top of page

Neuscorrectie of Rhinoplastie

Neuscorrectie is een van de meest populaire cosmetische ingrepen ter wereld. Als u niet tevreden bent met de vorm en grootte van uw neus, helpt Izmir Medical Esthetic Travel  u met neuscorrectie in Turkije. Ook zal je van je ademhalingsproblemen afkomen.  

Voor wie is het een goede behandeling?

De ontwikkeling van botten en kraakbeen in de neus gaat door tot het einde van de adolescentie. Om deze reden moeten mensen die besluiten een neuscorrectie te ondergaan, eerst de bot- en kraakbeenontwikkeling hebben voltooid. Iedereen die de adolescentie heeft beëindigd en wordt gestoord door de vorm van hun neus, is een goede kandidaat. Ook heeft iedereen die moeite heeft met ademhalen een gebroken neus en kromming is een geschikte kandidaat. Bij dezelfde behandeling kunnen ook de volgende problemen opgelost worden:  Ademhalingsproblemen, Chronische verstopping​Hoofdpijn, Misvormde neus na een ongeluk​Conchahypertrofie (vergrote neusschelpen)Ontwikkelde frequente keelinfectie (tonsillitis, faryngitis enz.)​Slaap apneuDroge keel in de ochtenden.

Neuscorrectie.

Neuscorrectie in één oogopslag

Procedure: Neuscorrectie

Duur: 2-3 uur

Verblijf : 1 dagen ziekenhuis 6 dagen hotel

Anesthesie: Algemeen

Herstel: 7 dagen

Litteken: Geen litteken of 2 mm

Resultaten:eindresultaat 6 maand of 1 jaar

Degenen die besluiten een neuscorrectie te doen, beginnen hun onderzoek op internet. Het belangrijkste hier is om de arts persoonlijk te ontmoeten, om alle vragen te beantwoorden die in je opkomen. Alleen op deze manier kunt u een arts vinden die u kunt vertrouwen. In face-to-face interviews worden alle problemen die de patiënten hebben, in detail onderzocht en wordt er een planning gemaakt. Indien nodig is het mogelijk om de uiteindelijke vorm van uw neus in zijn meest nabije vorm te zien met twee- of driedimensionale programma's. 

Hoe te beslissen over een neuscorrectie

Neuscorrectie verzorging

"

Allereerst is de organisatrice Mehtab Peker heel vriendelijk en aardig. Ik zag haar bekwaamheid zelf vanaf de luchthaven Izmir bij afhaling.            Ik kan enkel zelfde zeggen van de arts. Als ik ooit nog een operatie moet ondergaan, zou ik Izmir Medical Esthetic Travel nog een keer prefereren. 

"

(Neuscorrectie - recensie)

Herstel na neuscorrectie

 

Er is een snelle herstelperiode na een neuscorrectie. In de eerste week worden een spalk en een siliconen neustampon gebruikt. Aan het einde van de eerste week worden deze spalk en tampon verwijderd en kan de patiënt snel terugkeren naar het dagelijks leven. Oedeem en blauwe plekken zijn na 10 dagen bijna voorbij. 

 

Het is erg belangrijk om de eerste 3 weken geen stoten op de neus te maken. Het aanbrengen van ijs gedurende de eerste 48 uur na de procedure is erg belangrijk voor blauwe plekken en bloedingsproblemen. Het is mogelijk om de definitieve vorm van de neus binnen 6 maanden te zien. 

 

 

 

Er zijn zeldzame bloedings- en infectierisico's na een neuscorrectie. Indien nodig worden echter voorzorgsmaatregelen genomen, deze risico's zijn eenvoudig onder controle te krijgen. 

Risico's en complicaties
Soorten neuscorrectie
Open Rinoplatie (Neuscorrectie)
Gesloten Rinoplastie (neurcorrectie)

 

De meest toegepaste techniek van Neuscorrectie is de open techniek. Bij de open techniek vormen zich een paar MM's van een litteken onderaan de neus. Dit litteken verdwijnt bijna voordat de neus volledig is hersteld. Dankzij deze incisie zijn alle problemen in de neus zichtbaar en kunnen ze gemakkelijk worden ingegrepen. 

