top of page

Tanden bleken

Als u op zoek bent naar een stralende lach, kan het bleken van uw tanden de oplossing voor u zijn. Er zijn verschillende manieren om uw tanden witter te maken, van behandelingen door de tandarts tot vrij verkrijgbare producten. Als u overweegt uw tanden te laten bleken, is het belangrijk dat u met uw tandarts praat over de mogelijkheden. Een gebruikelijke methode is het gebruik van een bleekmiddel dat op de tanden wordt aangebracht. Een andere methode is om de tanden te laseren.

Tanden bleken.

Bleekgel

Tanden kunnen op een aantal manieren gebleekt worden. Zo kunt u eenvoudig uw tanden laten bleken met bleekgel, dit is een veilige en vrijwel pijnloze methode. Het is echter belangrijk dat de behandeling plaatsvindt onder toezicht van een tandheelkundige. Voorafgaand aan het bleken stemt de specialist de behandeling met u af en vervolgens wordt de bleekgel uiterst nauwkeurig aangebracht.

Laseren

Om uw tanden witter te maken kan een laserbehandeling toegepast worden. Dit is een meer duurzame methode dan het gebruik van bleekgel. Omdat er geen warmte vrijkomt zal de laser geen schade toebrengen aan uw gebit. Uw tanden worden gewit middels een groen licht dat een fotochemisch proces veroorzaakt. Voorafgaand aan de laserbehandeling worden de tanden behandeld met een speciale gel. Binnen een uur kan uw gebit volledig gewit zijn met een langdurig resultaat. In principe heeft u slechts een laserbehandeling nodig voor het gewenste resultaat, alleen bij ernstig verkleurde tanden kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn.

Nul boom.
bottom of page