top of page

Permanente Make-Up

Waarom een ​​liptattoo nemen?

Toen ik voor het eerst semi-permanente make-up zag,  begreep ik echt niet waarom iemand een liptattoo zou willen. Ik bedoel, waarom zou je dag in dag uit dezelfde kleur willen hebben?  Op een dan besefte ik. 'Ik wil niet elke dag al mijn tijd aan mijn make-up besteden'. Ik wilde er gewoon uitzien als een betere versie van mezelf en daar zo min mogelijk tijd aan besteden.

Wat ik me ook niet realiseerde, was dat het feit dat je een liptattoo krijgt, niet betekent dat het een gedurfde kleur moet zijn. Semi-permanente lippen zijn bedoeld om je een natuurlijke boost te geven aan je eigen lipkleur, zodat je eruit ziet alsof je een natuurlijke lipkleur op hebt. Als je 's avonds uitgaat of wat meer make-up wilt opdoen, kun je er elke gewenste kleur overheen dragen.

 

Dit zijn de belangrijkste voordelen van het krijgen van een liptattoo:

 

1.Het kan je helpen er jonger uit te zien – naarmate we ouder worden, verliezen we de glans die onze jongere huid geeft en soms betekent dat dat we de natuurlijke roze tinten in onze lippen verliezen.

2.Het blijft de hele dag en nacht zitten. Word niet uitgesmeerd of geen kusafdrukken op de gezichten van onze dierbaren geven.

3. Het bespaart je emmer veel tijd bij het klaarmaken... EN minder om ‘s avonds te verwijderen

4. Geen onderhoud.

5. Bespaart geld op make-up aankopen

6. Je lippen zien er voller, meer gedefinieerd en gebalanceerd uit. Dit is ook een enorm voordeel voor degenen die problemen hebben met het gezichtsvermogen of medische aandoeningen waardoor ze hun make-up niet kunnen aanbrengen.

7. Perfect voor mensen die allergisch zijn voor conventionele make-up

lowerlip

Dus wat gebeurt er als je een liptattoo krijgt?

De lippen zijn een heel ander huidtype in vergelijking met onze wenkbrauwen en oogleden. Zoals met alle semi-permanente procedures, is dit een proces van 2-3 stappen. Het zal niet compleet zijn bij uw eerste behandeling. Je lippen zullen er direct na ongeveer 1-2 weken heel helder en krachtig uitzien (afhankelijk van hoe je lichaam geneest). Ze zullen hoogstwaarschijnlijk opzwellen, wat ook normaal is, maar dit kan gemakkelijk worden behandeld met een koude pers.

Er zijn verschillende fasen in het genezingsproces van de liptattoo . 

Het belangrijkste is dat je ze de eerste paar weken te allen tijde gehydrateerd houdt. Beste is ongeveer elk half uur genezende crème op doen. Dit zal echt helpen om minder te schilferen/kloven en meer van de kleur te behouden.

De eerste behandeling is meer het creëren van een foundation. 

Bij het bijwerken wordt de kleur en vorm naar behoefte aangepast en behoudt u het pigment veel beter. Als je besluit een liptattoo te nemen, zal deze altijd genezen tot een meer natuurlijke kleur/tint. Als je geïnteresseerd bent in een gedurfde lipkleur, zijn semi-permanente lippen niet het antwoord, maar je kunt er altijd een lipstick overheen dragen en omdat je lippen een natuurlijkere tint zullen hebben, heeft dit geen invloed op de kleur.

semi-permanent-lips

Lip verwachtingen

 

Er is een groot verschil tussen lipfillers en semi-permanente make-up. Lipfillers maken je lippen voller en kunnen ze ook helpen om er evenwichtiger uit te zien. Semi-permanente make-up geeft kleur aan je lippen en helpt ze ook in balans te brengen.

 

Zou een liptattoo mijn lippen voller laten lijken?

 

Deze vraag is mij al een paar keer gesteld. Het antwoord is 'tot op zekere hoogte', en het hangt ervan af wat jouw versie van 'voller' betekent.

 

Natuurlijke, semi-permanente lipkleuring

 

Ik kan deze behandeling niet genoeg aanbevelen, vooral als je je natuurlijke kleur of vorm bent kwijtgeraakt of op zoek bent naar iets natuurlijks dat je een meer gedefinieerde vorm geeft en je helpt om er stralender uit te zien! Als je geïnteresseerd bent, stel gerust uw vragen aan IZMIR MEDICAL ESTHETIC TRAVEL.

oogtattoo.

Wat is het verschil tussen permanente make-up en semi-permanente make-up?

Het verschil tussen permanente make up en semi permanente make up, dermatopigmentatie of micropigmentatie?

Al deze synoniemen zijn eigenlijk de nieuwe vorm van permanente make up maar dan natuurlijker, zachter en zoveel mooier . Dermatopigmentatie is een natuurlijke vorm van pigmenten in de huid zetten om u er beter te laten uitzien.

 Wij geven de voorkeur om semi-permanente make-up voor te stellen, we hebben deze beslissing hoofdzakelijk genomen omdat de resultaten van semi-permanente make-up vaak zachter en esthetischer zijn op de lange termijn dan hun ‘echt permanente’ variant. Bovendien geeft het jou als klant ook de kans frequenter het resultaat bij te werken, en er zo altijd stralend jong en fris uit te zien. Bij permanente make-up zitten de pigmenten dieper in de huid, waardoor een bijwerking vaak moeilijker is, en de resultaten na enkele jaren minder goed ogen.

Nul bloem.
bottom of page