top of page

Programma verblijf                                        3-STAR

Izmir Medical Esthetic Travel is de nummer 1 omdat we apart zijn van alle anderen.

1Ste stap:

Enkel wat we jullie vragen is om een datum te prikken voor jullie verblijf. Inclusie de prijzen zit een VIP-Privé wagen die jullie afhalen op de luchthaven van Izmir. Onze chauffeur en Mehtab zelf staat jullie op de wachten met uw naambordje met daarnaast ons Logo-teken. Zo kunnen jullie zorgeloos getransporteerd worden naar jullie hotel. In het hotel staat er een fris glaasje te wachten op jullie en maken we persoonlijk kennis. Voor de volgende dag spreken we af met de arts om uw medische behandelingen te bespreken en eventuele test te laten doen die nodig zijn voor de ingreep.

2de stap:

Uiteraard heeft u bij uw medische behandeling door artsen voorgeschreven verblijf in de kliniek ten opzichte welke behandeling u ondergaat. De artsen beslissen met u mee hoelang u onder hun toezicht in de kliniek moet blijven.  In deze periode moet onder toezicht staan voor de zorgen in de kliniek. In deze periode gaat het enkel voor verblijf voor uw behandeling en ben je ter beschikking voor de uitvoering. Alle praktische ingrepen zijn gelijk aan de kwaliteit onder alle medische behandelingen. We kunnen bij onze intake gesprekken wel de keuze geven aan jullie welke luxe graduatie kamer u opteert. Dit kan gaan van een normale ziekenkamer tot een hele luxe suite kamer met all-In service om u en uw familie, vrienden en bezoekers een aangenaam verblijf te geven. Mits dit een groot verschil geeft zit je daarin met een klein prijsverschil. Mehtab zal te alle tijden aanwezig zijn om je te ondersteunen.

3de stap:

Na de ingreep en nodige observatie van de artsen beslissen ze uw ontslag uit de kliniek. Dan ben u klaar om zorgeloos terug te keren naar het hotel met onze VIP-Privé wagen. Naargelang welke behandeling u heeft ondergaan zal je het moeten rustig aan doen en genieten van de faciliteiten in het hotel. Mehtab zal ook aanwezig blijven zolang je het nodig vind. Mehtab zal haar altijd bereikbaar maken en zal nooit meer dan 30 minuten van jou verwijderd zitten. Mehtab is trouwens fulltime in connectie met de artsen of chirurgen voor eventuele vragen.

Indien uw toestand het mogelijk maakt kunnen we altijd de stad in gaan op verkenning en genieten van de terrasjes, boetieks, ect.

Wij zijn altijd bereid tot uw dienst te staan voor de mooiste hoeken uit Turkije te laten zien. 

4de stap:

Door de opgegeven tijd van de artsen moeten we naar de eindcontrole in de kliniek. De VIP-Privé wagen zal u ten alle tijden brengen waar het nodig is. Je hebt een bespreking met de arts over het verloop in uw nazorg en wat u moet doen. U krijgt de nodige documenten mee voor de voorgeschreven medicijnen met uw medisch dossier. Mehtab is ook bij het gesprek aanwezig zodat ze perfect uw nazorg kan opvolgen.

5de Stap:

Waarschijnlijk zal ne nog enkel dagen of een extra week kunnen genieten in uw 5 sterren resort voor je terug naar de luchthaven word gebracht met de Vip-wagen. 

Dit plannen we graag vooraf om geen verrassingen te hebben, indien u enkele dagen of een week langer wil blijven. Er is heel wat te beleven in en rond Izmir en begeleiden u daar graag in. 

Eens je terug thuis bent zal Mehtab u dagelijks een afspraak vragen voor een video-call voor de nazorg bij te houden.

Verblijf                                     3-STAR

Bij een 3-STAR keuze is de medische behandeling kwalitatief evenwaardig en zie je geen enkel verschil dan met een 5-STARS pakket. 

Ook uw voor en nazorgen en service van Mehtab zijn hetzelfde. 

Enige verschil is dat u gekozen hebt voor een mooi luxe 5-sterren resort met alle faciliteiten All- Inclusief niet ver van uw behandelingen en kliniek in centrum van Izmir. De keuze in Izmir is echt een paradijsplaats voor de wintermaanden. In deze keuze zit ook een mooi luxe 5-sterren resort met alle faciliteiten All- Inclusief aan de Egeïsche kust, resort met tropische stranden met kristalhelder water  voor de zomerperiode op 30-60 minuten van uw medische behandelingen waar onze Vip-wagen met chauffeur ter beschikking staat van hotel-kliniek-hotel of eventuele gezellige uitstapjes.

3-STARS onderdeel uit ons Travel pakket is voorzien voor patiënten die houden van leuke luxe momenten tijdens uw verblijf. Ideaal als je uw behandeling wil combineren met uw vrienden, partner of met kinderen bij jou. Tijdens uw medische behandelingen vervelen de kinderen hun zeker niet. 

Wij willen ook de mogelijkheid geven aan de mensen die meer willen dan enkel de medische behandelingen, hoe leuk kan het zijn dat je de keuze kunt maken om een medische behandeling te laten doen tijdens uw super luxe vakantie met gezin of vrienden. Uitstapjes naar bezienswaardigheden, boetiek, restaurant en gezellige avond terrasjes. Er kan ook tijd genomen worden voor daguitstappen in het mooie Turkije.

Wij kunnen bij uw geplande medische behandeling ook andere esthetische behandelingen combineren. Trouwens is dit de juiste moment om te profiteren van de goedkopere esthetische cosmetische behandeling. Denk eraan dat de prijzen zijn veel hoger in Europa zijn. Gewoon even als nieuwe persoon terug keren naar huis. Twee weken kunnen vlug om zijn. Compleet uitgerust in een vernieuwde versie van uzelf, vol spanning om het aan al je vrienden te tonen.

Alle uitstappen of bijkomende esthetische behandelingen zijn mogelijk op aanvraag. Tijdens jullie verblijf heb je plots toch een behoefte voor een trip of plaatsen te bezoeken, aarzel dan niet Mehtab erover aan te spreken, je bent 1 en al haar gast en breng dit graag in orde. 

HOTEL 3-STAR verblijf:

 • 5-sterren resort

 • All-Incusief

 • Gratis Wifi

 • Bar&theater

 • Vip-Restaurants

 • Room service

 • Airconditioning

 • Fitness

 • Sauna 

 • Binnen- buiten zwembad 

 • Wellness-Spa

 • Zomertijd Egeïsche kust

 • Wintertijd Izmir centrum afstand 2 km zee

Wij werken samen met door ons geselecteerde hotels zodat we zeker zijn van een kwalitatief verblijf.

Prijzen variëren naarmate de seisoenen  van de aanvragen. Uw totaal prijs is daarom elke maand variabel. Maar zeker de beste prijs.

Daarom stellen wij het op prijs om zo goed mogelijk uw behoeften door te geven en wij stellen jou uw pakket samen.

vakantie logo.
bottom of page