om voldoende informatie te krijgen over de chirurgische procedure en het herstelproces op lange termijn.

Welke lichaamsdelen heeft de patiënt liposuctie nodig?

Om de delen van het lichaam te bepalen die overtollig vet bevatten, moet de patiënt een consult hebben met de chirurg en de professionele adviezen van de chirurg raadplegen. Na een lichamelijk onderzoek zal ook het behandelplan individueel worden aangetoond.

Alle delen van het lichaam kunnen overtollig vet bevatten. Ondanks regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet, kunnen mensen soms het overtollige vet rond de specifieke delen van het lichaam niet kwijt. Aan de ene kant kan opgehoopt vet zich op een klein deel van het lichaam bevinden, zoals de wang, buffelbulten of borsten voor mannen. Aan de andere kant kan dit hardnekkige vet zich ophopen rond grotere delen van het lichaam, zoals de buik, benen, armen of heupen.

Hoe lang draagt de patiënt de compressiekous?

Het compressiekledingstuk moet zoveel mogelijk worden gedragen. Hoewel het kledingstuk vóór de chirurgische ingreep als oncomfortabel wordt beschouwd, wordt het compressiekledingstuk tegen de tijd dat het een ondersteunend item voor de patiënten wordt. Het compressiekledingstuk is niet alleen een ondersteunend item voor gevormde delen van het lichaam, maar ook een emotioneel ondersteunend item.

Waarom moet de patiënt na de chirurgische ingreep een gezond dieet volgen?

Na de chirurgische procedure van vetverwijdering, is een gezond dieet de sleutel. Een gezond dieet met veel water is altijd cruciaal, maar het wordt een must na de chirurgische ingreep. De patiënten hebben oedeem, de medische term voor zwelling, na de chirurgische ingreep. Om van het oedeem af te komen, moet de patiënt een vezelrijk en uitgebalanceerd dieet volgen. Hoe meer de patiënten een dieet volgen met groenten, eiwitten, fruit, vitamines en mineralen, hoe korter het herstelproces.

Hoe beïnvloeden gezonde voeding en lichaamsbeweging het lange herstelproces?

De volgende dag van de chirurgische ingreep moeten de patiënten proberen op te staan en langzaam te lopen. Langzaam lopen mag de patiënt niet ontmoedigen, het is heel normaal om een beetje moeite te hebben met lopen. Het is een onderdeel van het genezingsproces. Hoe meer de patiënt probeert om actief te blijven, hoe gemakkelijker het is om het dagelijkse leven weer op te pakken. Door actief te blijven en regelmatig oefeningen te doen, kan de patiënt niet alleen gemakkelijk terug naar het dagelijkse leven, maar kan ook het oedeem worden weggewerkt. Het oedeem verbergt het echte resultaat na de chirurgische ingreep. Het echte resultaat wordt met de dag duidelijk, door het oedeem weg te werken.

Waarom kiezen voor Izmir Medical Esthetic Medical Travel voor de beste liposuctie behandelingen in Turkije?

Izmir Medical Esthetic Travel werkt met zeer ervaren esthetisch chirurgen. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied en zijn lid van ASPS (American Society of Plastic Chirurgie) en TAPS (Turkish Society of Plastic Chirurgie). Onze chirurgen hebben meer dan 1500 liposuctie behandelingen uitgevoerd. De behandelingen wordt uitgevoerd in door JCI geaccrediteerde ziekenhuizen. Wij regelen een mooi 5-sterrenhotel dicht bij uw ziekenhuis. Of u kunt ook kiezen uit ons 5 STARS pakketten verblijf. Ons medisch teamlid verwelkomt u op de luchthaven en brengt u met vip-transfer naar het hotel. We begeleiden je bij elke stap van je behandeling in Turkije.

Patiënttevredenheid is de belangrijkste waarde voor Izmir Medical Esthetic Travel.

We bieden u:

  • Meest moderne technologie.

  • Mooi uitziende lichaam

  • Beste prijzen.

  • Verbazingwekkende, natuurlijk ogende resultaten.

  • Nazorgondersteuning na liposuctie.  

  • We verliezen jou geen minuut uit het oog.

Indien jullie nog vragen hebben contacteer me vrijblijvend, we zoeken het beste uit voor jou.

Groetjes Mehtab,

bottom of page