top of page
Mehtab Peker

Hallo

Mijn naam is Mehtab Peker-Everaert.

Ik heb een Turkse roots en ben geboren in Nederland (Apeldoorn). Opleidingen en studies heb ik genoten in Nederland. De afgelopen jaren heb ik na mijn studies op afdeling Human Resource Management gewerkt. Ik ben perfect tweetalig in Nederlands en Turks. In 2015 heb ik met trots een woning gekocht in Turkije en ben ik me gaan interesseren in de Medische cultuur, hoe alles anders en beter was dan in Europa. Na enkele jaren de juiste contacten te zoeken met gecertificeerde klinieken, chirurgen ben ik mijn eigen vrienden gaan begeleiden als patiënten uit hobby. Op die manier kan ik zeggen dat ik gespecialiseerd ben geworden in de medische reis wereld en ben ik "Izmir Medical Esthetic Travel" gaan opstarten.

Naast werken en reizen hecht ik veel waarde aan tijd doorbrengen met mijn man, Danny Everaert, familie en vrienden. Begeleiding op familiale basis van mijn patiënten om het mooie Turkije te laten zien. Voldoening haal ik uit gezellige etentjes, het bezoeken van concerten en feestjes, in het weekeind vind je me terug in de bergen met mijn hondjes. Zo...., Dit ben ik dan en tot gauw.

  • Facebook
  • Instagram
  • Whatsapp
  • Linkedin

Mijn verhaal

Gedurende mijn hele nieuwsgierige carrière heb ik gezien dat patiënten een betrouwbare arts en verpleegkundigen eisen, en dat ze ook een veilig proces van hun behandelingen nodig hebben. We hebben dan ook voor elke behandeling de beste artsen geselecteerd op basis van referenties en resultaten.

Elk jaar komen meer dan 700 duizend mensen naar Turkije voor medische doeleinden. Dit aantal is echt ongelooflijk. Turkije is uitgegroeid tot een van de meest populaire landen voor kwalitatief medisch toerisme. Ik wilde dat mijn buitenlandse patiënten zich tijdens het proces veilig en comfortabel zouden voelen, dus begon ik een bedrijf dat zich richtte op de veiligheid en het comfort en continu opvolging tijdens het verblijf van de patiënten uit België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Engeland en andere werelddelen.

 

Vanaf het begin krijgen patiënten betrouwbare informatie door contact op te nemen met Mehtab Peker-Everaert. Mehtab geeft informatie over de behandeling en het proces.

Ten tweede willen patiënten zich welkom voelen. Ze zoeken naar betrouwbare mensen die hen op het vliegveld opwachten, hen door het proces van hun behandelingen heen loodsen, die ervoor zorgen dat ze zich op hun gemak voelen in Turkije. Dankzij onze Nederlands, Vlaams, Frans en Engelse taal maakt alles vertrouwelijker om door het proces te komen. Eigen chauffeurs en de VIP-voertuigen van het bedrijf brengen patiënten veilig op de juiste plaatsen.

We werken met artsen en chirurgen die geschoold en zeer ervaren zijn in hun eigen vakgebied. Alle ziekenhuizen waarmee we samenwerken hebben een autorisatiecertificaat voor gezondheidstoerisme en technologie om ervoor te zorgen dat de patiënten zich veilig voelen voor hun behandeling en dat ze zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.

Contacteer Mehtab

Laten we elkaar contacteren voor vrijblijvende informatie gesprekken. 

+31 6 24 22 16 29

+90 530 101 77 91

Mijn naam is Danny Everaert.

Ik ben geboren in Belgie (Gent). Opleidingen en studies heb ik genoten in Belgie. De afgelopen jaren heb ik na mijn studies de focus gelegd op het bouwen van personenwagens-aanhangwagens tot 3500Kg als herkende constructeur. Ik richtte me ook op de Europese Industriële markt als machinebouwer en mechanisch onderhoud. Ik stelde doelen om de Europese Industrie te helpen met een extern team. Ik ben perfect meertalig in Nederlands, Engels, Frans en toch al een aardig woordje Turks.  In 2018 heb ik me gefocust om de Turkse cultuur te leren kennen. Heb de liefde voor het Turkse land gevonden waarbij ik het de moeite waard vond om zowel de economische als sociale cultuur te leren begrijpen en er mee leren samenwerken. Vanaf dag 1 voelde ik innerlijk dat ik me hier in Turkije nuttig kon maken omwille mijn Europese ervaringen uit het verleden. Na de eerste dag dat ik Mehtab ontmoete, kreeg ik meteen haar dromen te horen om de Medische wereld in te stappen. Ik ben me net als Mehtab gaan interesseren in de Medische cultuur, hoe alles anders en beter was dan in Europa.  Daarbij hebben we "Izmir Medical Esthetic Travel" laten geboren worden. Mijn deel is zorgen dat alles organisatorisch perfect in orde komt en verschillende culturen zonder zorgen kunnen gekoppeld worden. Na enkele juiste contacten te zoeken met gecertificeerde klinieken, chirurgen kwamen we bekent in de Turkse stad Izmir en werden we vlug hier en daar al gevraagd om exclusiviteit contracten op te stellen voor Belgie, Nederland, Frankrijk Luxemburg voor zowel Izmir, Kusadasi, Istanbul en andere delen in Turkije. 

Naast werken en reizen hecht ik veel waarde aan tijd doorbrengen met mijn vrouw Mehtab, familie en vrienden. Begeleiding van onze patiënten voor een zorgeloze perfecte medische behandeling en om het mooie Turkije te laten zien. Voldoening haal ik uit gezellige etentjes, in het weekeind vind je me terug in de bergen om te genieten van de mooie natuur. 

  • Facebook
  • Instagram
  • Whatsapp
  • Linkedin
bottom of page