 

 

 

Bij een gesloten neuscorrectie is er geen incisie aan het puntje van de neus. Er worden met andere woorden geen littekens gevormd. Kraakbeen wordt ingegrepen door via het neusgat naar binnen te gaan. Het is een methode die zowel nadelen als voordelen heeft

Ultrasone neuscorrectie

 

 

 

Degenen die besluiten een neuscorrectie te ondergaan, beginnen hun onderzoek te doen op internet. Het belangrijkste hier is om de arts persoonlijk te ontmoeten, om alle vragen te beantwoorden die in je opkomen. Dus de eerste stap bij het aankomen in Izmir is een gesprek met de arts.  Alleen op deze manier kunt u een arts vinden die u kunt vertrouwen. Izmir Medical Esthetic Travel staat garant om je in contact te laten komen met de beste artsen. In face-to-face interviews worden alle problemen die de patiënten hebben, in detail onderzocht en wordt er een planning gemaakt. Indien nodig is het mogelijk om de uiteindelijke vorm van uw neus in zijn meest nabije vorm te zien met twee- of driedimensionale programma's. 

Andere soorten neuscorrectie
Septorhinoplastiek
Standaard neuscorrectie
Neushoorntip

 

Het belangrijkste in neusesthetiek is planning. Het beste resultaat bereik je alleen met een goede planning. Het is van cruciaal belang om erachter te komen wat het probleem is en dienovereenkomstig een pad te regelen om de beste resultaten te krijgen. Daarom is het zoeken naar een betrouwbare chirurg de belangrijkste stap van dit pad. Er zijn verschillende soorten neuscorrecties verzameld onder de naam neuscorrectie. Dit zijn;

 

 

 

Het is de correctieoperatie van het septum, het belangrijkste gebied dat de gebogen blik en ademhalingsproblemen veroorzaakt. Septumkromming: Het kan optreden tijdens de geboorte of later als gevolg van een trauma. Het is een structuur bestaande uit bot en kraakbeen die de neusholte in tweeën deelt. Septorhinoplastiekchirurgie kan worden uitgevoerd met standaard neuscorrectie of het kan alleen worden uitgevoerd.

 

Tipplastiek is een operatie waarbij alleen het puntje van de neus wordt ingegrepen. Aangezien de botstructuur van de neus niet wordt ingegrepen bij deze procedure, kunnen patiënten onmiddellijk na de procedure terugkeren naar hun dagelijks leven. Omdat er geen botinterventie is, zijn blauwe plekken en oedeem bijna niet aanwezig.

 

Neuscorrectie is een multifunctionele chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd om de neus beter geschikt te maken voor het gezicht. Het wordt ook uitgevoerd om fysiologische complicaties te elimineren die het ademen moeilijk maken. Bij standaard neuscorrectie wordt de neus als geheel beoordeeld. Zowel externe als interne problemen van de neus worden samen ingegrepen.

De evaluatie vóór neuscorrectie

Neuscorrectie is iets anders dan andere cosmetische ingrepen. De patiënt moet zijn/haar arts vertellen over zijn/haar wensen, in ruil daarvoor zal de arts dingen uitleggen die aan de patiënt kunnen worden gedaan, omdat de consistentie van de neusvorm met de rest van het gezicht erg belangrijk is. ook rekening houdend met de bovenkaak, onderkaak, jukbeenderen neus en breedte van het voorhoofd zijn van belang bij het evalueren van de te vormen neusstructuur. 

Perfecte neus.
Neus zwart.

Veelgestelde Vragen

Ik ben nog nooit geopereerd en heb vooroordelen over neuscorrectie. Is het mogelijk om de neus te vormen zonder chirurgische ingreep?

De laatste tijd is het proces comfortabeler geworden dankzij de verschillende methoden die bij de neuscorrectie worden gebruikt. De siliconen pads geven geen problemen met ademhalen. Chirurgische interventie voor de patiënten met bot- en kraakbeenmisvormingen is noodzakelijk. Met tijdelijke vullingen kunnen echter minimale problemen worden overwonnen.

Is het mogelijk om een kleine neus te vergroten? Zo ja, hoe kan dit worden gedaan en hoe lang is de hersteltijd?

Mensen die besluiten een neuscorrectie te ondergaan, kunnen tijdens het onderzoek van een gespecialiseerde chirurg gemakkelijk beslissen welke neusvorm het meest geschikt is voor hun gezicht. Met behulp van het kraakbeen kan de gewenste vorm worden gemaakt. Het duurt 3 weken voordat het bot- en kraakbeenweefsel is genezen. Nadat de spalk van de 6e dag is verwijderd, kunnen patiënten echter gemakkelijk terugkeren naar hun dagelijks leven.

