top of page

Penis vergroting / verdikking

De plastisch chirurg maakt kleine incisies in de schaamstreek, net boven de basis van de penis. De ligamenten (de banden die botten of stukken kraakbeen met elkaar verbinden) in de penis worden losgehaald waardoor de penis naar voren beweegt. Dit geeft automatisch een verlenging van een aantal centimeter.

Penisvergroting

Niet iedere man is tevreden over de lengte van zijn penis. Voor een aantal van hen is hun penis, naar eigen gevoel, te kort. Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om via de (plastisch) chirurgische weg, ook wel penisvergroting genoemd, de penis enkele centimeters te verlengen.

De behandeling

De penisvergroting of penisverdikking vindt plaats onder lokale verdoving of algehele anesthesie. Tijdens de behandeling (penisvergroting) wordt er een kleine snede gemaakt in de schaamstreek, net boven de basis van de penis. Hierdoor zal het litteken normaal gesproken bedekt worden door het schaamhaar. De ligamenten die de penis binnen het lichaam op zijn plaats houden worden doorgehaald, waardoor de penis naar voren zal bewegen en zal verlengen. Hierdoor ontstaat geen instabiele penis.

Een penisvergroting van twee tot vijf centimeter is haalbaar. Echter is er helaas geen garantie op verlenging te geven omdat tijdens de wondgenezing het onvermijdelijke littekenweefsel het effect weer iets te niet kan doen. Dit is vooraf helaas niet voorspelbaar. Er is een kans van rond de 15% dat de penisvergroting slechts uiteindelijk 1 cm of minder kan zijn.

Een penisverdikking kan door middel van eigen vet, de lipofillingbehandeling.

Na de behandeling

Het resultaat van de penis verdikking of verlenging is meestal pas goed zichtbaar wanneer al het wondvocht is weggetrokken. Dit zal ongeveer drie maanden in beslag nemen. Door het aanwezige wondvocht kan de penis in eerste instantie korter lijken. Enig geduld is dus wel van belang.

Het is zaak dat u na de penisvergroting of verdikking een aantal dagen rustig aan doet, waarna u uw dagelijkse werkzaamheden weer kunt oppakken. Seksuele activiteit zal echter vermeden moeten worden gedurende ongeveer zes weken zodat goed herstel kan plaatsvinden.

Complicaties:

Bij elke ingreep kan een bloeding of een infectie ontstaan, de kans hierop bij deze ingreep is zeer klein. Door deze techniek kan geen beschadiging optreden van de zwellichamen dus impotentie kan niet optreden, ook de zaadstrengen kunnen niet beschadigd worden met deze techniek.

Penisverlenging

Penis vergroting Chirurgie

Een van de belangrijkste problemen voor mannen is de lengte, dikte en functionaliteit van de penisgrootte. Tegenwoordig kunnen mannen klagen over verschillende misvormingen, subtiliteiten en krommingen in hun penissen en geven daarom de voorkeur aan penisesthetische chirurgie. In de penis om vele redenen; penislengteverlenging en verdikkingsoperatie kunnen worden uitgevoerd.

Voor wie is dit geschikt?

Het is een volledig controversieel onderwerp. Sommige wetenschappers beweren dat penisvergrotingsbehandelingen alleen moeten worden gestart als er geen microbeenis is op basis van functionaliteit. Anderen beweren dat het kan worden gedaan aan elke patiënt die erom vraagt om esthetische problemen aan te pakken op basis van de psychologische toestand van de patiënt. Dit debat gaat maar door. In feite is het de juiste beslissing van de patiënt en de arts samen door wederzijdse verwachtingen vast te stellen. Vandaag, laten we eerlijk zijn of niet, is het een ander feit dat voor veel mensen esthetische zorgen vaak concurreren met functionele zorgen.

Chirurgisch Duur

Bij penisverlengingsoperaties worden de oppervlakkige en hangende ligamenten van de penis losgemaakt en wordt het onzichtbare deel van de penis verwijderd. In de methode die we toepassen; een verlenging wordt bereikt door het deel van de penis te onthullen dat normaal bestaat maar niet zichtbaar is. Deze verlengingsaandoening manifesteert zich zowel in de schemerige toestand van de penis als in het geval van een erectie. Deze voorkeur penis lengte verlenging chirurgie methode is een van de meest actuele en patiënt tevredenheid methoden toegepast in de wereld. Het veroorzaakt geen verlies van erecties, sensaties of sensaties in de penis. In feite is de procedure die we doen om het weefsel van de penis binnenstebuiten te brengen. Als gevolg hiervan wordt een maximale netto rek van 3-5 cm in de penis bereikt. Het verdikkingsproces van de penis wordt bereikt door het vetweefsel van de patiënt zelf in de penis te injecteren. Vetten worden ingenomen door liposuctie techniek. Er is geen duidelijk spoor waar de olie wordt meegenomen. Vaak zijn het taillegebied of de binnenste delen van het been de voorkeursgebieden voor vetverwijdering.

