top of page

Six Pack / Two Pack Chirurgie 

Wat is een Six pack / Two Pack operatie

De plastische chirurgie die wordt toegepast om de 6 spieren in de buikstreek van de mannen prominenter te maken, wordt Six Pack-operatie genoemd.

Bij vrouwen is deze toepassing om de twee spieren in de buikstreek in een parallelle richting te voorschijn te halen. Deze plastische ingreep word Two Pack-operatie genoemd.

Sixpack twopack.

 

We doen allemaal zo veel moeite om af te vallen, gezonder leven of om er fitter uit te zien. We zijn allemaal wel naar sportschool gegaan of hebben een dieetprogramma gevolgd. We behalen het gewenste resultaat niet door onze genetische structuur of ons niet kunnen aanpassen aan de nieuwe voedingsschema's. 

Sixpack en twopack - operatie is een succesvolle methode voor mensen die borst- en buikvet kwijt willen, vooral voor degenen die zo hard werken om een fit uiterlijk te krijgen.

Criteria voor succesvolle resultaten in de operatie:

Mensen die met sport en dieet geen gewenste resultaten behalen.

Voor mensen die niet zwaarlijvig zijn

Voor jonge mensen en middelbare leeftijd

Mensen voor body mass index  van minder dan 30

Voor wie een fitte look wil.

Hoe word de operatie uitgevoerd? 

Tijdens de operatie word de Vaser Hi-Def-technologie gebruikt. In tegenstelling tot klassieke liposuctie methodes, vormt deze technologie met behulp van ultrasone golven het lichaam. De operatie duurt ongeveer 2-3 uur.  Het word uitgevoerd onder algemene anesthesie. Na de operatie blijven onze patiënten 1 dag in het ziekenhuis ter observatie en om rust te bieden.

Voor de operatie krijg je een onderzoek van de arts. Aan de hand van de lijnen en wensen tekent de arts de lijnen op je lichaam. 

Hij beantwoord uw vragen naar uw verwachting en mogelijkheid. Nadat het bloedonderzoek is afgerond en de anesthesist heeft u gezien word u geopereerd.

Wat Zijn De Risico's Bij Een Sixpack- Operatie (Of Two-Pack Operatie)?

Het doel van deze plastische chirurgie is om uw buikspieren zichtbaar te maken. Elke plastische ingreep heeft risico's. Het risico op complicaties is laag bij Sixpack en twopack chirurgie. Oedeem en zwelling zijn te verwachten aandoeningen na sixpack- operatie. Na de operatie doet u een korset aan die u 8 tot 12 weken moet gebruiken (Stage 1 faja voor 7-10 dagen en daarna een stage 2 faja). Deze zorgt ervoor dat het lichaam het juiste vorm aanneemt en oedeem en zwellingen in korte tijd verminderd.

Het is erg belangrijk dat u na de operatie op uw voeding moet letten en regelmatig moet sporten. Als de patiënt na de operatie een onevenwichtig dieet blijft houden, beginnen na enige tijd door gewichtstoename de buikspieren te verdwijnen door het opnieuw opslaan. van vet.

Waar Worden De Sixpack En Two Pack- Operaties Uitgevoerd?

Zoals alle andere operaties worden de Sixpack en two pack- operaties in Izmir, Turkije uitgevoerd. Uw operatie wordt uitgevoerd in een volledig uitgerust en ultramodern privéziekenhuis.

U moet voor deze operatie 5 dagen in Turkije blijven. De eerste nacht brengt u door in het hotel en het tweede nacht in het ziekenhuis. De rest van de dagen verblijft u in ons hotel. Op de 4e dag vinden uw laatste controles plaats en kunt u de 5e dag naar huis vliegen.

Het is ook mogelijk om uw verblijf te verlengen met onze 5 STARS keuze.

Met Welke Operaties Kan De Sixpack- Operatie (Twopack-Operatie) Gecombineerd

Worden?

Bij mannen wordt de operatie Gynaecomastie meestal gecombineerd met een sixpack- operatie. Bij vrouwen wordt BBL en borstoperaties gecombineerd met de twopack- operatie. In sommige gevallen hebben patiënten een verslapping in de buikstreek. In dit geval wordt het sixpack- operatie en buikwandcorrectie samen gedaan.

Wat Zijn De Prijzen Van Een Sixpack- Operatie (Twopack- Operatie) In Turkije ?

De prijs van een Sixpack en Twopack chirurgie kan variëren afhankelijk van de arts die de ingreep zal uitvoeren en het organisatie bedrijf. De factoren die de prijs zullen beïnvloeden zijn: De ervaring van de arts, de frequentie van de sixpack- en two-pack operaties, liposuctie apparaat dat tijdens de operatie wordt gebruikt, hotel waar de patiënt na de operatie zal verblijven en de locatie van het hotel.

Maar het blijf heel duidelijk, de prijzen hier in Turkije zijn tot 50%-60% voordeliger dan in Europa. Zelfs nog als we het verblijf erbij rekenen. 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 

Groetjes Mehtab.

Six zw.
bottom of page