Ik heb een paar maanden geleden een neusoperatie ondergaan en naarmate mijn neusvorm inzakt, merkte ik dat mijn neusgaten verschillende maten hebben. Zal dit probleem verdwijnen naarmate de vorm van mijn neus meer inzakt? Of moet ik een secundaire neuscorrectie ondergaan?

Het kan maanden duren voordat het oedeem volledig is verdwenen na een neuscorrectie. Tijdens deze periode kunnen er door oedeem minimale verschillen in de neusgaten zijn. Een ingreep wordt niet aanbevolen voordat het oedeem volledig is verdwenen. Na de 6e maand komt de vorm van de neus volledig tot rust en als een ingreep nodig is, wordt deze na de 6e maand uitgevoerd.

Ik heb een baby. Tijdens het spelen met mijn baby kreeg ik kleine stoten op de neus. Vervormen deze stoten de vorm van mijn neus? Krijg ik blijvende problemen?

Het volledige herstel van botten en kraakbeen na een neuscorrectie duurt ongeveer 6 weken. Blaasjes op de neus gedurende deze tijd kunnen deze weefsels beschadigen. Nadat de genezing volledig is voltooid, worden een niet-geopereerde neus en een geopereerde neus in gelijke mate beïnvloed door schokken

Ik wil een neuscorrectie ondergaan. Wordt er rekening gehouden met mijn gezichtsvorm bij het bepalen van de vorm van mijn neus of kan ik de vorm krijgen die ik wil?

De belangrijkste stap bij de beslissing om een neuscorrectie te ondergaan, is het vinden van een ervaren chirurg. Een neus die compatibel is met het gezicht van een ander, past mogelijk niet bij de patiënt zelf. Daarom moeten arts en patiënt tijdens het onderzoek samen beslissen welke vorm en maat geschikt zijn voor de patiënt. 

Kan ik een neuscorrectie krijgen als ik verkouden ben?

Na de beslissing om een neuscorrectie te ondergaan, is de belangrijkste stap om te beslissen of de persoon geschikt is voor anesthesie. Verkoudheid is een gezondheidsprobleem dat anesthesie voorkomt en ook de herstelkwaliteit van de patiënt na de procedure beïnvloedt. Daarom moet een operatie worden uitgevoerd nadat de patiënt is hersteld.

 

Kan ik een neuscorrectie krijgen als ik zwanger ben?

Medicatie die wordt toegepast voor anesthesie tijdens de neusesthetiek en medicatie die na de procedure wordt gebruikt, kan een risico vormen voor de zwangerschap. Daarom is het noodzakelijk om de neuscorrectie uit te stellen

Kan ik een neuscorrectie krijgen zonder littekens?

Neuscorrectie is een esthetische ingreep met kleine tot niet-bestaande littekens. Neuscorrectie wordt uitgevoerd met twee technieken, open en gesloten. Bij de gesloten techniek wordt er geen incisie gemaakt vanaf het puntje van de neus, waardoor er geen litteken zichtbaar is.

Kan een neuscorrectie mij aantrekkelijker maken?

Met neuscorrectie kunnen patiënten een neus hebben waarvan ze dromen en zich beter voelen.

Moet ik geopereerd worden of kan ik een neuscorrectie krijgen met fillers?

De belangrijkste stap bij de beslissing om een neuscorrectie te ondergaan, is een gedetailleerd onderzoek. Tijdens dit onderzoek worden de problemen van patiënten en mogelijke oplossingen tot in detail bepaald. Hoewel het vulproces niet kan worden gebruikt bij grote bot- en kraakbeenproblemen, kan het bij kleine ingrepen wel worden gebruikt.

Wanneer zie ik er normaal uit na een neuscorrectie?

Spalken en tampons worden gebruikt in de eerste week na esthetiek van de neus. Na deze 7 dagen zijn oedeem en blauwe plekken aanzienlijk voorbij. Na de 10e dag kunnen patiënten gemakkelijk terugkeren naar hun dagelijks leven. Het duurt 6 maanden voordat het oedeem volledig is verdwenen en het daadwerkelijke resultaat zichtbaar is.

Wanneer kan ik een bril dragen na een neuscorrectie?

Bot- en kraakbeenweefsel genezen binnen 6 weken na neuscorrectie. Na deze periode kunt u zonder problemen een bril dragen. 

