top of page

Ogen Laseren

Denkt u na over ooglaseren in Turkije? Het vormt een veilige en voordelige keuze, met een uitstekend resultaat. Heeft u genoeg van het dragen van een bril of lenzen, maar ziet u op tegen de hoge kosten in Europa? Ooglaseren in Turkije is een stuk voordeliger en net zo veilig, al ruim 4.000 anderen vroegen een behandeling aan en gingen u voor. Wij vertellen u graag meer over de diverse ooglaserbehandelingen.

Ooglaser

Voordelen ooglaseren in Turkije

Het ooglaseren in Turkije wint de laatste tijd sterk aan populariteit. Dat is ook niet zo vreemd, het brengt
belangrijke voordelen met zich mee:

 • Ooglaseren in Turkije is goedkoper

 • Veilige ooglaserbehandeling door specialisten

 • Mogelijke combinatie met uw vakantie

Het ooglaseren in Turkije kost een stuk minder dan hier in Nederland of België. In Turkije vormt het een populaire ingreep, waardoor specialisten en medische instellingen de kosten kunnen verdelen over tal van patiënten. Bovendien liggen de salarissen van de specialisten er een stuk lager dan hier in Europa. Dit betekent dat u voordelig gebruik kunt maken van een ooglaserbehandeling, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of veiligheid. Daarnaast beschikt Turkije over tal van kundige specialisten, die u hier uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Zij hebben veel ervaring met ooglaserbehandelingen. Wilt u gebruik maken van ooglaseren in Turkije? Combineer dit bij voorkeur met een vakantie, bijvoorbeeld aan de Turkse kust. Geniet er van een heerlijke zonvakantie, terwijl u er daarnaast voor zorgt dat u binnenkort geen bril of lenzen meer hoeft te dragen. Boek de vakantie in dezelfde periode als de afspraak bij de specialist, of maak gebruik van een speciaal reisarrangement om naar Turkije te reizen en daar uw ogen te laten laseren.

Ooglaseren Turkije veilig?

Veel mensen zijn sceptisch over een ooglaserbehandeling in Turkije of andere landen in het buitenland. Dit is ook niet vreemd, je ogen zijn zeer belangrijk in het dagelijks leven, dus het risico dat er ook maar iets misgaat wil je zo klein mogelijk houden. Een kritische houding is daarom ook erg verstandig. Het is echter zo dat u ogen laten laseren in Turkije net zo veilig, als niet veiliger is dan in Nederland of België .

Natuurlijk is het belangrijk om u goed te laten informeren over de mogelijkheden in Turkije. Uw ogen zijn een kostbaar bezit en het is dus zeer belangrijk om grondig onderzoek te doen naar mogelijke klinieken. In België of Nederland wordt ooglaseren nog niet zo lang gedaan, terwijl ingrepen in Turkije al tientallen jaren uitgevoerd worden. Hierdoor hebben de oogartsen in Turkije veel meer ervaring dan de oogartsen in Europa.

Waarom in turkije?

 • Ogen laseren goedkoper in Turkije
  Voor de meeste mensen is dit de hoofdzakelijke reden om voor een ooglaserbehandeling in Turkije te kiezen, naast dat het een aantrekkelijke plaats is om je ogen te laten laseren. Tegenwoordig is ogen laseren een veelvoorkomende ingreep in Turkije. De aanschafkosten van dure apparatuur worden bijvoorbeeld verdeeld over de vele behandelingen die worden uitgevoerd. De inkomsten in Turkije zijn ook nog eens structureel lager dan wat de oogartsen in Europa
   verdienen. Daardoor liggen de totale kosten voor een ooglaserbehandeling stukken lager liggen dan de prijs die je in Europa zou betalen.

 • Ogen laseren met een vakantie combineren
  Als je
  er dan toch bent is Turkije absoluut geen onaantrekkelijk bestemming om even lekker tot rust te komen. Door je ooglaserbehandeling te combineren met een vakantie kun je daarna lekker tot rust komen. Tegenwoordig zijn er zelfs speciale reis-arrangementen te boeken waarbij Izmir Medical Esthetic Travel de nummer 1 is waar je de ooglaserbehandeling en vakantie in 1 kunt boeken.

vraag gerust vrijblijven meer informatie aan Mehtab, je zal direct het verschil horen. 

ogen laseren.
nul ogen.
bottom of page