top of page

Start Wegwijzer-Werkwijze

Zo werkt het boeken van een medische reis via Izmir Medical Esthetic Travel!

Izmir-MET Wegwijzer.

De opstart

We hanteren verschillende manieren van opstarten voor onze behandelingen: Plastische Chirurgie, Esthetiek Cosmetica, Tandheelkunde, Oogheelkunde en haartransplantaties. Meer hierover vind je in de werkwijze!

De offerte is exclusief de kosten voor reis en verblijf, omdat reiskosten afhankelijk zijn van de beschikbaarheid en data van onze externe partners. Na deze fase kun jij extra vragen stellen en heb je alle nodige informatie om een keuze te maken uit ons 5-STARS gamma!

Gratis en vrijblijvende kennismaking met de zaakvoerster van Izmir Medical Esthetic Travel namelijk, Mehtab Peker

Gratis en vrijblijvend kan er contact genomen worden met Mehtab op de contactgegevens op de website, Facebook, Instagram,

e-mail, WhatsApp

Eerst nemen we even tijd voor persoonlijke kennismaking en daaropvolgend vragen we jou een vrijblijvende consultatie vast te leggen met een VideoCall via WhatsApp.  Voordat u de Videoconsultatie aangaat vragen we ook om uw foto's voor het behandelde onderwerp naar ons te sturen. Op die manier kunnen we de mogelijkheid van uw vragen evalueren. Om uw dossier te kunnen openen vragen we uw persoonlijke gegevens.

Uw röntgen-foto's voor gebit of normale foto's van voorbeeld gezicht, tanden, neus, ogen, haar, borsten, ect. kunnen vertrouwelijk worden gestuurd via onze template in onze website. Het is dan ook mogelijk om de foto's naar de WhatsApp nummer te sturen van Mehtab zelf.

Tijdens deze Videoconsultatie nemen we jouw behandelplan door.

We geven uitleg over:

  • De procedure

  • We stellen de vragen op voor de arts

  • Wij horen graag uw wensen om een gunstige en correcte prijs aan te bieden.

  • Zaken waarmee je rekening dient te houden

  • Het verwachte resultaat

  • De verblijfsduur in Turkije

  • Soort verblijf u wenst

  • De garantie

  • Nazorg naarmate van de behandeling

Er is voldoende tijd om al jouw vragen te beantwoorden of te noteren voor de arts en om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Geeft Mehtab enkele dagen de tijd om de artsen aan te spreken met uw behoeftes. Mehtab heeft die tijd nodig omwille ze bij elke behandelingsaanvraag 2-3 artsen persoonlijk wil spreken. Het is altijd goed verschillende opties te hebben over uw behandeling.

Mehtab bereid haar voor zoals het voor haarzelf is en zal vragen een tweede WhatsApp videocall in te plannen met jou.

Tijdens de tweede Videoconsultatie nemen we jouw behandelplan door, die door de artsen is bepaald.

Voor vertrek

Heb je de keuze gemaakt om jezelf te laten behandelen via Izmir Medical Esthetic Travel, in Izmir Turkije? Dan hoef je alleen nog je wensen door te geven voor het hotel, een soort verblijf uit ons 5-STARS pakketten en je vertrekdatum.

De rest regelen wij!

Als deze afspraken voor de behandeling en je soort verblijf helemaal is afgerond dan voldoet je de betaling aan Izmir Medical Esthetic Travel. Op die manier kunnen we de behandelingen vast leggen op jullie gewenste datums. Hou er rekening mee indien je naar onze Turkse rekening via internetbankieren wilt betalen dat het 3-4 werkdagen duurt vooraleer wij het ontvangen, Er is ook een mogelijkheid om op onze Nederlandse bankrekening te betalen, maar er komt wel een kleine bijdrage bij voor de verwerking. Uiteraard ontvangen jullie ook een factuur van Izmir Medical Esthetic Travel als betaalbewijs en garantiebewijs.

Vijf werkdagen voor vertrek sturen wij jou de laatste afspraakgegevens toe en nemen wij nog even telefonisch contact met jou op om al jouw laatste vragen te beantwoorden.

Aankomst in Turkije

Bij aankomst in Turkije zal onze chauffeur jou verwelkomen op de luchthaven in Izmir. Hij heeft een bord met jouw naar erop geschreven, zodat je hem makkelijk kunt herkennen, en zal jou naar het hotel of verblijf brengen. Na een heerlijk nachtje slapen in het hotel naar jouw wensen, breekt dan de volgende dag aan. Deze staat helemaal in het teken van het consult met jouw gespecialiseerde arts. En wees gerust gesteld, Mehtab is ook aanwezig om alles duidelijk over te tolken naar jouw eigen Nederlandse taal. Elke woord zal je met een gerust gevoel begrijpen. De Chirurgen zullen je dan ook vragen om de nodige test te laten doen naargelang welke behandeling u heeft.

Geniet van een fijne toeristische ervaring in je vrije tijd!

Behalve het 50% tot 60% financiële voordeel dat jij hebt door jouw behandeling te ondergaan in het Izmir Turkije, krijg jij er ook een extra ervaring voor terug. Turkije is sterk aan het groeien op gebied van modernisering en medisch toerisme. Geniet van een heerlijk verblijf in Turkije! Geniet van jouw nieuwe stralende gebit, jouw vollere haardos, strakke rimpelloze lichaam en jouw heldere jongere zicht, en straal van vreugde! Ben je enthousiast over onze werkwijze? Vertel het vrienden en familie en laat jouw review achter op onze website of op social media.

Ontvang goede nazorg en een langdurende garantieregeling

De nazorg die wij bieden is goed geregeld. Benieuwd naar de nazorg per behandeling? Bekijk dan de garantie pagina op onze website.

Wij bieden onze patiënten daarnaast de mogelijkheid om tot 10 jaar na behandeling, Izmir Medical Esthetic Travel te contacteren of te bezoeken voor een controle afspraak in onze Turkse klinieken te Izmir.

Indien schade of ongemakken zijn ontstaand in verband uw behandeling zullen wij instaan voor de kliniekkosten en de oplossingen.

Daarom is Izmir Medical Esthetic Travel de nummer 1 door we anders zijn dan anderen.

Wij bieden hiermee een van de beste garantie deals in de Turkse zorgsector!

Vervolg wegwijzer in Turkije =>

bottom of page