top of page

Turkse Hamam

Hamam, ook wel Turks bad genoemd, is een traditionele badcultuur die teruggaat tot het Ottomaanse rijk. Het was een heel belangrijk ritueel dat de reinheid, ontspanning, zuivering en sociaal delen tijdens het tijdperk vertegenwoordigt. Het is een van de eenmalige en unieke ervaringen in de stad. Het wordt beslist een unieke ervaring, en je zult er zeker van opfrissen. Dus neem de tijd en verwen uzelf en geniet van deze unieke ervaring met onze selectie van de beste Turkse baden en hamams in Izmir.

Wat te verwachten?

Hoewel deze cultuur gebaseerd is op het Romeinse rijk, wordt de traditie volledig geassocieerd met de Ottomaanse en Turkse cultuur. Wanneer u deze traditionele attractie neemt, kunt u genieten van een authentieke ervaring, uw spieren ontspannen, uitrusten in een stoombad, uw lichaam opfrissen, peeling, veel lichaamsmassages, aromatherapie, enz.

Je waant je in een paleis of paviljoen uit die tijd en beleeft de cultuur en traditionele rituelen in een indrukwekkende en authentieke sfeer.

 

De omgeving kan worden beschouwd als een heiligdom van genezing, ontspanning en zuivering met de geest van water. De omgeving binnen is warm en laat je hele lichaam en spieren ontspannen.

Als je bij de hamam aankomt, begin je je dag met een persoonlijke verzorgingsset met een Ottomaanse wastafel in goudplaat, privé bad, olijfoliezeep en verschillende accessoires.

Je kunt dan kiezen uit verschillende pakketten en rituelen zoals traditionele body scrubbing, ontspannende bubble wash, aromatherapie massage, gezichtsmaskers, lichaamsverzorging, peeling, etc.

Aan het einde van je hamam periode heb je zeker een unieke ervaring en voel je je een sultan.

Vraag aan Mehtab meer informatie en ze kan je in deze wereld brengen.

bottom of page