top of page

Vos / Amandel vormige ogen of Canthoplastie

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.........

Wens van iedereen is aantrekkelijke ogen hebben met een mooie diepe look!

Wanneer iemand een amandelvormige ogen operatie wil ondergaan wordt het oog- en gezichtstype van de persoon wordt geanalyseerd door de chirurg om de operatie met succes uit te voeren.

Mehtab ogen

 

Amandelvormige ogen (canthoplastiek, canthoplasty, cantopexy eye lift ), cat eye, fox eye, bella eye ooglift behandeling breng de mooie harmonie en symmetrie van de oog- en gezichtsstructuur van de persoon.

Met deze ingreep wordt minimale esthetische incisies gemaakt van kraaienpootjes aan de zijkanten van de oogleden onder plaatselijke verdoving maar algemene anesthesie is ook mogelijk. Aangebrachte esthetische hechtingen die ongeveer binnen 4 à 7 dagen worden genomen. Dit is een permanente ingreep. Heel goed te combineren met wenkbrauwlift en/of mid-facelift.

Er is meestal geen litteken na de operatie te zien. De klant gaat op dezelfde dag  naar huis of hotel en heeft geen problemen met de kwaliteit van het dagelijks leven. Toch is het nodig dat de persoon voor een snelle hersteltijd rekening houdt met de volgende adviezen van de chirurg.

  • De eerste drie dagen goed uitrusten

  • In de eerste week wordt de slaaphouding ondersteunt met een hoge kussens

  • Eerste week tijdens het douchen niet heet water gebruiken

Amandelvormige ogen (Fox Eye Aesthetic)

Amandelvormige, naar boven gerichte en licht hellende ogen zorgen ervoor dat de ogen er meer gedefinieerd uitzien. Dit kan helpen make-up er beter uit te laten zien en vrouwen er aantrekkelijker en aantrekkelijker uit te laten zien. Fox eye-esthetiek door de buitenste lijnen van de ogen naar boven te tillen, kan helpen om de perfecte vorm te creëren. De procedure kan operatief worden uitgevoerd of met behulp van draden

 

Wie kan een amandel-oogoperatie ondergaan?

Almon-oogchirurgie kan worden uitgevoerd bij iedereen met neerkijkende ogen of die niet tevreden zijn met hun oogvorm. Op dit punt is de evaluatie van de oogvorm en de algemene gezondheid essentieel. Na een snelle evaluatie door uw arts, kunt u zien of u geschikt bent om de operatie te ondergaan.

 

Esthetiek van het ooggebied is volkomen veilige procedures wanneer ze worden uitgevoerd door een ervaren arts. Na een operatie kan er, net als bij elke andere operatie, enige zwelling of blauwe plekken/roodheid optreden. Dit zijn tijdelijke bijwerkingen. Na de operatie wordt patiënten geadviseerd om gedurende 6 weken niet te sporten. De incisies die na een oogoperatie worden gemaakt, blijven op de oogleden, maar zullen afnemen en vervagen en na verloop van tijd onmerkbaar worden.

Wilt u meer informatie over amandelvormige ogen, cat eye lift, fox eye lift en bella eyes?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze behandeling heeft zoals alle anderen een concurrentiële prijs, hier in Izmir Turkije zijn de prijzen 50% tot wel 60% goedkoper dan in Europa.

Amandel ogen
bottom of page