top of page

Wang correctie of Bichectomie 

Het gezicht wordt dunner van de jukbeenderen tot de kaaklijn. Er zijn wangvetkussens in het middelste gezicht. Als deze vetkussens groter zijn dan normaal, wordt het scherpe en aantrekkelijke uiterlijk van het gezicht verstoord. Deze vetkussens kunnen met een kleine operatie worden geëxtraheerd. Zo kan een meer esthetische uitstraling worden verkregen. 

Wie kan een bichectomie operatie aangaan?

Iedereen ouder dan 18 jaar kan deze operatie ondergaan als deze geschikt is.

Wangcorrectie of bichectomie IzmirMET.

Hoe bichectomie chirurgie wordt uitgevoerd?

De operatie wordt uitgevoerd onder lokale of algemene anesthesie. Het wangvetkussen is toegankelijk door binnen te komen via een kleine incisie op het wangslijmvlies vanuit de mond. Het is gericht op het verkrijgen van het gewenste uiterlijk door de gewenste hoeveelheid vetweefsel te verwijderen.

Zullen er littekens zijn na de operatie?

 • Er zullen geen littekens zijn omdat de operatie vanuit de mond wordt uitgevoerd.

Operatieproces

De operatie wordt uitgevoerd onder lokale of algemene anesthesie. De operatietijd is ongeveer 30 minuten. Als lokale anesthesie wordt toegepast, kunt u op dezelfde dag worden ontslagen. Als algemene anesthesie wordt toegepast, blijven patiënten meestal een dag na de operatie in het ziekenhuis. Ze worden de dag erna ontslagen.

Is het nodig om veranderingen aan te brengen in voedingsmiddelen en dranken na de operatie?

 • Er wordt gesuggereerd dat vloeibaar en zacht voedsel worden geconsumeerd gedurende de eerste drie dagen na de operatie.

 • Type anesthesie
  Lokale / algemene anesthesie

 • Duur van de
  operatie 30 minuten

 • Ziekenhuisverblijf
  Algemene Anesthesie 1 dag

 • Verblijf in Izmir
  3 dagen

 • Terug naar het sociale leven
  3 dagen

NULOZ
bottom of page