top of page

Wegwijzer-Werkwijze in Turkije

Zo werkt het boeken van een medische reis via Izmir Medical Esthetic Travel!

Aankomst in Turkije

Onze chauffeur wacht jou op bij de luchthaven in Izmir. Hij heeft een bordje met jou naam in zijn hand, zodat je hem makkelijk herkent. Hij brengt je zorgeloos naar het hotel toe. Je zal er ook Mehtab ontmoeten met een verfrissend glaasje en een begeleiding in je verblijf.

Dag na aankomst

Op de dag na aankomst in Turkije heb je je afspraak voor een eerste consult in de kliniek. De chauffeur haalt jou op de vooraf afgesproken tijd op bij het hotel of verblijf. Onze Nederlandstalige Mehtab zal je ook zien verschijnen en zal jou gedurende jouw verblijf in Turkije bijstaan en begeleiden. Tijdens het consult en de afspraken met de artsen zal zij de gesprekken vertalen. Mogelijks naargelang van welke behandeling zullen ook medische testen worden gedaan.

Allereerst moet duidelijk worden welke behandeling voor jou de beste oplossing biedt. Je weet het wel wat je komt doen maar een persoonlijk gesprek met de arts geef je meer vertrouwen en rust tijdens de behandeling.  De specialist van de kliniek zal een persoonlijke consult uitvoeren. Kan zo best zijn dat de arts het even anders ziet door je persoonlijk te ontmoeten, wat veel beter eindresultaat kan bieden.  Op basis van deze gegevens en jouw eventuele extra wensen zal de specialist een definitief behandelplan met jou opstellen. De specialist zal alle behandelingen, de risico’s en garantievoorwaarden met jou bespreken zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Start behandeling

Naargelang welke behandeling u heeft kan het zo zijn dat de behandeling start op jouw tweede dag, indien er meer medische onderzoeken nodig zijn en je akkoord bent met het behandelplan dan kan de behandeling starten. Tijdens het gehele traject zullen wij jou begeleiden en, wanneer nodig, problemen voor jou oplossen. Mehtab is ten alle tijden naast uw zijde zodat je u geen zorgen hoef te maken.

Einde behandeling

Nadat de behandeling is afgerond en je mag de kliniek verlaten ontvang je uw medische dossier en de garantiecertificaten. Naar uw vooraf opgestelde keuze en soort behandeling kan de chauffeur jou weer terug naar de luchthaven brengen.

Meestal nemen we voor grotere ingrepen nog enkele dagen rust in uw verblijf waar je nazorg krijgt van Mehtab. Het kan ook zo goed zijn de de artsen je nog een nazorg consultatie geven. Dit word allemaal vooraf in onze planning opgenomen.

Indien je nog even in Turkije wil nagenieten (wel vooraf te boeken) kan je na de behandeling gerust 1 of 2 weken extra nemen naar verblijf volgens ons 5-STARS programma. Je kunt ook begeleide uitstapjes plannen met Mehtab. Indien er nog wensen zijn van onze Esthetiek-Cosmetica afdeling, kunnen we dit gerust extra inplannen, Mehtab breng je naar het juiste adres.

Vertrek naar Nederland of België

De chauffeur brengt jou weer terug naar de luchthaven.

De meeste behandelingen kun je in 1 fase laten doen. Een implantaatbehandeling of totale gebitsrenovatie bestaat meestal uit meerdere fases.

Ook Post-Bariatrische Chirurgie en meerdere behandelingen moeten meestal in enkele fases gebeuren. Tussen de verschillende fases zullen wij contact met jou houden om jouw genezing te monitoren. Tijdens hat genezingsproces houden wij ook de arts op de hoogte en zal de specialist het genezingsproces beoordelen. We kunnen dan de volgende fase en nieuwe reis gaan plannen.

bottom of page