Wanneer mag ik mijn neus snuiten na een neuscorrectie?

Het wordt aanbevolen om de neus de eerste 3 weken alleen door te snuiten. Dit komt omdat bot- en kraakbeenstructuren nog niet zijn gefuseerd. Gedurende deze periode kunnen sprays worden gebruikt. Wassen en blazen kan na de 3e week zonder de neus aan te raken. Na de 6e week kunt u uw neus snuiten.

Wanneer mag ik douchen na een neuscorrectie?

Spalk en tampons in de neus worden 6 - 7 dagen na de neuscorrectie verwijderd. Op dezelfde dag kunnen patiënten douchen.

Wanneer kan ik sporten na een neuscorrectie?

De eerste 3 weken na een neuscorrectie is een zeer belangrijk proces voor het samensmelten van de botten. Het is erg belangrijk om gedurende deze tijd geen impact op de neus te krijgen. Na de 10e dag kunt u echter langzaam beginnen met trainen. Aan het einde van de 6e week kan gestart worden met zware oefeningen.

Wanneer mag ik zwemmen na een neuscorrectie?

Na 3-6 weken mag je weer gaan zwemmen.

Wanneer mag ik alcohol drinken na een neuscorrectie?

Aangezien alcoholgebruik een negatief effect heeft op het zenuwstelsel en de bloedsomloop, kan het zowel de effecten van anesthesie als de kwaliteit van de herstelperiode voorkomen. Daarom is het erg belangrijk om voor en na de procedure te stoppen met het drinken van alcohol, zoals aanbevolen door uw arts.

Wanneer mag ik roken na een neuscorrectie?

Na een neuscorrectie heeft roken een nadelige invloed op de genezingskwaliteit. Dus hoe later je begint met roken, hoe sneller het herstel is.

Wanneer kan ik door mijn neus ademen na een neuscorrectie?

Na de ingreep worden siliconen neuspats in de neus geplaatst. Deze siliconen pats hebben kleine gaatjes erin. Daarom kunnen mensen direct na de operatie beginnen met ademen.

Wat mag ik eten na een neuscorrectie?

Het wordt afgeraden om kruidenthee te drinken om bloedingsproblemen in de eerste week na de neuscorrectie te voorkomen. Verder is er geen beperking op eten en drinken. 

Zal ik mijn reukvermogen behouden na een neuscorrectie?

Normaal gesproken is er geen verandering in het reukvermogen na een neuscorrectie. Omdat het slijmvlies echter tijdens de neuscorrectie wordt ingegrepen, kan het ruiken zelden tijdelijk afnemen. Dit verdwijnt binnen 6 maanden.

 

Behoud ik mijn smaakzin na een neuscorrectie?

Er is geen verandering in smaak na neuscorrectie. 

Welke dag na de neuscorrectie is het ergst?

De eerste dag van de operatie is het moeilijkst. Het verdovende effect lekt uit de neus en de pijn zal de eerste dag aanwezig zijn. Dit alles wordt echter onder controle gehouden met medicijnen en het duurt een dag of twee voordat deze overgaan.  

Hoe oud moet je zijn om een neuscorrectie te ondergaan?

De ontwikkeling van de bot- en kraakbeenstructuur in de neus gaat door tot de leeftijd van 18 jaar. Nadat de bot- en kraakbeenontwikkeling is voltooid, kan een operatie worden uitgevoerd. Dit is meestal tussen de 18-20 jaar. 

Hoe moet ik slapen na een neuscorrectie?

De patiënt moet de eerste 2 nachten na de neuscorrectie met 45 graden slapen. Daarna mogen patiënten gedurende een bepaalde tijd niet lang op de zijkanten slapen.

Wanneer kan ik op mijn zij slapen na een neuscorrectie?

De eerste 7 dagen na de procedure mogen patiënten niet te veel op hun zij slapen. Tijdens deze periode zit er een spalk in de neus. En de spalk kan worden beschadigd door links en rechts te draaien. Na het verwijderen van de spalk kunt u links en rechts draaien, maar als u lang op één kant ligt, zal het oedeem in dat gebied zich ophopen, waardoor abnormale beelden in de vorm van uw neus ontstaan.

Hoe lang blijven de resultaten van een neuscorrectie?

De resultaten van een neuscorrectie zijn blijvend.

Hoe kies ik mijn nieuwe neus?