Operaties voor penis krommingen

Allerlei vervormingen van de penis, zoals rechts, links of omhoog, omlaag, zijn peniskromming. Peniskrommingen kunnen aangeboren zijn of om andere redenen hiertoe leiden. Soms kunnen een aantal ziekten in de toekomst ook peniskromming hebben veroorzaakt. Het is ook een aandoening die kan optreden als gevolg van verschillende trauma’s. Behandeling van hypospadie is chirurgische interventie. In dergelijke gevallen, nadat de penis voldoende lang is geworden, is het erg belangrijk om als kind een chirurgische behandeling uit te voeren, voordat u volwassen wordt. Door middel van een chirurgische methode wordt het urinegat naar de punt van de penis verplaatst en gecorrigeerd als er een kromming is. De ziekte van Peyronie kan leiden tot peniskromming op oudere leeftijd. Behandeling van deze ziekte varieert afhankelijk van acute en chronische periode. Bovendien worden chirurgische methoden gebruikt bij krommingen die geslachtsgemeenschap voorkomen. Peniskrommings operaties worden meestal uitgevoerd in een tijd van een half uur tot een uur. Het kan ook variëren afhankelijk van de patiënt.

Penis verdikking soperaties

De naam van het mannelijke voortplantingsorgaan is de penis. In sommige gevallen worden extensie- en verdikkingsprocedures toegepast op de penis om de penissen hun functie te laten uitvoeren. Methoden zoals subra pubic plastic en subropubic liposuctie zijn enkele van de methoden die worden gebruikt om de panoslengte te verlengen of te verdikken. Een andere methode die wordt gebruikt om de penis dikker te maken, is het proces van het verdikken van de penis met vetinjectie. Filler wordt verkregen uit het eigen vetweefsel van de persoon en deze stof wordt aan de penis gegeven. Meestal kan deze procedure worden uitgevoerd met penisvergrotingsoperaties. Met andere woorden, penisverdikkingsoperaties kunnen worden uitgevoerd, afhankelijk van de wensen en conditie van de persoon. Dit is erg belangrijk in de stadia van zorg en voeding na operaties. Penisverdikkings operaties moeten worden uitgevoerd door specialisten.

Post operatief Duur

Na de operatie wordt de patiënt meestal op dezelfde dag uit het ziekenhuis ontslagen. De volgende dag kan hij zijn dagelijks leven voortzetten, mits hij niet traumatisch is. Deze situatie kan gemakkelijker worden bereikt, vooral bij bureaumedewerkers. Bij degenen die in het actieve beroepsleven zijn, is het essentieel om de penis te beschermen tegen postoperatieve trauma’s. De eerste relatietijd na de operatie wordt meestal aanbevolen na 4-6 weken. Dit kan variëren afhankelijk van de huidige gezondheidstoestand van de patiënt en de vorm van de uitgevoerde operatie. Het juiste om te doen is de tijd die de chirurg die de operatie heeft uitgevoerd zei.

Hoeveel profiteren penis vergrotings operaties?

De enige manier om een penis te vergroten is door middel van een penisvergrotingsoperatie. Er is geen andere manier om een penis te vergroten dan een operatie. Om deze reden kunnen mensen die zich ongemakkelijk voelen met de penisgrootte de voorkeur geven aan deze operatie. Penisvergroting chirurgie heeft een gemiddelde vergroting van 5 centimeter. Deze vergroting is vrij effectief. Er is geen verlies van verlangen en functioneel verlies na de operatie. Om deze reden zijn het zeer nuttige en succesvolle operaties. Vergroting kan echter niet in alle gewenste maten worden gedaan. Vergrotingen boven de 5 centimeter zijn meer schadelijk dan gunstig. De gemiddelde penis is gemiddeld 8-10 centimeter voor een ideale verbinding. Daarom is dit probleem voor mensen die zich ongemakkelijk voelen bij de penisgrootte puur psychologisch. De enige manier om hier doorheen te komen is door middel van een penisvergrotingsoperatie.

  • Operatie tijd: 1-2 uur

  • Ziekenhuis verblijf : –

  • Herstel : 4 dagen

Zullen geïnjecteerde vetten verdwijnen als ik gewicht verlies?

Nee, we hebben vetcellen over ons hele lichaam. Maar het lichaam slaat alleen vet op van bepaalde plaatsen en verbrandt (in geval van gewichtsverlies). De eerste plaats waar hij dit doet is de lever en vervolgens de buik (bij mannen). Tenzij u bijna al uw lichaamsvet verliest, is het onwaarschijnlijk dat gewichtsverlies de uitkomst van de toename in uw omgeving beïnvloedt.

Wanneer kan ik weer aan het werk?

De meeste patiënten kunnen 2-3 dagen na de operatie weer aan het werk. Als uw werk zware fysieke activiteit met zich meebrengt, heeft u mogelijk iets meer tijd nodig om te herstellen.

Ervaar ik pijn na de operatie?

Milde pijn kan worden verwacht, maar dit wordt doorgegeven door pijnstillers. Bovendien kan pijn worden gevoeld tijdens de eerste paar dagen van de erectie.

Is penis vergrotings operatie bestendig?

De resultaten van de penisvergrotingsoperatie zijn permanent voor de overgrote meerderheid van de patiënten

Pen zw
bottom of page