Tijdens het uitgebreide onderzoek met uw arts voorafgaand aan de operatie kunt u uw verwachtingen delen en kunt u van uw chirurg informatie krijgen over welke neus het beste bij u past. Ook kunt u de nieuwe look zien die u na de operatie zult hebben met 2- en 3-dimensionale programma's.

Heeft een neuscorrectie invloed op mijn zangstem?

Aangezien de stembanden niet worden ingegrepen tijdens de neuscorrectie, is er geen verandering in de stemmen van de patiënten. Als de neus echter voor de operatie wordt geblokkeerd, resoneert het geluid. Omdat de neusholte tijdens de operatie wordt gecorrigeerd, zullen sommige geluiden (zoals de letter m) die met de neus worden gemaakt, duidelijker zijn.  

Kan ik beter ademen na een neuscorrectie?

Bij neuscorrectie worden de externe delen van de neus ingegrepen, evenals de interne delen. Nadat de bestaande kraakbeenproblemen zijn geëlimineerd, zullen ook ademhalingsproblemen worden geëlimineerd.

Kan ik een neuscorrectie ondergaan als ik een tiener ben?

De ontwikkeling van bot en kraakbeen in de neus gaat door tot de leeftijd van 18 jaar. De neuscorrectie die vóór deze periode is uitgevoerd, is mogelijk niet permanent en de vorm van de neus kan veranderen met de ontwikkeling van de bot- en kraakbeenstructuur. 

Nazorg instructies

 • Na de neuscorrectie is het aanbrengen van ijs erg belangrijk in de eerste 48 uur.

 • Patiënten dienen hun hoofd gedurende de eerste 48 uur na de operatie op 45 graden te houden.

 • Het drinken van kruidenthee gedurende een week voor en na de procedure moet worden vermeden.

 • Patiënten dienen gedurende ten minste 3 weken na de procedure voorzichtig te zijn met elke impact op de neus.

 • Het wordt afgeraden om de eerste 6 weken na de ingreep een bril te dragen.

 • Het wassen en snuiten van uw neus moet overeenkomstig de aanbevelingen van uw chirurg gebeuren. 

Neuscorrectie kosten in Turkije

De kosten van een neuscorrectie variëren tussen 4500€ en 6000€ in Amerika en Europa. Daar hoort gewone behandeling bij. Met de consultatie en nazorg kunnen de prijzen met ongeveer  500€ – € 1000€ stijgen.

De kosten van een neuscorrectie in Turkije bedragen ongeveer 3500€. Het is een all-inclusive pakket. Het omvat alles wat u nodig heeft, zoals de operatie, ziekenhuisverblijf, alle tests en check-ups, consultatie, accommodatie, vip-transfers naar de luchthaven en een continu begeleiding.

Het kostenverschil is te wijten aan arbeidskosten en operationele kosten. Ook is er een valutaverschil tussen Turkije en Europa. Esthetisch chirurgen voeren dus veel neuscorrecties uit in Turkije. Ze zijn zeer ervaren en behalen de beste neuscorrectieresultaten. 

Waarom kiezen voor Izmir Medical Esthetic Medical Travel voor de beste neuscorrectie in Turkije?

Izmir Medical Esthetic Travel werkt met zeer ervaren esthetisch chirurgen. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied en zijn lid van ASPS (American Society of Plastic Chirurgie) en TAPS (Turkish Society of Plastic Chirurgie). Onze chirurgen hebben meer dan 800 neuscorrecties uitgevoerd. De operatie wordt uitgevoerd in door JCI geaccrediteerde ziekenhuizen. Wij regelen een mooi 5-sterrenhotel dicht bij uw ziekenhuis. Of u kunt ook kiezen uit ons 5 STARS pakketten verblijf. Ons medisch teamlid verwelkomt u op de luchthaven en brengt u met vip-transfer naar het hotel. We begeleiden je bij elke stap van je neuscorrectie job in Turkije.

Patiënttevredenheid is de belangrijkste waarde voor Izmir Medical Esthetic Travel.

We bieden u:

 • Meest moderne technologie.

 • Mooi uitziende neus.

 • Beste prijzen.

 • Verbazingwekkende, natuurlijk ogende resultaten.

 • Nazorgondersteuning na neuscorrectie.  

 • We verliezen jou geen minuut uit het oog.

Indien jullie nog vragen hebben contacteer me vrijblijvend, we zoeken het beste uit voor jou.

Groetjes Mehtab,

bottom of page